Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Αδύνατη η ειρήνη μεταξύ Ομπάμα και Πούτιν

Alfredo Jalife-Rahme

Για τον Μεξικανό γεωπολιτικό αναλυτή Alfredo Jalife-Rahme, η σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας δεν παίζεται στο επίπεδο των προέδρων τους. Αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η αντιρωσική προπαγάνδα οφείλεται κυρίως σε δημοσιεύσεις που σχετίζονται με τους Αγγλοσάξονες χρηματοδότες. Ο παγκόσμιος πόλεμος είναι ήδη εδώ, εμφανής καταρχήν στα περιφερειακά θέατρα επιχειρήσεων και με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Αν τα επόμενα χρόνια, δεν κάνει τίποτα ο Λευκός Οίκος να συγκρατήσει το οικονομικό λόμπι του, ο πυρηνικός πόλεμος θα γίνει αναπόφευκτος.

Ο Kozine προτείνει μία ολιστική χαλάρωση, η οποία θέτει σε δράση, «σύμφωνα με την αρχή του μονοπολικού κόσμου, μια αμοιβαία εγγυημένη ασφάλεια». Υπάρχει μια βαθιά και προσωπική αντιπάθεια των Ρώσων γεωστρατηγιστών εναντίον του Ομπάμα, αλλά δεν φτάνει στα επίπεδα μαζικής Ρωσοφοβίας του Πολωνοκαναδοαμερικανού Μπρεζίνσκι.
Ο Μπρεζίνσκι, έχοντας στήσει μια θανάσιμη παγίδα στην ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν, υπολόγιζε να βαλκανιοποιήσει ό, τι απέμεινε από τη Ρωσία σε τρία κομμάτια, με σκοπό να ενσωματώσει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, όπως το αναφέρει στο σήμερα ξεπερασμένο βιβλίο του, Η Μεγάλη Σκακιέρα , βιβλίο που δεν είχε προβλέψει την ήττα των ΗΠΑ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν ούτε την έλευση της νέας τριπολικής γεωστρατηγικής τάξης (Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα).

Ο πραγματικός γεωστρατηγικός σύμβουλος του Ομπάμα δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Μπρεζίνσκι, πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Κάρτερ, που εξακολουθεί να βασανίζεται από τις αταβιστικές φοβίες του, στα 86 του χρόνια. Οι Ρώσοι γεωστρατηγιστές έχουν χάσει κάθε ελπίδα για την επίτευξη συμφωνίας με τον Ομπάμα -αδύνατη λοιπόν η ειρήνη- ενώ ο τελευταίος έχει κάθε συμφέρον να παγώσει την ουκρανική διαμάχη μέχρι να περάσει τα ηνία σε ένα εχθρικό Κογκρέσο.

Η στάση ενός think tank του μεγέθους του Ρωσικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών έχει μικρή σχέση με την κοινοτοπία του ψυχολογικού πολέμου, φαύλη μαύρη προπαγάνδα, που γεμίζει τις σελίδες των αγγλοσαξονικών οικονομικών δημοσιεύσεων, από το The Economist στην εφημερίδα Wall Street Journal , οι οποίες, από τη χρηματοπιστωτική τους άνεση, δεν σταματούν να υποκινήσουν τον πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Θα διαθέτουν άραγε, οι θανατηφόροι τραπεζίτες της Wall Street και του City αρκετά αντιπυρηνικά καταφύγια όπου να χωθούν εκείνη την ερχόμενη ημέρα;

• Like 1

Γλίτωσε τις πρόωρες εκλογές η Σουηδία – Στο περιθώριο η ακροδεξιά - ΕΥΡΩΠΗ - news.gr

Μα τι οπισθοδρομική χώρα η Σουηδία. Δεν κοιτάει εμάς που το ένα κόμμα μουντζώνει το άλλο, η αντιπολίτευση λέει πάντα όχι, η κυβέρνηση κάνει πάντα του κεφαλιού της γράφοντας τους άλλους και εμείς πηγαίνουμε στις κάλπες κάθε δύο χρόνια ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η εντολή διακυβέρνησης είναι νωπή και ανταποκρίνεται στα αποτελέσματα των εκάστοτε δημοσκοπήσεων;

• Like 3

Γλίτωσε τις πρόωρες εκλογές η Σουηδία – Στο περιθώριο η ακροδεξιά - ΕΥΡΩΠΗ - news.gr

Μα τι οπισθοδρομική χώρα η Σουηδία. Δεν κοιτάει εμάς που το ένα κόμμα μουντζώνει το άλλο, η αντιπολίτευση λέει πάντα όχι, η κυβέρνηση κάνει πάντα του κεφαλιού της γράφοντας τους άλλους και εμείς πηγαίνουμε στις κάλπες κάθε δύο χρόνια ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η εντολή διακυβέρνησης είναι νωπή και ανταποκρίνεται στα αποτελέσματα των εκάστοτε δημοσκοπήσεων;

Στην Σουηδία τα κόμματα που ανεβαίνουν στην εξουσία θεωρούν δεσμευτικό το προεκλογικό τους πρόγραμμα. Δεν το χρησιμοποιούν σαν παραπλανητική διαφήμιση προς άγραν πελατών.

Κάθε χρόνο έπρεπε να ψηφίζουμε στην Ελλάδα, μέσω ΑΤΜ και χωρίς προεκλογικές καμπάνιες.

• Like 2

Στην Σουηδία τα κόμματα που ανεβαίνουν στην εξουσία θεωρούν δεσμευτικό το προεκλογικό τους πρόγραμμα. Δεν το χρησιμοποιούν σαν παραπλανητική διαφήμιση προς άγραν πελατών.

Κάθε χρόνο έπρεπε να ψηφίζουμε στην Ελλάδα, μέσω ΑΤΜ και χωρίς προεκλογικές καμπάνιες.

Στην Ελλάδα ο κόσμος απαιτεί ψέματα και μεγάλες υποσχέσεις. Πανηγυρίζει στην προοπτική του να κερδίσει αυτός που τάζει λαγούς με πετραχήλια και δικαιολογεί τυχόν αποκλίσεις από το προεκλογικό πρόγραμμα μετά τις εκλογές. Technically speaking δεν θεωρούνται καν αποκλίσεις, αλλά μάλλον πετυχημένοι πολιτικοί ελιγμοί, εφόσον οδηγήσουν στην εξασφάλιση της εξουσίας. Συνεννόηση μεταξύ κομμάτων απαγορεύεται δια ροπάλου μιας και ισοδυναμεί με παραδοχή ότι ο αντίπαλος έχει δίκιο. Στην Ελλάδα ψηφίζουμε πάντα τον επόμενο που θα τιμωρήσουμε.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 5

Round Three

Σταυρος Δήμας VS Παρόν

168 - 132

At freaking last... έπεσε..

Επειδη δε χάνω με τιποτα την καζούρα που εχω να κάνω εδω μέσα στις 29/12 δηλώνω οτι μέχρι τότε θα ψιλοαπεχω απο το ποστάρισμα επειδη ως κλασικός μ@λακας μπορεί να κερδίσω κανα μπάνιο και να χάσω το πάρτυ.

@LL_NEO, είσαι Λονδίνο ρε να σε κεράσω έναν πικρό καφέ σε λίγο??

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Round Three

Σταυρος Δήμας VS Παρόν

168 - 132

At freaking last... έπεσε..

@LL_NEO, είσαι Λονδίνο ρε να σε κεράσω έναν πικρό καφέ σε λίγο??

Αν όντως γυρνάς Ελλάδα και είσαι Λονδίνο σήμερα, άσε να σε κεράσω εγώ τον καφέ. Θα τα χρειαστείς τα 5 λιρονια σε λίγο καιρό. Χωρίς πλάκα αν είσαι εδώ στείλε ένα μνμ με contact details.

Αν όντως γυρνάς Ελλάδα και είσαι Λονδίνο σήμερα, άσε να σε κεράσω εγώ τον καφέ. Θα τα χρειαστείς τα 5 λιρονια σε λίγο καιρό. Χωρίς πλάκα αν είσαι εδώ στείλε ένα μνμ με contact details.

Είσαι φουλ από μηνύματα

Είμαι Peterborough, θα είμαι Λονδίνο σε 3-4 ώρες για μια βόλτα, και 22:15 πετάω για Ελλάδα μόνιμα.

Θέλω να δω κάποια πράγματα στο Λονδίνο, να πάρω κάποια πράγματα, και μετά παίζει να έχω λίγο χρόνο.

νταξ,κάθε 2 χρόνια εκλογές και στα @@ μας αν η ανακατωσούρα που φέρνουν επιδρά σε όλους με πρώτη την αγορά,που για Χρισ/να δεν την έχω ξαναδεί τόσο κάτω

να βγούμε με κάθε κόστος και βλέπουμε

τώρα δεν γελάει ο κόσμος;;;

φφσ 

Είσαι φουλ από μηνύματα

Είμαι Peterborough, θα είμαι Λονδίνο σε 3-4 ώρες για μια βόλτα, και 22:15 πετάω για Ελλάδα μόνιμα.

Θέλω να δω κάποια πράγματα στο Λονδίνο, να πάρω κάποια πράγματα, και μετά παίζει να έχω λίγο χρόνο.

Αν βγείτε για καφέ ρε *****δες παίρνω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαι και εγώ :p

γύρισες κιόλας μαναμ από την τράπεζα;;;σήκωσες τις καταθέσεις εεεε  :pleasantry:  :pleasantry:

Ταχυδρομείο είχα πάει να στείλω ένα δέμα και όλα τα ζώα είχαν πάει να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας. ΡΕ EBANKING ΡΕ!!

• Like 2

Αν βγείτε για καφέ ρε *****δες παίρνω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαι και εγώ :p

Να του καθαρίσεις τα μυνήματα γιατί ούτε να του στείλω μπορώ, ούτε μου έχει απαντήσει..

γύρισες κιόλας μαναμ από την τράπεζα;;;σήκωσες τις καταθέσεις εεεε  :pleasantry:  :pleasantry:

2 ώρες είμαστε σε προεκλογική περίοδο και έχω ήδη τρομάξω.. θα αφήσω τα λεφτά μου Ολλανδία νομίζω..

• Like 1