Jump to content

Recommended Posts

GTR/SUPRA γιατί ενώ hooligan, παίρνουν παιδικό καθισματάκι πίσω 😛 

NSX γιατί ΝΑ mid engine ❤️

FD because it's so fucking cool

2 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε:

ΟΧΙ! Μακρυά

Πήρε μια ίδια ο αδερφός μου. Τις πρώτες φορές λειτούργησε με γεμάτα λάστιχα, ίσα ίσα να τα απογεμίσει, 4-5 psi στο καθένα δηλαδή. Την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί ούτε 1  λεπτό και ψωφά η μπαταρία, όσο κι αν την ξαναφορτίσω μετά.

Και πόσο την έχει 2 χρόνια;

Καλύτερα πάρε μία με καλώδιο, να τροφοδοτείται από τη μπαταρία του αυτοκινήτου.

• Like 1
  • Agree 1
6 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε:

Εγώ παλι το έχω πάρει αυτό για το ποδήλατο στην δουλειά.....κάνει και για αυτοκίνητο αλλά θέλει υπομονή. Για το αυτοκίνητο έχω με καλωδιο της Xiaomi. Για χωρίς καλώδιο θα έπαιρνα (έχουν πάρει και γνωστοί μου) 

Γρήγορη.....καμία σχέση με την άλλη .... Και τα κάνει όλα.... Τρόμπα ...jump starter και φακός...και powerbank

Ετσι για το status update , εδω και 4-5 μερες εχω παρει το corsa του 2018 , 1200κατι με τα 70αλογα .

Ανετο και στον χειρισμο πολυ ευκολο . Το μονο που τσουζει ειναι πως πλεον χρειαζεται 2πλασιας χρονος για να παω καπου 😆

• Like 2
  • Haha 2
1 λεπτό πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

Ετσι για το status update , εδω και 4-5 μερες εχω παρει το corsa του 2018 , 1200κατι με τα 70αλογα .

Ανετο και στον χειρισμο πολυ ευκολο . Το μονο που τσουζει ειναι πως πλεον χρειαζεται 2πλασιας χρονος για να παω καπου 😆

Η αλήθεια είναι ότι το είχα σαν νοικιασμένο (Λουξεμβούργο και τις γύρω χώρες) και είχα δημιουργήσει κίνηση. Σε κάθε ανηφόρα έπρεπε να κατεβάσω και μια και δύο σχέσεις για να μην κόψω τους πίσω. Αλλά κατανάλωση <5λ/100χλμ, σχεδόν η ίδια με το αντίστοιχο πετρελαιοκίνητο με τον 1,248 της FIAT, χωρίς την δύναμη βέβαια. 

• Like 1
8 ώρες πριν, το μέλος filarhos έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι το είχα σαν νοικιασμένο (Λουξεμβούργο και τις γύρω χώρες) και είχα δημιουργήσει κίνηση. Σε κάθε ανηφόρα έπρεπε να κατεβάσω και μια και δύο σχέσεις για να μην κόψω τους πίσω. Αλλά κατανάλωση <5λ/100χλμ, σχεδόν η ίδια με το αντίστοιχο πετρελαιοκίνητο με τον 1,248 της FIAT, χωρίς την δύναμη βέβαια. 

Δεν ξερω τι δρομους εχουν εκει  😛 

Απο τις βολτες που κανω εδω γυρο αυτες τις μερες , πιστευω πως το μονο που με εμποδιζει να κινηθω πιο γρηγορα ειναι η απειρια μου . Καταναλωση θα δειξει , αλλα μαλλον τα παει οντως πολυ καλα , μπηκα σημερα στο δευτερο (απο τα 10) κουτακι και εχω γραψει 120κμ . 

16 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε:

Δεν ξερω τι δρομους εχουν εκει  😛 

Απο τις βολτες που κανω εδω γυρο αυτες τις μερες , πιστευω πως το μονο που με εμποδιζει να κινηθω πιο γρηγορα ειναι η απειρια μου . Καταναλωση θα δειξει , αλλα μαλλον τα παει οντως πολυ καλα , μπηκα σημερα στο δευτερο (απο τα 10) κουτακι και εχω γραψει 120κμ . 

Εκτός από την εθνική με τις μεγάλες καμπές, έχουν ανηφόρες στους επαρχιακούς δρόμους και αναγκαστικά μένουν πίσω σου και περιμένουν.

Μια χαρά αυτοκίνητο είναι και για την εποχή του ασφαλές και οικονομικό! Μεγειές!!!

• Like 1