ARMAGEDDON 18 ώρες πριν #13981 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν 39 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Πολλά μπορεί. Από τιμόνι δικύκλου; Πιθανόν. Μα 6 φορές τόσο κουλός είναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct 18 ώρες πριν #13982 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν 2 minutes ago, ARMAGEDDON said: Μα 6 φορές τόσο κουλός είναι ! Το χοντρό μαλλον είναι από το τιμόνι και τα ψιλά από τη μανέτα του φρένου (ίσως κι ανάποδα, αν και δεν ταιριάζει τόσο). Κι εμένα τιμόνι από μηχανάκι μου βγάζει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan 7 ώρες πριν #13983 Κοινοποίηση 7 ώρες πριν Ή και ηλεκτρικό πατίνι. Έχω πετύχει μερικούς στο κέντρο να στουκάρουν σε αμάξια και μέχρι να προλάβεις να σκεφτείς αν θα ρωτήσεις αν είνα καλά ή να βρίσεις, έχουν εξαφανιστεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 7 ώρες πριν #13984 Κοινοποίηση 7 ώρες πριν @ARMAGEDDONευτυχώς την γλίτωσε το νευρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 6 ώρες πριν #13985 Κοινοποίηση 6 ώρες πριν 12 ώρες πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Για πείτε από τι μπορεί να έγινε Πόρτα οδηγού Αντικαλημεράκηδες, αυτή η μάστιγα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 5 ώρες πριν #13986 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 25 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: Αντικαλημεράκηδες, αυτή η μάστιγα. Με glx? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 5 ώρες πριν #13987 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 26 minutes ago, BloodMage said: Με glx? στρογγυλοφάναρο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage 5 ώρες πριν #13988 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 12 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: στρογγυλοφάναρο. Με fly jacket και Martens μποτακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 5 ώρες πριν #13989 Κοινοποίηση 5 ώρες πριν 1 minute ago, BloodMage said: Με fly jacket και Martens μποτακια? Οχι, αρβύλα στρατού γιατί είμαστε λαϊκά παιδιά. Το καλοκαίρι παντόφλα πλαστικιά "SPORT" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts