Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 20 #13821 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 Just now, BloodMage said: Λογικά χρειάζεσαι γερό βύσμα, Αν είχα βυσμα θα είχα γίνει admin στον Λάμπη μαναμο 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13822 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 8 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Αν είχα βυσμα θα είχα γίνει admin στον Λάμπη μαναμο δεν θα ησουν καν στον λαμπη. θα εκανες παντες με το εργαλειο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340766569-lexus-is-200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 20 #13823 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 27 minutes ago, BloodMage said: δεν θα ησουν καν στον λαμπη. θα εκανες παντες με το εργαλειο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340766569-lexus-is-200 Αρχικά είναι κακασχημο. Μαυρες ζάντες fake bbs? με lipstick red? Ζέχνει φτήνια. Φτηνά μπουζούκια και επαρχία βρωμάει αυτό το πράγμα. Και φυσικά είναι αυτόματο και παίζει να έχει πιο πολύ σοβά απ το σπίτι μου. Α και δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το χρέπι να έχει κάνει μόνο τόσα χλμ. Εγώ θέλω στοκ απο κανονικό άνθρωπο όχι καγκουρα. Αμα είναι να το καταστρέψω να είμαι εγώ αυτός που το κάνει. Γενικά, proper καγκουριά είναι αυτό αν και για να πάρει άριστα απο εμένα του λείπουν το ducktail, τα μπλε bride, οι remus, το αχρηστα τεράστιο τουρμπο και οι enkei ts5: Lexus IS 200 Sedan in Black used in Augsburg for € 3,800.- WWW.AUTOSCOUT24.COM Find your Lexus € 3,800.- – At AutoScout24: a European automotive classifieds leader. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13824 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 ω θεε not my taste 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 20 #13825 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: δεν θα ησουν καν στον λαμπη. θα εκανες παντες με το εργαλειο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340766569-lexus-is-200 Πάντες κάνω μόνο εγώ! Spoiler Καλά, εντάξει, μη βαράτε! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13826 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 7 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Πάντες κάνω μόνο εγώ! Hide contents Καλά, εντάξει, μη βαράτε! η μαγκιά ειναι να τις κανεις με μπροτοκουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 20 #13827 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 16 minutes ago, BloodMage said: η μαγκιά ειναι να τις κανεις με μπροτοκουνα 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 20 #13828 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 40 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: η μαγκιά ειναι να τις κανεις με μπροτοκουνα Παλιά αυτό. Όταν ήμουν μικρός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13829 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 38 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: με πισωκουνα κανει και η γιαγια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 20 #13830 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 Για φέρτη. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 20 #13831 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 15 minutes ago, PetrosD said: Για φέρτη. Γούστα που τα 'χεις! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13832 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 21 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Για φέρτη. εκει που ειναι δεν μπορει να ερθει....αν θελεις εσυ μπορεις να πας περα απο τη πλακα. δλδ τι ειναι πιο ευκολο να κανεις παντες με rwd η με fwd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 20 #13833 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 49 minutes ago, BloodMage said: εκει που ειναι δεν μπορει να ερθει....αν θελεις εσυ μπορεις να πας περα απο τη πλακα. δλδ τι ειναι πιο ευκολο να κανεις παντες με rwd η με fwd? Πέρα από την πλάκα. Δλδ τι είναι πιο ευκολο να φας σούπα με πιρούνι ή με κουτάλι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13834 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 7 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Πέρα από την πλάκα. Δλδ τι είναι πιο ευκολο να φας σούπα με πιρούνι ή με κουτάλι; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 20 #13835 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: εκει που ειναι δεν μπορει να ερθει....αν θελεις εσυ μπορεις να πας Όχι, δε θέλω να πάω ακόμα. Καλά είμαι εδώ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20 από PetrosD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 20 #13836 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: δεν θα ησουν καν στον λαμπη. θα εκανες παντες με το εργαλειο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340766569-lexus-is-200 Αυτο ειναι ταφος, και ζητα τελη για δυο 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 20 #13837 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 New Lada Niva - 9GAG 9GAG.COM 71 points • 3 comments 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13838 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 σουκα μπλιατ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 21 #13839 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21 Πρωτη φορα το βλεπω. Δεν μοιαζει καθολου με μπουμουβου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 21 #13840 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21 Αυτό είναι παλιό. Οι φίλοι της εταιρίας το ξέρουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts