Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Κρα κρα, ο Παραστατίδης είναι κακός, τον κράζω. Εσύ θέλω να δω πότε θα ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και τα "Όλοι οι πολιτικοί είναι σκάρτοι, κακοί και λάθος, και αν δεν είναι θα γίνοουν επειδή είναι πολιτικοί."

Δεν είναι όλοι σκάρτοι, αλλά δεν θα κάτσω να χωρίσω αυθαίρετα τους πολιτικούς σε καλούς και κακούς, σε πατριώτες και προδότες, απλά και μόνο κοιτώντας την κομματική σημαιούλα. Από εκεί και πέρα ο κάθε πολιτικός δίνει εξετάσεις καθημερινά. Αν ο λαϊκισμός, η υπεροψία και τα ψέματα είναι ο τρόπος που επιλέγει να απευθυνθεί σε μένα, δεν θα τον δικαιολογήσω.

Είμαστε σε λάθος thread.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 2

Εγώ τις συμπαθώ αυτές τις μπούρδες. Ο Πιτσιρίκος πριν τις εκλογές του είχε πλέξει το εγκώμιο για πολύ καλούς λόγους.

Δεν φαντάζομε να μην συμμετείχε στην εκλογή του αρχηγού.... που σημαίνει ότι για τέτοια ζητήματα ήσσονος σημασίας απλά υπακούει ή αν έχει πρόβλημα ζητάει από τον αρχηγό να εξαιρεθεί.

Τα υπόλοιπα είναι μαγκιές του κώλoυ

http://www.youtube.com/watch?v=XKwmS-_zxOM

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 1

"Η Ευρώπη πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, καθώς το κόστος μίας εξόδου της χώρας θα ήταν πολύ μεγάλο και για την ίδια, τονίζει η εφημερίδα Financial Times σε άρθρο γνώμης της."

"...την ίδια στιγμή, ο αριθμός των Γερμανών που δηλώνει υπέρ της παραμονής της Ελλάδα εντός της ζώνης του ευρώ μειώθηκε από 34% το Φεβρουάριο στο 23% το Μάρτιο."

«Δεν θα κρατήσουμε την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ με κάθε τίμημα, αλλά υπό αυστηρούς όρους που είναι αποδεκτοί και από τις δυο πλευρές»

«Η Ευρώπη θα μπορούσε να αντέξει το Grexit, αλλά με ένα τεράστιο κόστος μακροπρόθεσμα»

Ερώτηση: ...το δάνειό μου είναι σε... ευρώ.

Σε περίπτωση "Grexit" αυτό θα το κρατήσουν σε euro και θα μας δόσουν δραχμούλες για να πληρώνουμε τα δάνειά μας? ...καί με ποιά ισοτιμία..??

Δεν θέλω απάντηση... απλά ανησυχώ τις τελευταίες μέρες...

Ερώτηση: ...το δάνειό μου είναι σε... ευρώ. Σε περίπτωση "Grexit" αυτό θα το κρατήσουν σε euro και θα μας δόσουν δραχμούλες για να πληρώνουμε τα δάνειά μας? ...καί με ποιά ισοτιμία..??

ToBI9.jpg

• Like 1

Εγώ έχω βαρεθεί τα media που αντί να λένε "αυτό είπε" ο τάδε, κάθοντε και δίνουν 15 ερμηνείες σε αυτό που είπε. Τι να κάνουμε τώρα; Όχι, δεν είπε αυτό που εσείς ερμηνευσατε ότι είπε, είπε αυτό που είπε.

Όσο για το βίντεο, αυθεντικότατο το βλέπω και βλακεία του που δεν το παραδέχτηκε, αλλά προβάλεται καθόλου ότι έγινε το 2013;;

Έχω βαρεθεί τον Βαρουφάκη με τα "Δεν είπα αυτό, δεν έκανα εκείνο, χαθήκατε στην μετάφραση, παρερμηνεύτηκα, με μοντάρανε, με διαστρέβλωσαν" κ.τ.λ. όχι για αμφιλεγόμενες δηλώσεις και κουνημένα θαμπά και με κάκιστο ήχο video και δηλώσεις σε Κινέζικη διάλεκτο η οποία έχει να ομιληθεί 500 χρόνια, αλλά για ξεκάθαρες δηλώσεις, ξεκάθαρες κινήσεις, ξεκάθαρα λόγια με άριστη ποιότητα και ήχο.

Σάλος με βίντεο που δείχνει τον Βαρουφάκη να υψώνει το μεσαίο δάκτυλο στη Γερμανία! | ειδησεισ, πολιτικη | Ημερησία

Το video πάει για όσκαρ οπτικών εφέ/μοντάζ δεν ξέρω, ίσως όλες τις σχετικές κατηγορίες, αν δεχτούμε την δήλωσή του ότι είναι φτιαχτό. Εντάξει ή έχει πέσει πολύ Αλτσχάιμερ, ή απλά οι Έλληνες με έχουν Θεό και ότι τους πω θα το πιστέψουν και θα τα ρίξουν σε σκοτεινές - Γερμανικές - δυνάμεις.

Την πατήσαμε και οι 2;;  φτιαχτό το βίντεο;;

Όπως είπες.. όσκαρ

Έγινε επεξεργασία από Myralis
  • Like 2

είναι εντυπωσιακό πως ο Μηλιός -που προεκλογικά έλεγε ότι θα άλλαζε την ευρώπη- άντεξε μόλις 50 μέρες, και η λύση ήρθε με παραίτηση

• Like 1

Όταν πήγα να το δω ξεκίνησε και έπαιζε η διαφήμιση του Τζόνη του Γούωκερ του Νταμπλ Μπλακ. Μπας κι είναι αυτοί αυτοί οι χίπστερ που μας τα μουτζουρώνουν όλα;

Τέλος πάντων, πέρα από το καλαμπούρι για να ξεγελιόμαστε, επιτέλους πρέπει ετούτη η κυβέρνηση της συμφιλίωσης με τον "εξωκοινοβουλευτικό χώρο" να μαζέψει αυτά τα αποβράσματα που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Πολύ περισσότερο από άλλους διανοητές, ο Παλαμάς έχει υπάρξει σύμβολο εθνικής ανάτασης, με την παγκόσμια έκκληση του για συσπείρωση κατά του Άξονα και με τη μεγαλειώδη κηδεία του μεσούσης της Κατοχής. Αν δεν μπορούν να σεβαστούν ούτε αυτό τη στιγμή που υποτίθεται ότι η χώρα αγωνίζεται για την επιβίωσή της...  :wall:

• Like 3

Πολύ περισσότερο από άλλους διανοητές, ο Παλαμάς έχει υπάρξει σύμβολο εθνικής ανάτασης, με την παγκόσμια έκκληση του για συσπείρωση κατά του Άξονα και με τη μεγαλειώδη κηδεία του μεσούσης της Κατοχής.

Αν δώσεις αυτή την φράση σε ένα από αυτά τα άτομα να την διαβάσει, ξέρεις τι θα σου απαντήσει;

Ρε μπάρμπα, διαγώνισμα μου βάζεις; Χ3στηκα για τον Μπαγλαμά σου. Εγώ κάνω ότι γουστάρω και άμα σ' αρέσει.

Αν δώσεις αυτή την φράση σε ένα από αυτά τα άτομα να την διαβάσει, ξέρεις τι θα σου απαντήσει;

Ρε μπάρμπα, διαγώνισμα μου βάζεις; Χ3στηκα για τον Μπαγλαμά σου. Εγώ κάνω ότι γουστάρω και άμα σ' αρέσει.

Μπα.. Ούτε οι Αναρχικοί ούτε οι "αναρχικοί" απαντάνε έτσι.

Πιθανότερο είναι να απαντάγανε ότι ήταν πολύ light, δεν έκανε τίποτα για την αποτίναξη του γερμανικού ζυγού, δεν ήταν κομμουνιστής και παίζει να τα έπαιρνε και από άγγλους..