Jump to content

Recommended Posts

Αν κατάλαβα καλά... Με τα σινεμπλοκ έχεις περισσότερη "πληροφόρηση" για το δρομο ε? Δε βοηθάνε σε κάτι άλλο ε?

Αν κατάλαβα καλά... Με τα σινεμπλοκ έχεις περισσότερη "πληροφόρηση" για το δρομο ε? Δε βοηθάνε σε κάτι άλλο ε?

• Like 1

Και εννοειται δεν φορουσε ζωνη γιατι θα ειχε το σκεπτικο "ελα μωρε σε μενα θα συμβει;" 
Αντε με τους καραγκιοζηδες

15 hours ago, f117 said:

@YDinopoulos έκανες τίποτα με εξάτμιση???????

Καλημερα ( @astrolabos :p )

Απο βδομαδα παω στον γνωστο στην Γλυφαδα. 70αρι downpipe , καταλυτη 200αρι μεταλλικο και τελικο κατι με διπλα μπουκακια στα ακρα αριστερα/δεξια (εχω παρει απο carner το diffuser) Απο φιλο εχω και ενα κλαπετο που αλλαζει διαδρομη στα καυσαερια. Ισως το βαλω για χαβαλε. 

• Like 1

Μια που είχατε αναφέρει τα σινεμπλόκ πριν μερικές και έσπασε το δικό μου στον αριστερό τροχό, έχετε να προτείνετε κάτι για αλλαγή σε Leon 1.6 '01;

^ Αναγκαστικά , πας για μετατροπή σε Cupra με 4κίνηση και 1.8 T με 210 άλογα και 4πίστονες Brembo μπροστά,  δε βλέπω άλλη λύση

• Like 3
  • Haha 4

Μου το πρότειναν πριν μερικά χρόνια, αλλά ούτε τότε συμφωνούσε το πορτοφόλι, οπότε...

• Haha 1