slalom 5 ώρες πριν #14061 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 43 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Εμπορους εμπιστευομαστε ? Σχεδον ολες οι αγγελιες ειναι απο τουτους Οχι βεβαια! που ζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros 5 ώρες πριν #14062 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Οχι βεβαια! που ζεις? Ξερω γω ?, λιγο πιο πριν εγραφα για προκαταληψεις κατα των γαλλων Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 5 ώρες πριν #14063 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 49 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Εμπορους εμπιστευομαστε ? Η spotawheel φαίνεται να είναι η πιο τιμια απολες. Πριν καμιά 5αρια χρονια ειχαμε παρει ενα yaris για την κουνιάδα και αποδείχτηκε λελουδι. Ακριβως οπως μας το ειχαν παρουσιάσει. Δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι η αν χαλασαν και αυτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast 5 ώρες πριν #14064 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 21 ώρες πριν, το μέλος hurin έγραψε: Για τη ζούγκλα των δρόμων... Το μεταφέρω εδώ για να μην "χαλάμε" το άλλο θέμα. Είχα μπει σε πειρασμό να πάρω κι εγώ για μπρος-πίσω, αλλά δεν έχω εύκολο/βολικό τρόπο να περάσω τα καλώδια για πίσω. Όσοι έχετε εμπειρία από dashcams τι έχετε κάνει; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 4 ώρες πριν #14065 Κοινοποίηση 4 ώρες πριν 20 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Το μεταφέρω εδώ για να μην "χαλάμε" το άλλο θέμα. Είχα μπει σε πειρασμό να πάρω κι εγώ για μπρος-πίσω, αλλά δεν έχω εύκολο/βολικό τρόπο να περάσω τα καλώδια για πίσω. Όσοι έχετε εμπειρία από dashcams τι έχετε κάνει; Εγω θα πήγαινα σε κάποιον που κανει εγκαταστάσεις ηχοσυστηματων / συναγερμών να στα περάσει ετσι που να μην φαίνεται τίποτα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON 3 ώρες πριν #14066 Κοινοποίηση 3 ώρες πριν το νέο απόκτημα για βουνά και λαγκάδια , είμαι ακόμη στην διαδικασία μαζέματος αν και τα περισσότερα έχουν γίνει , λάδια βαλβολίνες , σετ χρονισμού αντλία νερου κλπ κλπ , νέα λάστιχα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 2 ώρες πριν #14067 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν 3 hours ago, kpetros said: Εσωτερικα λιγο πολυ ιδια δεν ειναι ? Αντε στους πισω πιο στενα , απο το πορτπαγκαζ δεν ειναι που χανεις ? Πέρα από χώρους είναι πιο φτωχά και χάνεις σε όλα από λίγο ή περισσότερο. Και μηχανικά κάποιες λύσεις είναι απλοποιημένες και σχεδιαστικά. 3 hours ago, kpetros said: Εχουν ομως και πολλα χιλιομετρα ..... 19/20 μοντελα με 150κ . Που προλαβαν να τα κανουν ολα αυτα Necro-buckets τα λέω αυτά. Νοικιάρικα απο εξωτερικό λιωμένα που τα πουλάνε σε τριδιπλες τιμές εδώ. Καλωσήρθες στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων. Αν δε με πιστεύεις ξεκίνα και τσεκερνε VIN σε databases να κλάψεις. 3 hours ago, kpetros said: Εμπορους εμπιστευομαστε ? Σχεδον ολες οι αγγελιες ειναι απο τουτους Φυσικά και όχι. 1 hour ago, ARMAGEDDON said: το νέο απόκτημα για βουνά και λαγκάδια , είμαι ακόμη στην διαδικασία μαζέματος αν και τα περισσότερα έχουν γίνει , λάδια βαλβολίνες , σετ χρονισμού αντλία νερου κλπ κλπ , νέα λάστιχα . Και γω ψαχνω για ένα τέτοιο ΚΙΑ ή και Vitara, Maverick κλπ αλλά τα ζητάνε πολύ ακριβά για αυτό που είναι οι περισσότεροι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON 2 ώρες πριν #14068 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν 17 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Και γω ψαχνω για ένα τέτοιο ΚΙΑ ή και Vitara, Maverick κλπ αλλά τα ζητάνε πολύ ακριβά για αυτό που είναι οι περισσότεροι. δυστυχώς οι μαντράδες τα έχουν ξεφτιλίσει όλα , προτιμάνε να τα βλέπουνε και όταν πουλήσουν κανένα και βγάλουν 100% κέρδος να χαίρονται . Αυτό ήταν το 7 που είχα δει , τα περισσότερα ήταν διαλυμένα είχα δει και ένα ΚΙΑ το οποίο ήθελε αλλαγή όλο το σύστημα διεύθυνσης και όπου είχε τσιμούχα , πρέπει να το έκανε καράβι ο άλλος. Τώρα για το kia 130.000 χλμ έχει κάνει του 2002, μέχρι στιγμής μου έχει κοστίσει με την αγορά και όλα τα συναφή με τέλη 2025 , μεταβίβαση , ασφάλεια 12μηνη , λάστιχα , αλλαγή βαλβολίνων στα διαφορικά και σασμάν, σετ ιμάντα & αντλία νερού, φλάντζα ψευτοκάπακου , μπουζί , νέα μπαταρία, αισίως 5.500 ευρώ και έχουμε κάτι μερεμέτια με τα φώτα μεγάλη σκάλα δεν έχουμε (έχει χαλέσει μια πλακέτα στην φλασιέρα) και η αντλία φρένων (χάνει πολύ λίγο λίγο) , έχουν μπει στο πρόγραμμα για φτιάξιμο κατά τα άλλα είναι ετοιμοπόλεμο γεμίζεις βενζίνη και πας είπα να μην πάρω Cherokee λόγο κυβικών , και ανταλακτικών κλπ κλπ μεγαλύτερο κόστος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 2 ώρες πριν #14069 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν Honda και Nissan συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν την 3η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο - iefimerida.gr WWW.IEFIMERIDA.GR Οι ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες Nissan και Honda ανακοίνωσαν σήμερα ότι ξεκίνησαν επίσημες συνομιλίες για... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts