TopCLR Σεπτέμβριος 6 #13741 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6 1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε: Με 3x2,5 καλωδιο? Σε σωστή ηλεκτρολογική εγκατάσταση 16Α ασφάλεια μπαίνει σε 3x2,5mm. Σε 3x1,5mm μπαίνει 10Α ασφάλεια (συνήθως για φωτισμό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 6 #13742 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6 On 5/9/2024 at 7:07 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: @PetrosD Σειρά 7, Ε38. Επιβεβαιωμένο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 6 #13743 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6 2 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Στο σπίτι και στο χωριό που έχω εγκατάσταση για 20Α και 25Α Παμε παλι, τι καλωδιο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 6 #13744 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6 1 hour ago, PetrosD said: Σειρά 7, Ε38. Επιβεβαιωμένο. Η Ε38 έχει πιο μακριά ουρά απ την Ε39 όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 7 #13745 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7 Νετι; Υπονοείς ότι είναι E39; Αν ναι, κάνεις λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 7 #13746 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7 4 hours ago, PetrosD said: Νετι; Υπονοείς ότι είναι E39; Αν ναι, κάνεις λάθος. Αναρωτιέμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 7 #13747 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7 OK. Αναρωτήσου ελεύθερα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 8 #13748 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8 18 hours ago, PetrosD said: OK. Αναρωτήσου ελεύθερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soclose Σεπτέμβριος 8 #13749 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8 Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κάνω μετατροπή σε αέριο μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε ένα άρθρο/σελίδα κτλ που θα με κατατοπίσει για τα υπέρ και τα κατά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 10 #13750 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10 @PetrosD Spoiler 456240401_3113730282103232_1453325432168031439_n.mp4 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 10 #13751 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10 On 8/9/2024 at 5:15 ΜΜ, το μέλος Soclose έγραψε: Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κάνω μετατροπή σε αέριο μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε ένα άρθρο/σελίδα κτλ που θα με κατατοπίσει για τα υπέρ και τα κατά ? Αυτά ειναι κάποια γενικά άρθρα που τα θεωρώ χρήσιμα: LPG: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε! PRO.AUTOTRITI.GR Στην AGN-Autogas μπορείτε να τοποθετήσετε kit υγραερίου της BRC, ενώ η εν λόγω εταιρεία είναι πιστοποιημένη και... Μετατροπή σε Υγραέριο για το Αυτοκίνητό σας - Gas Auto Car WWW.GASAUTOCAR.GR Μία απλή μετατροπή σε υγραέριο μπορεί δυνητικά να σας εξοικονομήσει μέχρι και 50% για τον ανεφοδιασμό του οχήματός... Υγραέριο στο αυτοκίνητο: Τα SOS σημεία για να αποφύγεις τις βλάβες | carandmotor.gr WWW.CARANDMOTOR.GR Με φόντο τις υψηλές τιμές των καυσίμων, οι μετατροπές αυτοκινήτων σε υγραέριο - LPG έρχονται εκ νέου στο προσκήνιο... Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το LANDIRENZO σύστημα που έχω βάλει στο Hybrid Civic μου (μοντέλο 2009) Τα 400χλμ μου κοστίζουν σε μικτό κύκλο γύρω στα €20~€22 με τις τωρινές τιμές Τώρα που η ψαλίδα μεταξύ των τιμών βενζίνης-LPG είναι ακόμα μεγαλύτερη από τότε που το έβαλα, η απόσβεση γίνεται ακόμα πιο γρήγορα Προβλήματα 0 Service στο αυτοκίνητο κάνω μια φορά τον χρόνο (αλλού για λάδια και αλλού για το LPG) Χώρο δεν έχασα καθόλου γιατί αντικατέστησα τη ρόδα-ρεζέρβα με την LPG δεξαμενή Σημειωτέον, η δεξαμενή πρέπει να αλλάζει (βάσει νόμου) κάθε 10 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής Το κόστος είναι ανάλογο της δεξαμενής αλλά για την 30lt πού έχω εγώ το κόστος είναι κάπου €120~€150 Έχω ακούσει για ανθρώπους που είχαν προβλήματα με LPG αλλά αφορούσαν ΠΟΛΥ παλιά αυτοκίνητα που τα μοτέρ τους είχαν γράψει ήδη ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα Γενικά θα έλεγα οτι δεν αξίζει η μετατροπή σε αυτοκίνητα πριν του 2000 είτε λόγω παλαιότητας είτε λόγω χιλιομέτρων Εννοείται οτι ζητάμε γνώμες μηχανικών που εμπιστευόμαστε και κάνουμε μια έρευνα πρώτα να δούμε αν και άλλοι έχουν βάλει LPG στο αυτοκίνητο που μας ενδιαφέρει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 10 #13752 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10 #lifegoals Spoiler 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 10 #13753 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10 οι τιμές είναι στο ΘΕΟ ! μεταχειρισμένα κανονικά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soclose Σεπτέμβριος 10 #13754 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10 ο υπολογισμός εδώ είναι σωστός ? Υγραεριοκίνηση Master Direct - 1,5% Κατανάλωση Βενζίνης 50% Οικονομία WWW.MASTERDIRECT.GR Το πιο εξελιγμένο σύστημα με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων για αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού. Μόλις 1,5% κατανάλωση βενζίνης και 50% οικονομία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 10 #13755 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10 On 8/9/2024 at 5:15 ΜΜ, το μέλος Soclose έγραψε: Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να κάνω μετατροπή σε αέριο Στο μεταξυ δεν ξερουμε καν το μοντελο και αν γινεται μετατροπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soclose Σεπτέμβριος 10 #13756 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10 11 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Στο μεταξυ δεν ξερουμε καν το μοντελο και αν γινεται μετατροπη γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 10 #13757 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10 Εχω δει και σε ρχ-8, το οτι το εβαλε καποιος δε σημαινει οτι θα δουλεψει σωστα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 11 #13758 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11 On 6/9/2024 at 10:25 ΜΜ, το μέλος slalom έγραψε: Παμε παλι, τι καλωδιο? για την 20άρα 3χ4 και για την 25άρα 3χ6. Κι εδώ ήμουν στο τσάκ να βάλω μονοφασικό φορτιστή αλλά τελικά αφού δεν τον χρειάζομαι δεν τον έβαλα και γλίτωσα τουλάχιστον 500-600€. Αλλά αν πάρουμε και δεύτερο ηλεκτρικό ίσως χρειαστεί, αν κιι έχω και μια απλή shuko με 16άρα ασφάλεια κοντά και στις δύο, οπότε βολεύεται στα 8 ή 12Α (με μια προέκταση 3χ2,5)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 11 #13759 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11 (edited) αποτι καταλαβα σε ρωταει τι καλωδιο περναει μεσα απο τους τοιχους και συνδεει πριζα με ηλ.πινακα/ασφαλεια Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11 από BloodMage Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Σεπτέμβριος 11 #13760 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11 5 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: αποτι καταλαβα σε ρωταει τι καλωδιο περναει μεσα απο τους τοιχους και συνδεει πριζα με ηλ.πινακα/ασφαλεια Ναι αυτά περνάνε μέσα από τους τοίχους 4άρια και 6άρια. Το 6άρι ήταν μεγάλο για να μπει στη shuko αλλά δεν θυμάμαι τι έκανε για να το συνδέσει, του πήρε ώρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts