Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Άλλο εννοούσα. Αλλά δεν απάντησες ποιες είναι ρεαλιστικές μεθόδοι για αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Περουσιολόγιο. Πάταξη της γραφειοκρατίας. Αυστηρούς ελέγχους στο κεφάλαιο.

Τίποτα από αυτά δεν θα έκανε ο δεξιός, νεοφιλελέυθερος, Σαμαράς.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/o-tsak-noris-espase-sto-ksulo-ton-kshro.3265526.html

Ιδού τι μένει αν αφαιρέσεις απο ένα θρασύδειλο το κουμπούρι.... Ένας μπουχέσας που ''έπεσε στις σκάλες''

Δε σε χάλασε Μανωλάκη...

Δηλαδή ότι δεν έκαναν οι άλλοι σε 20 χρόνια, να κάνει αυτός σε 2μιση (ούτε καν θητεία). Και να έχει παράλληλα το βάρος της κρίσης. Είπαμε, το αισθάνεται το αισθάνεται αλλά δεν είναι και ο σουπερμαν.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/o-tsak-noris-espase-sto-ksulo-ton-kshro.3265526.html

Ιδού τι μένει αν αφαιρέσεις απο ένα θρασύδειλο το κουμπούρι.... Ένας μπουχέσας που ''έπεσε στις σκάλες''

Δε σε χάλασε Μανωλάκη...

Για σένα, που μάσησες ότι το κουμπούρι της 17 το χρησιμοποιούσε ο Ξηρός....

Για σένα, που μάσησες ότι το κουμπούρι της 17 το χρησιμοποιούσε ο Ξηρός....

...μαχαίρι, δυναμίτη , όλμο... το ίδιο μου κάνει. Της 17ης της 1ης της 3ης... εξίσου αδιάφορο με αφήνει.

κοινή η μοίρα αυτών που επιλέγουν τη βία σαν λύση, να βρίσκονται, προιόντος χρόνου, να την υφίστανται απο κάποιους ''πιο μάγκες''.

θα το έλεγα και θεία δίκη, αλλά προτιμώ το συνέπεια.

...μαχαίρι, δυναμίτη , όλμο... το ίδιο μου κάνει. Της 17ης της 1ης της 3ης... εξίσου αδιάφορο με αφήνει.

κοινή η μοίρα αυτών που επιλέγουν τη βία σαν λύση, να βρίσκονται, προιόντος χρόνου, να την υφίστανται απο κάποιους ''πιο μάγκες''.

θα το έλεγα και θεία δίκη, αλλά προτιμώ το συνέπεια.

Φουκαράς ήταν και φουκαράς παραμένει. Ποτέ το όπλο δεν άλλαξε τον χαρακτήρα κανενός.

Οι φόνοι έγιναν από επαγγελματίες. Αν είχαν γίνει από Γκουφιδες τύπου Ξηρού  θα τους είχαν πιάσει επί τόπου από την αρχή.

Φουκαράς ήταν και φουκαράς παραμένει. Ποτέ το όπλο δεν άλλαξε τον χαρακτήρα κανενός.

Οι φόνοι έγιναν από επαγγελματίες. Αν είχαν γίνει από Γκουφιδες τύπου Ξηρού  θα τους είχαν πιάσει επί τόπου από την αρχή.

Φουκαράς που παραδέχτηκε τις πράξεις του, και καμαρώνει για αυτές σα γύφτικο σκερπάνι ?? Φουκαράς που απείλησε με περισσότερη βια ??

Απο που προέκυψε αυτό ?

Δηλαδή ότι δεν έκαναν οι άλλοι σε 20 χρόνια, να κάνει αυτός σε 2μιση (ούτε καν θητεία). Και να έχει παράλληλα το βάρος της κρίσης. Είπαμε, το αισθάνεται το αισθάνεται αλλά δεν είναι και ο σουπερμαν.

Ξεκινάς από την λάθος βάση ότι ήθελε να τα κάνει αυτά..

Περαστικά.

Φουκαράς που παραδέχτηκε τις πράξεις του, και καμαρώνει για αυτές σα γύφτικο σκερπάνι ?? Φουκαράς που απείλησε με περισσότερη βια ??

Απο που προέκυψε αυτό ?

Από το ότι:

1 Δέχτηκε να φορτωθεί τους φόνους που έκαναν άλλοι

2 Δέχτηκε να γίνει προεκλογικό πυροτέχνημα του Σαμαρά.

Από το ότι:

1 Δέχτηκε να φορτωθεί τους φόνους που έκαναν άλλοι

2 Δέχτηκε να γίνει προεκλογικό πυροτέχνημα του Σαμαρά.

1. Αυτό δεν δείχνει φουκαρά, αλλά χοντρομ...

2. εδώ δέχτηκε να βγάλει τη λάντζα απο τα πιτσιρίκια που λογάριαζαν να τον φάνε, θα μου πείς....

Δεν ξέρω. Ειλικρινά. Μου έρχεται πολύ δύσκολο να τα ανάγω όλα σε τόσο χοντρή βλακεία. Παραείναι βολικό κάτι τέτοιο.

1. Αυτό δεν δείχνει φουκαρά, αλλά χοντρομ...

2. εδώ δέχτηκε να βγάλει τη λάντζα απο τα πιτσιρίκια που λογάριαζαν να τον φάνε, θα μου πείς....

Δεν ξέρω. Ειλικρινά. Μου έρχεται πολύ δύσκολο να τα ανάγω όλα σε τόσο χοντρή βλακεία. Παραείναι βολικό κάτι τέτοιο.

Ναι επειδή οι βολικές σκέψεις εδώ μέσα είναι σπάνιο πράγμα. Όλοι πριν γράψουν κάτι το πρώτο πράγμα που θα πουν μέσα τους, είναι "ρε συ, στέκει;"

Οι άνθρωποι είναι προβλέψιμοι … το ίδιο ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ , η μονη μορφη τρομοκρατιας που δεν ειναι αντιμετωπισημη ειναι η τρομοκρατια που γινεται για Θρησκευτικο λογο. Ολες οι αλλες μορφες μπορει να ειναι διαπραγματευσιμες. Θα μπορουσα να εξηγησω καποια πραγματα για εδω στην Ελλαδα αλλα ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα.

Έγινε επεξεργασία από def

Ποιος διέταξε την επίθεση κατά του περιοδικού Charlie Hebdo;

Στις 7 Ιανουαρίου 2015, ένας κομάντο εισέβαλε στο Παρίσι, στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo και δολοφόνησε 12 ανθρώπους. 4 άλλα θύματα εξακολουθούν να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στα βίντεο ακούγονται οι επιτιθέμενοι να φώναζουν «Αλλάχ Ακμπάρ!», και ότι «εκδικήθηκαν τον Μωάμεθ». Μια μάρτυρας, η σχεδιάστρια Coco, δήλωσε ότι διεκδικούσαν ότι ήταν από την αλ-Κάιντα. Δεν χρειαζόταν περισσότερο για να καταγγείλουν πολλοί Γάλλοι μια ισλαμιστική επίθεση.

μέλη ή συμπαθούντες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, της Αλ Κάιντα ή του Ισλαμικού Κράτους δεν θα είχαν αρκεστεί να σκοτώσουν άθεους σχεδιαστές, θα είχαν πρώτα καταστρέψει όλα τα αρχεία της εφημερίδας κάτω από τα μάτια τους, όπως έπραξαν σε όλες τις επιχειρήσεις τους στη Βόρεια Αφρική και στο Λεβάντε. Για τους τζιχαντιστές, το πρώτο καθήκον είναι να καταστρέψουν τα αντικείμενα που πιστεύουν ότι προσβάλλουν τον Θεό, και μετά να τιμωρήσουν τους «εχθρούς του Θεού».

Ομοίως, δεν θα υποχωρούσαν αμέσως, ξεφεύγοντας από την αστυνομία, χωρίς την ολοκλήρωση της αποστολής τους. Αντιθέτως, θα είχαν ολοκληρώσει την αποστολή τους, ακόμη και αν έπρεπε να πεθαίνουν επί τόπου.

Εξάλλου, τα βίντεο και ορισμένες μαρτυρίες δείχνουν ότι οι δράστες είναι επαγγελματίες. Ήταν συνηθισμένοι στο χειρισμό των όπλων και πυροβολούσαν μόνο αποτελεσματικά. Δεν ήταν ντυμένοι όπως οι τζιχαντιστές, αλλά σαν στρατιωτικους κομάντος.

Ο τρόπος με τον οποίον εκτέλεσαν έναν πληγωμένο αστυνομικό στο έδαφος, που δεν έθετε κανένα κίνδυνο για τους ιδίους επιβεβαιώνει ότι η αποστολή τους δεν ήταν να «εκδικηθεί ο Μωάμεθ» από το χονδροειδές χιούμορ του Charlie Hebdo .

Δεν ξέρουμε ποιος διέταξε αυτή την επαγγελματική επιχείρηση εναντίον του Charlie Hebdo , αλλά δεν θα πρέπει να βιαστούμε. Θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις υποθέσεις και να παραδεχτούμε ότι σε αυτό το στάδιο, ο πιο πιθανός σκοπός της είναι να μας χωρίζουν. Και ότι οι πιο πιθανοί χορηγοί της βρίσκονται στην Ουάσιγκτον.

• Like 3

Αγαπητε φιλε , αυτες ειναι οι αποψεις καποιον, και οχι των Τζιχαντ , ο καθενας απο τους << ΕΙΔΙΚΟΥΣ >> πρεπει να αναλυσει και να δωσει μια εξηγηση στα ΜΜΕ και στον κοσμο , το εχω αναφερει και αλλη φορα , αυτη η μορφη τρομοκρατιας εχει να κανει καθαρα με το θρησκευτικο κομματι , οποτε ναι μεν μπορει να ερμηνευτει αλλα οχι να αντιμετωπιστει , υπαρχουν πολλες μορφες τρομοκρατιας , ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ , ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΟ Κ.Τ,Λ , αλλα ολες μπορουν να διαπραγματευθουν εκτος απο μορφη ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ . Για αυτο και οι περισσοτεροι ειδικοι ξεκιναν την εξηγηση απο πολυ βαθυα , απο την κουλτουρα του λαου , το πιστευω , τους θεσμους οικογενειας και την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ , γινε ΜΑΡΤΥΡΑΣ για να κερδισεις το παραδεισο, οταν εγινε η επιθεση στης 11-9-2001 ακουστηκαν παρα πολλα , μεγαλη παραπληροφορηση , πολυ αναλυτες συμφωνουσαν σε καποια αλλα και διαφωνουσαν , και για αυτο υπαρχει και μια διαφοερετικη αποψη για την αντιμετωπιση της τρομοκρατιας μεταξυ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ , η Αμερικανοι λενε αν βρεις το οπλο θα βρεις και τον τρομοκρατη , οι Ισραηλινοι λενε αν βρεις τον Τρομοκρατη θα σου πει που εχει το οπλο , και να μην ξεχναμε κατι πολυ βασικο ! ! ! ΟΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ.......

Αυτή η ιστορία με το περουσιολόγιο μου θυμίζει την άλλη με τα προσωπικά δεδομένα. Τελικά τι έγινε; Προστατεύουν τα ονόματα των μεγαλοκαρχαριών και βγάζουν φόρα παρτίδα τα ονόματα απλών πολιτών. Με το περουσιολόγιο θα ξέρουν τι έχει ο απλός πολίτης ενώ ο λεφτάς λόγω off shore και άλλων νομικών παραθύρων που θα τους υποδείξουν οι καλοπληρωμένοι μεγαλοδικηγόροι θα κρύψουν μέρος της περιουσίας τους (κατά τη γνώμη μου). 

Αυτή η ιστορία με το περουσιολόγιο μου θυμίζει την άλλη με τα προσωπικά δεδομένα. Τελικά τι έγινε; Προστατεύουν τα ονόματα των μεγαλοκαρχαριών και βγάζουν φόρα παρτίδα τα ονόματα απλών πολιτών. Με το περουσιολόγιο θα ξέρουν τι έχει ο απλός πολίτης ενώ ο λεφτάς λόγω off shore και άλλων νομικών παραθύρων που θα τους υποδείξουν οι καλοπληρωμένοι μεγαλοδικηγόροι θα κρύψουν μέρος της περιουσίας τους (κατά τη γνώμη μου). 

Φορολογια στις offshore

Φορολογια στα δανεια σε εταιρίες εντος ΕΕ με χαμηλοτερο συντελεστη για φοροαποφυγη.

Τροπος υπαρχει, θεληση υπαρχει. Αν δεν υπαρξει θεληση, υπάρχει ξυλο. Γιατι αν ΔΕΝ κανει αυτα που ειπε, τουλαχιστον σε επιπεδο αξιοπρεπειας και κοινωνικης δικαιοσυνης, το περιμενει περισσοτερο ξυλο απ' οτι θα μαζευαν οι Σαμαροβενιζελοι

Έγινε επεξεργασία από narta