Jump to content

Αυτοκίνηση

astrolabos

Recommended Posts

8 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Τι γνώμη έχετε για τη μετατροπή βενζίνης σε αέριο;

αναλογα το αμαξι στο οποιο θα γινει
και θελει οπωσδηποτε εναν καλο μαστορα να την κανει. ειδικα στον προγραμματισμο

• Like 1

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο συνεργείο της προκοπής για Citroen; Το αυτοκίνητο είναι ένα Xsara Picasso 1.8 του 2000. Το συνεργείο που χρησιμοποιούσα, πέραν του ότι μετακόμισε, τύχαινε συχνά να ξαναπηγαίνω για δεύτερη ή και τρίτη φορά για την ίδια βλάβη που επανεμφανιζόταν επειδή άλλαζε το τάδε που νόμιζε πως ήταν αυτό που φταίει αλλά τελικά ήταν λάθος η διάγνωση και κάθε φορά άλλαζαν κάτι άλλο μέχρι να το πετύχουν. Αντιθέτως για fiat, έχω ένα συνεργείο το οποίο (αν και ακριβό) κάνει πολύ πιο εύστοχες διαγνώσεις (συχνά και μόνο με τηλεφωνική περιγραφή συμπτωμάτων λόγω μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας) και δεν κάνει ελαφρά τη καρδία δοκιμές υποθέσεων για το τι φταίει, με τα δικά μου λεφτά.

Αν λοιπόν κάποιος έχει κάποια πρόταση αξιόπιστου συνεργείου με εξειδίκευση Citroen για Αθήνα, παρακαλώ γράψτε τη.

53 λεπτά πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο συνεργείο της προκοπής για Citroen; Το αυτοκίνητο είναι ένα Xsara Picasso 1.8 του 2000. Το συνεργείο που χρησιμοποιούσα, πέραν του ότι μετακόμισε, τύχαινε συχνά να ξαναπηγαίνω για δεύτερη ή και τρίτη φορά για την ίδια βλάβη που επανεμφανιζόταν επειδή άλλαζε το τάδε που νόμιζε πως ήταν αυτό που φταίει αλλά τελικά ήταν λάθος η διάγνωση και κάθε φορά άλλαζαν κάτι άλλο μέχρι να το πετύχουν. Αντιθέτως για fiat, έχω ένα συνεργείο το οποίο (αν και ακριβό) κάνει πολύ πιο εύστοχες διαγνώσεις (συχνά και μόνο με τηλεφωνική περιγραφή συμπτωμάτων λόγω μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας) και δεν κάνει ελαφρά τη καρδία δοκιμές υποθέσεων για το τι φταίει, με τα δικά μου λεφτά.

Αν λοιπόν κάποιος έχει κάποια πρόταση αξιόπιστου συνεργείου με εξειδίκευση Citroen για Αθήνα, παρακαλώ γράψτε τη.

Οταν ειχα το ds3 ειχα δοκιμασει 3 συνεργεια. Οι 2 πρωτοι αποδειχτηκαν απατεωνες και ο τριτος πολυ μετριος. Οποτε δεν μπορω να στα προτεινω. Εκτος  και αν θες να σου πω ονομαστικα ποιοι ειναι για να τους αποφυγεις. 2 φορεις ομως ειχα χρησιμοποιησει την Citroen Omega (αποτι εχω καταλαβει ειναι η απισημη αντιπροσωπος της citroen στην ελλαδα) Αγιας παρασκευης στην λεοφορο μεσογειων και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.Ειδικα την πρωτη φορα ηταν για μια πολυ απλη βλαβη που ομως δεν ειχε καταφερει να βρει κανενας.
Επισης καλα λογια εχω ακουσει για την Citroen μενεξεδων. Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρι

Ερωτηση (μπορει να σας ακουστει και χαζη)

Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει το εξης.
Πηγαινω σε δρομο ευθεια ελαφρος κατηφορικο. Αν βαλω νεκρα οι στροφες μου ειναι περιπου 600-700 περιπου (οσο ειναι και στο ρελαντι οταν ειμαι σταματημενος). Μολις πατησω συμπλεκτη για να βαλω καποια ταχυτητα οι στροφες πανε στις 2000 περιπου. (χωρις να εχω βαλει ταχυτητα, απλα και μονο με πατημενο συμπλεκτη)
Το κανει οταν κηνουμαι, οταν το αμαξι ειναι ακινητο δεν το κανει 
Αν οντως ειναι καποια λειτουργια δεν εχω καταλαβει που εξυπηρετει. Rev matching δεν πρεπει να ειναι. Το εψαξα και δεν λεει πουθενα οτι εχει τετοια λειτουργια το συγκεκριμενο μοντελο. Και αποσο ξερω λειτουργει διαφορετικα. Συγχρονιζει τις στροφες οταν κανεις κατεβασμα, αλλα αφου εχεις βαλει ταχυτητα.
Μου κανει εντυπωση γιατι δεν το εχω δει σε αλλο αμαξι

28 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Και τι σε πειραζει?

δεν ειπα οτι με πειραζει. απλα μου κανει εντυπωση και θα ηθελα να μαθω γιατι το κανει

Έγινε επεξεργασία από BloodMage

40 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Ματσάρει το ανέβασμα δλδ;

Έβαλες κάνα πρόγραμμα;

Μα δεν ξέρει αν θα ανεβάσω η αν θα κατεβάσω. Απλά πατάω συμπλέκτη 

Όχι δεν έχω βάλει πρόγραμμα