ARMAGEDDON Κυριακή at 07:20 μμ #14101 Κυριακή at 07:20 μμ (edited) Η πρώτη βόλτα στα βουνά στέφθηκε με επιτυχία και με μια βόλτα στο συνεργείο όταν γυρίσω να δούμε ένα σκουξιμο βούισμα όταν πλέον βάζω τετρακίνηση , πως είναι όταν γυρνάει κάτι και ακουμπάει και βγαίνει αυτός ο ήχος , καταλάβατε τι εννοώ. θα δείξει η νεκροψία ... Έγινε επεξεργασία Κυριακή at 07:22 μμ από ARMAGEDDON 6 2
minast Χθες στις 06:15 πμ #14103 Χθες στις 06:15 πμ 12 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Γιατι δύο μαυρα? Για δακτύλιο. Το ένα έχει μονή πινακίδα, το άλλο ζυγή 7
ARMAGEDDON Χθες στις 07:49 πμ #14104 Χθες στις 07:49 πμ 9 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Σε τοσο λιγο χιονι χρειαστηκε αλυσιδες? Αν και φαίνεται λίγο το χιόνι ήτανε σκληρό - πάγος, δεν ξέρω πως τα λένε είχε συμπιεστή κιόλας και δεν βουλιάζες με το πόδι όπως σε άλλα σημεία που ήτανε μαλακό εμπενε το πόδι μέχρι την γάμπα . Είχα κατεβάσει τα λάστιχα πιέσεις κλπ έως 25 κλπ κλπ αλλά λόγο κάτι ανηφόρων και βουνό.
ARMAGEDDON Χθες στις 08:10 πμ #14105 Χθες στις 08:10 πμ 19 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Αν και φαίνεται λίγο το χιόνι ήτανε σκληρό - πάγος, δεν ξέρω πως τα λένε είχε συμπιεστή κιόλας και δεν βουλιάζες με το πόδι όπως σε άλλα σημεία που ήτανε μαλακό εμπενε το πόδι μέχρι την γάμπα . Είχα κατεβάσει τα λάστιχα πιέσεις κλπ έως 25 κλπ κλπ αλλά λόγο κάτι ανηφόρων και βουνό.
BloodMage Χθες στις 08:46 πμ #14106 Χθες στις 08:46 πμ 56 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Αν και φαίνεται λίγο το χιόνι ήτανε σκληρό - πάγος, δεν ξέρω πως τα λένε είχε συμπιεστή κιόλας και δεν βουλιάζες με το πόδι όπως σε άλλα σημεία που ήτανε μαλακό εμπενε το πόδι μέχρι την γάμπα . Είχα κατεβάσει τα λάστιχα πιέσεις κλπ έως 25 κλπ κλπ αλλά λόγο κάτι ανηφόρων και βουνό. Ετσι και αλλιώς θα ηθελες αλυσίδες. Εκτος και αν εχεις ειδικα λαστιχα 1
sstav Χθες στις 10:11 πμ #14107 Χθες στις 10:11 πμ έχετε αγοράσει / προτείνετε κάποιο εργαλείο για έλεγχο πίεσης ελαστικών και car battery charger?
ARMAGEDDON 20 ώρες πριν #14108 20 ώρες πριν 6 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Ετσι και αλλιώς θα ηθελες αλυσίδες. Εκτος και αν εχεις ειδικα λαστιχα Θεωρητικά είναι mud & snow αλλά δεν διευκρινίζεται για πάγο, για αυτό έβαλα και την φωτογραφία με την αλυσίδα πιο κοντινό πάταγε και δεν βουλιάζε μέσα φαίνονται και οι πατημασιές δίπλα. Απάτητο χιόνι το οποίο έχει γίνει πάγος Αν ήτανε φρέσκο και μαλακό δεν θα χρειάζονταν καν οι αλυσίδες 1
2cpu 18 ώρες πριν #14109 18 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: έχετε αγοράσει / προτείνετε κάποιο εργαλείο για έλεγχο πίεσης ελαστικών και car battery charger? Οχι .Με βολευει προσωπικα γιατι περναω οταν σχολαω απο το λαστιχα μου και τα τσεκαρει εκεινος. Φορτιστη εχω παρει ενα ξεχασμενο απο την δουλεια μου Yuasa.Αλλα να σε πω την αληθεια μια φορα φορτισα την μπαταρια και εκεινο απο δικια μου χαζομαρα.Οταν πλεον την βλεπω οτι γυριζει βαρια το πρωι (εξω ειναι το αμαξι δεν εχω κλειστο χωρο) κατευθειαν την αλλαζω.Αυτη την στιγμη ειμαι με την δευτερη να φανταστεις.Πιστευω οτι τα σημερινα ποιο συχρονα αμαξια απο το δικο μου καλα ειναι οταν βλεπεις κατι παει να γινει με την μπαταρια να την αλλαζεις παρα να την παλευεις με φορτισεις.Τωρα να εχεις ενα εφεδρικο σε περιπτωση οπως εμενα που εκανες καποια χαζομαρα στην δουλεια μιας και διαχειριζομαστε μπαταριες μοτοσυκλετων ενας απο ολους που εχουμε ειναι αυτος.
PetrosD 15 ώρες πριν #14110 15 ώρες πριν 11 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: έχετε αγοράσει / προτείνετε κάποιο εργαλείο για έλεγχο πίεσης ελαστικών και car battery charger? Για πίεση δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, μιας και όταν πάω για βενζίνη τα τσεκάρω εκεί. Φορτιστή έχω αυτόν του Lidl με 20 ευρώ που έχει αποδειχτεί πάρα πολύ καλός. Τον έχω χρησιμοποιήσει πολλές δεκάδες φορές. και για συντήρηση και για ανάσταση.
trib 4 ώρες πριν #14111 4 ώρες πριν 21 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: έχετε αγοράσει / προτείνετε κάποιο εργαλείο για έλεγχο πίεσης ελαστικών και car battery charger? Έχω πάρει αυτή την τρόμπα 2 χρόνια - https://www.skroutz.gr/s/25201116/70Mai-Trompa-Aytokinitou-TP03-Compressor-Lite-160PSI-me-Kalodio-Anaptira-12V.html Έχει ίδια μέτρηση με 2-3 βενζινάδικά που έχω ελέγχξει (όχι οτι τα βενζινάδικα έχουν σοβαρές τρόμπες, η κάθε μία λέει ότι θέλει).
BloodMage 4 ώρες πριν #14112 4 ώρες πριν 35 λεπτά πριν, το μέλος trib έγραψε: (όχι οτι τα βενζινάδικα έχουν σοβαρές τρόμπες, η κάθε μία λέει ότι θέλει). Πολυ σωστα!! Η απορια μου ειναι κατα ποσο δειχνουν σωστα τα tpms που εχουμε στα αμαξια μας
trib 3 ώρες πριν #14113 3 ώρες πριν 13 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Πολυ σωστα!! Η απορια μου ειναι κατα ποσο δειχνουν σωστα τα tpms που εχουμε στα αμαξια μας Σε Yaris 2022 που λέει ακριβώς την πίεση σε κάθε λάστιχο, έχω δει πως συμπίπτει οριακά με αυτό που βλέπω στην τρόμπα. +- 1. Σε Ibiza 2016 που λέει ότι έπεσε "γενικά", αυτό συνήθως σημαίνει κάτω από 29 (βέβαια δεν αναφέρει ποιο λάστιχο). Θέλω να πιστεύω ότι είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα - και μιλάμε πάντα για κρύα λάστιχα.
Recommended Posts