Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

 
Οι δύο χώρες, με δηλώσεις κορυφαίων εκπροσώπων τους, στέλνουν μήνυμα στην Αθήνα, ζητώντας της να σταματήσει τα αιτήματα για διεθνή διάσκεψη και να μην έρθει σε ρήξη με την Ευρωζώνη.

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Πέντρο Πάσους Κοέλιο μιλώντας στο πορτογαλικό κοινοβούλιο ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι δεν θα υποστηρίξει καμία διάσκεψη στην οποία θα προταθεί για μείωση ή αναδιάρθρωση χρέους στο όνομα της αλληλεγγύης των ευρωπαϊκών κρατών.

 

«Η Πορτογαλία, η Ιρλανδία αλλά και η Ισπανία εφάρμοσαν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και συνεχίζουν να το πράττουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουμε τρόμο σε επενδυτές με ένα συνέδριο που θα ασχοληθεί με διαγραφή χρέους στην Ε.Ε. Μπορεί να έχουμε υψηλό χρέος, αλλά είναι βιώσιμο», πρόσθεσε ο πορτογάλος πρωθυπουργός.

 

Ανάλογη ήταν και η στάση του Αλβάρο Ναδά, οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στη Μαδρίτη.

«Αν η Ελλάδα δεν προκαλέσει την Ε.Ε. δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Αν την προκαλέσει θα υπάρξουν προβλήματα και μάλιστα σε κάθε μέτωπο», ανέφερε.

Την ίδια στιγμή ο ισπανός υφυπουργός οικονομικών, Ινίγκο Φερνάντες Ντε Μέσα, ανέφερε με νόημα ότι η Ισπανία χρηματοδότησε το ελληνικό πρόγραμμα με 26 δις ευρώ, καλώντας την Ελλάδα να συμφωνήσει το συντομότερο δυνατό με την τρόικα.

 

 

 

 

Ε φυσικα με τις κλασομπανιερες. Εδεικα για τον Ραχόι ετσι και υπάρξει διαπραγματευση για το χρεος συνολικα οι Podemos θα του τον φορεσουν σαν ταυρος 

 

 

Στα δικα μας. Δεν υφισταται η οποιαδηποτε περιπτωση εξοδου απο την ΕΕ. Δεν γινεται τεχνικα. Δεν προβλεπεται. Ειναι σαν την ανεπιστροφη βαλβιδα. Μπαινει δεν βγαινει.Τελος. 

Έγινε επεξεργασία από narta
Link to comment
Share on other sites

Σχολιάζοντας λίγο τις ειδήσεις, είναι πολύ νωρίς για εθνική ανάταση και φανφάρες. Η δήλωση του Βαρουφάκη είναι μόνο η αρχή μιας μακράς διαδικασίας που προφανώς δεν θα είναι τόσο μονόπλευρη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεκινάει με καλύτερες προϋποθέσεις και πιο φιλόδοξους στόχους από πριν.

 

Κλέβω και από το ΠΟΘ του βίντεο του @oxide, που ο Βαρουφάκης πολύ συγκροτημένα σε ελαφρώς εχθρικό κλίμα λέει τα ίδια πράγματα:

https://www.youtube.com/watch?v=BiIO4YciewU

 

Δεν θεωρώ ότι η δουλειά των υπουργών είναι να βγαίνουν στα κανάλια και να κάνουν δηλώσεις, αλλά είναι απολύτως κρίσιμο στην Ευρώπη να φτάνει και η οπτική της Ελλάδας, εκτός από τα πρωτοσέλιδα με τη Μέρκελ και τα αγάλματα.

Έγινε επεξεργασία από minast
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα θυμίσω ότι έχουμε ένα θέμα με πιο χαλαρό συντονισμό, ειδικά για να μη συσσωρεύεται αλλού το μένος και η καφρίλα. Δεν είναι ετούτο. Όποιος θέλει να κάνει διάλλειμα από εδώ, ας το συνεχίσει.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Υπονοείς ότι ο σύντροφος Ευάγγελος είναι άσχετος υπάλληλος;

 Ο σύντροφος είναι ο πονηρός λογιστής του ανεκδότου

Ένας επιχειρηματίας, αποφασίζει μια μέρα να διαπιστώσει πόσο έξυπνο είναι το στελεχιακό προσωπικό της επιχείρησης του.

Έτσι καλεί με τη σειρά πρώτα το μηχανικό του. 

Επιχειρηματίας: - "Δε μου λες, πόσο κάνει 1+1;"

Μηχανικός: - "Τι ερώτηση είναι αυτή αφεντικό; Κάνει 2."

Φωνάζει το δικηγόρο του.

Επιχειρηματίας: "Δε μου λέτε, πόσο κάνει 1+1;"

Δικηγόρος: "1+1 κάνει 2, εάν ο νόμος δεν ορίζει κάτι διαφορετικό."

Τέλος, φωνάζει και το λογιστή του. 

Επιχειρηματίας: "Δε μου λέτε, πόσο κάνει 1+1;"

Λογιστής: "Όσο θα θέλατε εσείς αφεντικό."

Μιλάω για τα "αστέρια" της ευρωπαϊκής πολιτικής και για τη "μακρόχρονη" θητεία τους στα πράγματα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Όταν δεν φοβάσαι τον κόσμο που υπηρετείς.. http://left.gr/news/telos-stoys-astynomikoys-sofer-vazei-o-al-tsipras

Εύχομαι ολόψυχα να διαρκέσει αυτή η αίσθηση αποδοχής και να εκλείψει δια παντός η παράλογη ανάγκη να προστατεύεται η κυβέρνηση από τους πολίτες.

Επίσης εύχομαι όλες οι πορείες και διαδηλώσεις να είναι ειρηνικές, όπως αυτή:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=373217&catid=3

 

Τι με χάλασε: Το προκλητικό γκράφιτι στις κλούβες. Η πολιτισμένη συμπεριφορά θα πρέπει να είναι αυτονόητη, ειδικά όταν η αστυνομία δείχνει (εντεταλμένη) αυτοσυγκράτηση.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Τι με χάλασε: Το προκλητικό γκράφιτι στις κλούβες. Η πολιτισμένη συμπεριφορά θα πρέπει να είναι αυτονόητη, ειδικά όταν η αστυνομία δείχνει (εντεταλμένη) αυτοσυγκράτηση.

Όταν 20 χρόνια οι κλούβες σημαίνουν ότι θα φας χημικά και ξύλο, και για πρώτη φορά αυτό δεν φαίνεται να συμβεί, είναι πολύ λογικό να γίνουν τέτοια πράγματα. Μια φίλη μου που ήταν στην πoρεία είπε ότι ήταν πολύ αστείο να βλέπεις άτομα να φευγουν απο το πλήθος και δειλα δειλά να πηγαίνουν προς τις κλούβες, να τις ακουμπάνε και να γυρνάνε πίσω..

Στην τελική μην ξεχνάς ότι η πλειοψηφία της πορείας δεν ήταν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ

Link to comment
Share on other sites

Μια φίλη μου που ήταν στην πoρεία είπε ότι ήταν πολύ αστείο να βλέπεις άτομα να φευγουν απο το πλήθος και δειλα δειλά να πηγαίνουν προς τις κλούβες, να τις ακουμπάνε και να γυρνάνε πίσω..

 

 

 

Είχε πλάκα, ήταν ευχάριστο να είσαι σε πορεία και να μη φοβάσαι πότε θα σου την πέσουν τα ματ γιατί έτσι, αλλά καλό είναι να μη φτάσουμε στο άλλο άκρο. Γενικά, τα άκρα δεν είναι καλά.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 Έκανες δημοσκόπηση και το ξέρεις;

Όχι, απλά τυχαίνει να είμαι στα πράγματα και να καταλαβαίνω 3 πράγματα περισσότερο όταν ακούω ποιοι καλούν σε μια πορεία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.