kpetros Παρασκευή at 10:54 μμ #14041 Κοινοποίηση Παρασκευή at 10:54 μμ (edited) Το λοιπον Μαρεσει που μου βαζεις ορισμενα συγκεκριμενα για να κοιταξω Ψαχνοντας τα , ειμαι μεταξυ τριων , με σειρα προτιμησης (ως κριτηρια εχω βαλει χρονολογια 2014+ , αθηνα , ατρακαριστο , εως 10Κ ) 1.Yaris .... σε ενα τετοιο εμαθα .... δε θα το ειχα καν στα υποψη μου μιας και εσωτερικα δε μου αρεσε καθολου , ομως βλεπω πως οι πιο προσφατες εκδοσεις (του 2015 ) ειναι ομορφες με κανονικα οργανα 2.Clio , ομορφουλι και μεσα και εξω , αναμεσα τους , μου φαινεται ειναι το μοναδικο που με 10Κ βρισκεις αμαξι 5ετιας ενω αμα πας λιγο πιο πισω(2015) , πεφτεις και στα 8Κ 3.To corsa ηταν απο την αρχη επιλογη , μου φαινεται πως εχει τις περισσοτερες επιλογες και μου αρεσει πολυ το εσωτερικο του Κλειστο χωρο δυστυχως δεν εχω , θα το φαει ο ηλιος και η βροχη . Έγινε επεξεργασία Παρασκευή at 10:54 μμ από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 17 ώρες πριν #14042 Κοινοποίηση 17 ώρες πριν ___________________________ 11 hours ago, kpetros said: Κλειστο χωρο δυστυχως δεν εχω , θα το φαει ο ηλιος και η βροχη . Μέχρι 10 δώσε. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut 12 ώρες πριν #14043 Κοινοποίηση 12 ώρες πριν 4 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: AI, 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts