Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://www.protothema.gr/technology/article/441052/sta-skaria-to-proto-smartphone-me-to-logismiko-ton-tromokraton-kai-ton-paideraston/

 

Αυτό τώρα πάει εδώ στις ειδήσεις ή στα ανέκδοτα...

 

Σοκ! Κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά τα όπλα των μανιακών δολοφόνων:

kitchen-classics-chefs-knife-59kcz.jpg

Gransfors-Small-ForestAxe1.jpg

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

http://www.themoscowtimes.com/mobile/news/article/russian-orthodox-activists-say-charlie-hebdo-shooting-was-just-punishment/514157.html

Ο καλός χριστιανός..μια δίκαιη τιμωρία.

"Blasphemers from France horribly slurred Jesus Christ — and received a just punishment," read one sign held by a young female protester.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω αυτό τα συνοψίζει όλα 1506429_439329562887278_4641433752050713

 

 

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Αν η ευρωπαϊκή αριστερά στηρίζει την πιο άκρατη θρησκεία της ευρώπης, επέτρεψέ μου να διαφοροποιήσω τη θέση μου (δεν είμαι φαν καμίας, πολλώ δε μάλλον της πιο κάφρικης). Φυσικά τα πρόβατα μπορείτε να πάτε όλα μαζί για να μη σας φάει το τέρας της ακροδεξιάς, αλλά οι πολιτικές που βασίζονται σε φόβητρα δεν με εκφράζουν.

 

 

Αυτό μας σώζει, ότι είμαστε κάφροι.

Γι'αυτό κάφροι σαν εμένα προτιμούν να ζουν ελλάδα από αγγλία.

Σκέψου έναν τύπο που δε πολυγουστάρει θρησκείες να έχει τις ρασοφορεμένες όλη μέρα μες στα πόδια του. Πόσο να αντέξεις?

Τουλάχιστον εδώ είμαστε κάφροι και γουστάρουμε, Χ.Ο. και δεν είμαι καλά, Χριστόδουλε σε πάω και τα μυαλά στα κάγκελα.

 

Η μόνη που έθεσε σωστά το context κατά τη γνώμη μου είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, την άκουσα στο ΣΚΑΙ τις προάλλες. Παρ'όλο που την αντιπαθούσα από τα μέτρα της στην παιδεία, στο συγκεκριμένο της βγάζω το καπέλο:

Να μην επιτρέπεται στις χώρες του δυτικού κόσμου η μαντίλα / μπούρκα / whatever στο σχολείο. Μετά τα 18 ας φορέσει ότι θέλει στην ιδιωτική της ζωή.

 

Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που έχω δει στην Αγγλία, και αν είναι να με πούν κάφρο και ρατσιστή, το προτιμώ 1000 φορές από το να καταντήσω να βλέπω τον ΑΝΤΡΑ με τα καμουτσίκια να σέρνει 3 ρασοφορεμένες από πίσω και αν μιλήσω και πω ότι ξέρεις αυτό παραβαίνει την ισότητα γυναίκα / άντρας να βρεθώ στη φυλακή / χάσω τη δουλειά μου λόγω discrimination. 

Link to comment
Share on other sites

Το βλέπεις λίγο επιφανειακά το θέμα Σωτήρη και δε μπορείς να πάρεις αποφάσεις χωρίς να δεις ποιος και πώς τους έφερε εκεί. Πριν 40 χρόνια ούτε στο Ιράν ούτε στο Αφγανιστάν ντυνόντουσαν και σκεφτόντουσαν έτσι, αλλά συγκεκριμένες πολιτικές (αμερικανοαγγλικής προέλευσης κυρίως) τους πήγαν εκεί. Εσύ πας να αντιμετωπίσεις το αποτέλεσμα χωρίς να σε νοιάζει το αίτιο, κύκλους θα κάνεις.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.