Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 16 #13801 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 11 minutes ago, HotPeanut said: Αλλα γιατί στα αγωνιστικά χρώματα της Audi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 16 #13802 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 29 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Αλλα γιατί στα αγωνιστικά χρώματα της Audi? Audi? Κάτι μου θυμίζει ο συνδυασμός χρωμάτων αλλά δεν θυμάμαι τι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 16 #13803 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 τι audi ρα? Τη θυμαμαι τη τριχρωμια της toyota εγω που τα σιχαινομαι. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 16 #13804 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 1 minute ago, GFFermari said: τι audi ρα? Τη θυμαμαι τη τριχρωμια της toyota εγω που τα σιχαινομαι. Άστονα να ψαχτεί λίγο ρε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soclose Σεπτέμβριος 17 #13805 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 Είναι δυνατόν να βρω το Μ.Ο, τιμής των καυσίμων για το Χ διάστημα ? είναι κάπου αναρτημένο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 17 #13806 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 7 minutes ago, Soclose said: είναι κάπου αναρτημένο ? Στη σούπερ-ντούπερ σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (καταργηθέν από το '15), που προφανώς προάγει την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα: WWW.FUELPRICES.GR Μην αγχώνεσαι που δεν υποστηρίζει https και όλα είναι δύσκολα μηχαναγνώσιμα .pdf, είναι πονηρός σχεδιασμός στα πλαίσια της ανάπτυξης που λέγαμε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soclose Σεπτέμβριος 17 #13807 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 @acct μόνο ημερήσια βλέπω εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 17 #13808 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 1 minute ago, Soclose said: @acct μόνο ημερήσια βλέπω εκεί Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Αν βάλεις όλα τα ημερήσια σε ένα .xls, βγάζεις ό,τι μέσους όρους θέλεις. Good luck! Νομίζω αντιλαμβάνεσαι ότι, αν ήθελαν να είναι ευκολότερα αξιοποιήσιμο, δε θα ήταν σε αυτό το χάλι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soclose Σεπτέμβριος 17 #13809 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 στο δικό μου δε συμφέρει η μετατροπή σε υγραέριο ,θέλει 2Κ και απόσβεση θα κάνω σε 4 χρονια και φυσικό αέριο δε μπορεί να κρατήσει τις μπουκάλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 17 #13810 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 Μπορει, αλλα δε θα σου αρεσει αυτο που θα δεις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 17 #13811 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 MG ZS Max Hybrid+ ? ! Παμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soclose Σεπτέμβριος 19 #13812 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19 η μόνη πλατφόρμα για αγορά μπαταρίας με δόσεις είναι η shopflix το αναφέρω επειδή είχα ρωτήσει πριν καιρό λέω να πάρω αυτήν Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR εγκρίνεται για focus του 15 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 19 #13813 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19 Η Toyota GR Corolla καταφτάνει στην Ευρώπη; Πρωτότυπα στο Ring | Drive WWW.DRIVE.GR H παρουσία πρωτότυπων Toyota GR Corolla στο Nürburgring, μας υποψιάζει ότι ενδέχεται να εισαχθεί επισήμως στην Ευρώπη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 19 #13814 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 19 #13815 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19 3 hours ago, BloodMage said: Man up boi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13816 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 7 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Man up boi. i will find you and i will Chase you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 20 #13817 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 1 hour ago, BloodMage said: i will find you and i will Chase you Υοu wont catch me boi. Εχω φυλαγμένα ακριβώς για τέτοια περίπτωση τα 100άρια remus μου, τα bride buckets και ένα 100άρι Garrett. To μόνο που με κρατάει μακριά από ένα IS200 είναι τα χαράτσια για την εισαγωγή euro 3/4 από Γερμανία. Αλλιώς με 4-5κ θα ήμουν μάγκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13818 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 32 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Υοu wont catch me boi. Εχω φυλαγμένα ακριβώς για τέτοια περίπτωση τα 100άρια remus μου, τα bride buckets και ένα 100άρι Garrett. To μόνο που με κρατάει μακριά από ένα IS200 είναι τα χαράτσια για την εισαγωγή euro 3/4 από Γερμανία. Αλλιώς με 4-5κ θα ήμουν μάγκας. Βαλε μπρος τους γκασμάδες και σκαβε. Να βγουν τα εξοδα μπας και δουμε και εμεις κανενα εργαλειο στο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 20 #13819 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 7 minutes ago, BloodMage said: Βαλε μπρος τους γκασμάδες και σκαβε. Να βγουν τα εξοδα μπας και δουμε και εμεις κανενα εργαλειο στο φορουμ Αν ξέρετε τρόπο να φέρω euro3 ή έστω euro 4 και να το εκτελωνίσω χωρις να με σκίσουν και να με τρέξουν, please do tell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 20 #13820 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20 1 λεπτό πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Αν ξέρετε τρόπο να φέρω euro3 ή έστω euro 4 και να το εκτελωνίσω χωρις να με σκίσουν και να με τρέξουν, please do tell. Λογικά χρειάζεσαι γερό βύσμα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts