Cyber_Cookie Ιούνιος 23 #13461 Κοινοποίηση Ιούνιος 23 Just now, BloodMage said: ενω η Μ2 ειναι πιο κοντα στο rs3 Σχεδον ίδιο MSRP έχουν αν δε κάνω λαθος. 63k $. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 23 #13462 Κοινοποίηση Ιούνιος 23 3 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Σχεδον ίδιο MSRP έχουν αν δε κάνω λαθος. 63k $. ναι βρε μονο η τιμη ειναι το θεμα μας? σαν αμαξια δεν εχουν καμια επαφη, τι νοημα εχει η συγκριση τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 23 #13463 Κοινοποίηση Ιούνιος 23 Η Koenigsegg βρήκε γιατί κάηκε η Jesko στην Αττική Οδό WWW.4TROXOI.GR Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της σουηδικής Koenigsegg, η οποία εντόπισε και ανακοίνωσε πριν... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 23 #13464 Κοινοποίηση Ιούνιος 23 58 minutes ago, BloodMage said: ναι βρε μονο η τιμη ειναι το θεμα μας? σαν αμαξια δεν εχουν καμια επαφη, τι νοημα εχει η συγκριση τους? Ναι. Σπορ αυτοκίνητα είναι με ίδια τιμή, το btg θα το κοιτάξουν πολλοί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 23 #13465 Κοινοποίηση Ιούνιος 23 57 λεπτά πριν, το μέλος Lakisss έγραψε: Η Koenigsegg βρήκε γιατί κάηκε η Jesko στην Αττική Οδό WWW.4TROXOI.GR Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της σουηδικής Koenigsegg, η οποία εντόπισε και ανακοίνωσε πριν... «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου στην Ελλάδα για τη διαρκή του υποστήριξη. Θα του δώσουμε ένα νέο αυτοκίνητο ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του με την Koenigsegg.» Αυτη ειναι αντιμετωπηση 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούνιος 23 #13466 Κοινοποίηση Ιούνιος 23 2 ώρες πριν, το μέλος Lakisss έγραψε: Η Koenigsegg βρήκε γιατί κάηκε η Jesko στην Αττική Οδό WWW.4TROXOI.GR Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της σουηδικής Koenigsegg, η οποία εντόπισε και ανακοίνωσε πριν... 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου στην Ελλάδα για τη διαρκή του υποστήριξη. Θα του δώσουμε ένα νέο αυτοκίνητο ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του με την Koenigsegg.» Αυτη ειναι αντιμετωπηση Η λύση πολύ απλή. Ας βάλουν το GPS όταν ανιχνεύει στίγμα από την Ελληνική επικράτεια να ακινητοποιεί αυτόματα το αυτοκίνητο για την αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς! Μα είναι δρόμοι αυτοί που έχουμε και θέλουμε και supercars τρομάρα μας;! Spoiler Ο σκοπός του ποστ είναι καθαρά ψυχαγωγικός και καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 24 #13467 Κοινοποίηση Ιούνιος 24 10 ώρες πριν, το μέλος TopCLR έγραψε: Η λύση πολύ απλή. Ας βάλουν το GPS όταν ανιχνεύει στίγμα από την Ελληνική επικράτεια να ακινητοποιεί αυτόματα το αυτοκίνητο για την αποφυγή μεγαλύτερης ζημιάς! Μα είναι δρόμοι αυτοί που έχουμε και θέλουμε και supercars τρομάρα μας;! να προσθεσω σε αυτο οτι, ειναι δυνατον ενα σουηδικο αμαξι να μπορει να ανταπεξελθει στη ζεστη και στο κλήμα της Ελλαδα? Μα τι σκέφτονταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 24 #13468 Κοινοποίηση Ιούνιος 24 δεν ξερω αν μου αρεσει ειδικα πισω κατι με χαλαει. και μεσα δεν μου αρεσει που αφαιρεσαν την οθονη/καντραν πισω απο το τημονι σαν το R56/F56 δεν εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 24 #13469 Κοινοποίηση Ιούνιος 24 16 hours ago, BloodMage said: να προσθεσω σε αυτο οτι, ειναι δυνατον ενα σουηδικο αμαξι να μπορει να ανταπεξελθει στη ζεστη και στο κλήμα της Ελλαδα? Μα τι σκέφτονταν? Οι Σουηδέζες ανταπεξέρχονται και είναι πολύ πιο πολύπλοκοι μηχανισμοί. Just saying. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 24 #13470 Κοινοποίηση Ιούνιος 24 4 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Οι Σουηδέζες ανταπεξέρχονται και είναι πολύ πιο πολύπλοκοι μηχανισμοί. Just saying. μιλας απο προσωπικη εμπειρια? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 24 #13471 Κοινοποίηση Ιούνιος 24 10 minutes ago, BloodMage said: μιλας απο προσωπικη εμπειρια? Όχι δεν είμαι Σουηδέζα εγώ καλέ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 24 #13472 Κοινοποίηση Ιούνιος 24 (edited) 12 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Όχι δεν είμαι Σουηδέζα εγώ καλέ. η γνωση σου απο τους πολυπλοκους μηχανισμους μιας σουηδεζας υποδηλωνει προσωπικη εμπειδια απο την εσωτερικη εξερευνηση της. αυτο καταλαβα εγω Spoiler Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 24 από BloodMage 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 24 #13473 Κοινοποίηση Ιούνιος 24 1 minute ago, BloodMage said: η γνωση σου απο τους πολυπλοκους μηχανισμους μιας σουηδεζας υποδηλωνει προσωπικη εμπειδια απο την εσωτερικη εξερευνηση της. αυτο καταλαβα εγω Hide contents Λυπάμαι αν πέρασε τέτοιο (αισχρό) μήνυμα η ανάρτησή μου. Εγώ απλά για κάτι ντοκιμαντέρ έλεγα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 24 #13474 Κοινοποίηση Ιούνιος 24 3 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Λυπάμαι αν πέρασε τέτοιο (αισχρό) μήνυμα η ανάρτησή μου. Εγώ απλά για κάτι ντοκιμαντέρ έλεγα. λυπαμαι που το πηρες τοσο πονηρα αυτο που εγραψα παραπανω εννουσα αν εχεις "μπει" σε σουηδεζα (δλδ σουηδεζηκο αμαξι) ισως το εθεσα εγω λαθος Spoiler ντοκιμαντερ χαχαχαχ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούνιος 25 #13475 Κοινοποίηση Ιούνιος 25 On 23/6/2024 at 7:54 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: «Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου στην Ελλάδα για τη διαρκή του υποστήριξη. Θα του δώσουμε ένα νέο αυτοκίνητο ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του με την Koenigsegg.» Αυτη ειναι αντιμετωπηση Είτε θεωρείται αυτονόητη κίνηση είτε όχι , το μόνο σίγουρο είναι οτι είναι έξυπνη , ειδικά σε συνδυασμό με την ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία. Γιατί ένας πονηρός νομικός πχ , θα μπορούσε να κινήσει διαδικασίες αγωγών κατά της εταιρίας για τη πιθανότητα πρόκλησης σοβαρής βλάβης, ψυχικής οδύνης κλπα. Ενώ η διερεύνηση, η ανακοίνωση , το άμεσο fix με σύστημα προειδοποίησης για πτώση πίεσης σε κάποιο κύκλωμα , η αντικατάσταση και το ευχαριστώ της εταιρίας απομακρύνουν άμεσα (θεωρώ εγώ) τη πιθανότητα να κινηθούν περαιτέρω διαδικασίες. ΥΓ δεν έχω αγοράσει κάποιο supercar, πιθανολογώ δηλαδή οτι δεν υπέγραψε κάποιου είδους ΥΔ αποποίησης ευθυνών με το που το αγόρασε. Αν υπέγραψε, αλλάζει το πράγμα αν και πάλι έχω μιλήσει με νομικούς και λένε οτι η υπογραφή σημαίνει πράγματα όχι ακλόνητα όμως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 25 #13476 Κοινοποίηση Ιούνιος 25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούνιος 25 #13477 Κοινοποίηση Ιούνιος 25 Λέγοντας για Mustang , κάπου πέτυχα τις προάλλες αυτή την widebody παράνοια με τελείως nascar ήχο + supercharger 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 25 #13478 Κοινοποίηση Ιούνιος 25 30 λεπτά πριν, το μέλος Thresh86 έγραψε: Λέγοντας για Mustang , κάπου πέτυχα τις προάλλες αυτή την widebody παράνοια με τελείως nascar ήχο + supercharger Που? Ελλαδα? Αλλη φαση Cobrέσορας ρε παιδι μου ειναι dreamcar το ατιμο, και το 2.3 δεν με χαλαγε (αλλα οχι μαμα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 25 #13479 Κοινοποίηση Ιούνιος 25 20 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: δεν ξερω αν μου αρεσει ειδικα πισω κατι με χαλαει. και μεσα δεν μου αρεσει που αφαιρεσαν την οθονη/καντραν πισω απο το τημονι Χαλια το κανανε, οχι οτι ημουν fan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 26 #13480 Κοινοποίηση Ιούνιος 26 On 24/6/2024 at 11:42 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: δεν ξερω αν μου αρεσει ειδικα πισω κατι με χαλαει. και μεσα δεν μου αρεσει που αφαιρεσαν την οθονη/καντραν πισω απο το τημονι σαν το R56/F56 δεν εχει 30 αλογα επάνω. Σχεδόν 200 κιλά επάνω. Το 0-100 έμεινε ίδιο. Από 6.8 έπεσε στο 6.7. Το «παλιο» που έχω είναι απόλαυση σε στροφιλίκια. Αυτό με +200 κιλά δεν ξέρω τι θα κάνει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts