Cyber_Cookie Φεβρουάριος 17, 2023 #12021 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2023 2 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: αμα δεν ειναι δικο σου πιες του το αιμα, βαγκ ειναι, τι να παθει? Σίγουρα όχι όσα θα πάθει ένα ford. Γιατί το ford τα χει πάθει ήδη όλα. Είναι ford. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 17, 2023 #12022 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2023 (edited) 25 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: @and64 AHA!!! νομιζα στα πιο φθηνα εβαζαν απλες λαμπες αλογόνου. Στα λεντ φαναρια αν καει απλα μια λαμπα λεντ μπορει να αλλαχτει μονο η λαμπα η παει ολο μαζι, ρωταω για να ξερω τι να περιμενω γιατι αποσο εμαθα το ενα φαναρι στο φιεστα εχει 3Κ Ολο μαζι, ελπιζω να εχεις μικτη ασφαλεια Εγω, αν και εχει θεση AUTO και 0, τα εχω στο 0 για να μην αναβει το xenon οταν μιζαρω Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2023 από slalom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Φεβρουάριος 17, 2023 #12023 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2023 On 16/2/2023 at 11:22 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: Ερωτηση σε οσους εχουν βαλει το AA Coolwalk (ελπιζω να ειναι το σωστο θεμα για εδω) Ωραιο το split screen αλλα δουλεύει μονο με χάρτες και spotify/tidal? η ενώ κανω κατι λάθος? Μου ενεργοποιήθηκε πριν λίγες μέρες το cool walk, νομίζω ότι μπορείς να βάλεις σε ένα από τα panels οτιδήποτε π.χ το phone. Αλλά οκ συνήθως χάρτες και μουσική χρειάζεται ταυτόχρονα, και παραδόξως ότι εφαρμογή audio έχω δοκιμάσει κάνει resize άψογα στο panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 18, 2023 #12024 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2023 On 17/2/2023 at 6:45 ΜΜ, το μέλος Larry έγραψε: Μου ενεργοποιήθηκε πριν λίγες μέρες το cool walk, νομίζω ότι μπορείς να βάλεις σε ένα από τα panels οτιδήποτε π.χ το phone. Αλλά οκ συνήθως χάρτες και μουσική χρειάζεται ταυτόχρονα, και παραδόξως ότι εφαρμογή audio έχω δοκιμάσει κάνει resize άψογα στο panel. ναι οντως, σημερα το ψαχουλεψα λιγο καλυτερα, ειναι οπως τα λες βεβαια εγω 3 εφαρμογες χρησιμοποιω κατα σχεδον παντα. google maps tidal και το performance monitor. και ξενερωσα γιατι το performance monitor παιζει μονο σε full screen, βεβαια ειναι και μια εφαρμογη που δεν υποστηριζεται official απο το AA ισως αυτος ειναι και ο λογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 19, 2023 #12025 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2023 On 17/2/2023 at 11:23 ΠΜ, το μέλος Proteas έγραψε: Ειναι ομως υποχρεωτικα να τα εχεις ανοιχτα η οχι, ισχυει η φωτο απο πανω ? Γιατι μετα παμε αλλου, δηλαδη σε θεματα κατασκευαστων. Σορρυ, τώρα ειδα την ερώτηση. Είναι υποχρεωτικά όλο το χρόνο και υπάρχει πινακίδα αντίστοιχη όταν μπαίνεις στη χώρα, στα σύνορα, που σε ενημερώνει. Το ίδιο ισχύει και για τη Σουηδία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 19, 2023 Author #12026 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2023 59 λεπτά πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Σορρυ, τώρα ειδα την ερώτηση. Είναι υποχρεωτικά όλο το χρόνο και υπάρχει πινακίδα αντίστοιχη όταν μπαίνεις στη χώρα, στα σύνορα, που σε ενημερώνει. Το ίδιο ισχύει και για τη Σουηδία. Αυτό δεν το έχω καταλάβει· πρέπει να είναι τα φώτα πορείας ή αρκούν τα «φρύδια» να είναι αναμμένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 19, 2023 #12027 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2023 Εννοεις τα διασταυρωσης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 19, 2023 #12028 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2023 6 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Αυτό δεν το έχω καταλάβει· πρέπει να είναι τα φώτα πορείας ή αρκούν τα «φρύδια» να είναι αναμμένα; Αρκούν τα DRL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 19, 2023 #12029 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος schumifer έγραψε: Αρκούν τα DRL Ότι ειπώθηκε από τον προλαλήσαντα. Τα Daytime Running lamps. Στο Mini είναι τα κυκλικά led του φαναριού και στο S8 τα led «φρύδια» του φαναριού. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 21, 2023 #12030 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2023 Αχαΐα: Η "σούπερ- γιαγιά" μπήκε ανάποδα στην εθνικό οδό, προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε | tempo24.news TEMPO24.NEWS Οδηγός ετών 91, προκάλεσε απίστευτο τροχαίο και το έσκασε! Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ηλικιωμένη οδηγός θέλησε τις πρωινές ώρες να μετακινηθεί προς την Αθήνα από την περιοχή... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 24, 2023 #12031 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2023 Αλλάζουν οι δρόμοι στην Ευρώπη -Η άγνωστη τεχνολογία των Σουηδών που ανατρέπει τα δεδομένα | carandmotor.gr WWW.CARANDMOTOR.GR Οριστικό τέλος στο άγχος της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στοχεύει να βάλει νέα τεχνολογία των Σουηδών, η οποία μπορεί παράλληλα να τα κάνει πιο προσιτά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trendy Φεβρουάριος 24, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #12032 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2023 3 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: Αλλάζουν οι δρόμοι στην Ευρώπη -Η άγνωστη τεχνολογία των Σουηδών που ανατρέπει τα δεδομένα | carandmotor.gr WWW.CARANDMOTOR.GR Οριστικό τέλος στο άγχος της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στοχεύει να βάλει νέα τεχνολογία των Σουηδών, η οποία μπορεί παράλληλα να τα κάνει πιο προσιτά. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sotiris Φεβρουάριος 24, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #12033 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2023 Και βάλανε άσφαλτο προεκλογικά στο σπίτι μου, πάλι θα σκάβουμε να βάλουμε τα πηνία... Το πρόβλημα είναι πότε θα το πάρουν πρέφα οι γνωστοί μεταλλο-συλλέκται και αρχίσουν και σκάβουν και δρόμους 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 24, 2023 #12034 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2023 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 24, 2023 #12035 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2023 αυτα ειναι σοβαρα αμαξια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 25, 2023 #12036 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2023 car.gr 2023 in a nutshell: Audi Α4 look RS4, άριστη κατάσταση, 1 ιδιοκτήτης όλα τα χλμ στην εθνική, αζόριστα. Kαθαρό και προσεγμένο, όλα τα σερβις στην ΑΟΥΝΤΙ. Το αμακση δε θελη ουτε 1 ευρώ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΑ ΤΗΛ, ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ. Meanwhile το Audi: Spoiler 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 26, 2023 #12037 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2023 7 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: car.gr 2023 in a nutshell: Audi Α4 look RS4, άριστη κατάσταση, 1 ιδιοκτήτης όλα τα χλμ στην εθνική, αζόριστα. Kαθαρό και προσεγμένο, όλα τα σερβις στην ΑΟΥΝΤΙ. Το αμακση δε θελη ουτε 1 ευρώ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΑ ΤΗΛ, ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ. Meanwhile το Audi: Hide contents Η αγγελία είναι fake φιλαρακι, πρόσεχε. Δε λέει πουθενά ούτε πως ο ιδιοκτήτης ήταν καπετάνιος, ούτε πως δεν ήταν καπνιστής. Το νου σου… 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 28, 2023 #12038 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2023 On 26/2/2023 at 12:16 ΠΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: car.gr 2023 in a nutshell: Audi Α4 look RS4, άριστη κατάσταση, 1 ιδιοκτήτης όλα τα χλμ στην εθνική, αζόριστα. Kαθαρό και προσεγμένο, όλα τα σερβις στην ΑΟΥΝΤΙ. Το αμακση δε θελη ουτε 1 ευρώ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΑ ΤΗΛ, ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ. Meanwhile το Audi: Hide contents 1000 φορές αυτό. Εντωμεταξύ οι αντιπροσωπίες έχουν επιστρέψει σε πάρα πολλά μοντέλα σε ετοιμοπαράδοτο εως 3μηνες παραδόσεις και το ανέκδοτο με το "ΔεΝ ΥΠαΡχΟυΝ ΚαΙΝοΥριΑ ΑυτΟΚΙνΗτα" δεν παίζει αλλά η πιπίλα κρατάει Έχει πλάκα πάντως να βλέπεις αυτοκίνητα ~10ετίας με 100Κ+ χλμ να ανταγωνίζονται σε τιμή τα καινούρια. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 28, 2023 #12039 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2023 Spur of the Moment | Issue 197 | Forza | The Magazine About Ferrari WWW.FORZA-MAG.COM 308 GTSi road trip. From Philadelphia, Pennsylvania to Dead Horse, Alaska (and beyond) in a 308 GTSi. on Forza, The Magazine About Ferrari 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 28, 2023 #12040 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2023 5 ώρες πριν, το μέλος JaguarOne έγραψε: Έχει πλάκα πάντως να βλέπεις αυτοκίνητα ~10ετίας με 100Κ+ χλμ να ανταγωνίζονται σε τιμή τα καινούρια. Ε ναι, αμα τα καινουρια ειναι και γυμνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts