Lakisss Μάϊος 18 #13301 Κοινοποίηση Μάϊος 18 Φοιτήτρια Νομικής αναγκάζει τον Όμιλο Stellantis να πληρώσει €8+ εκατ. | Drive WWW.DRIVE.GR Η Stellantis τηλεφώνησε στη λάθος φοιτήτρια Νομικής και τώρα πρέπει να πληρώσει $8,95 εκατομμύρια... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 19 #13302 Κοινοποίηση Μάϊος 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 19 #13303 Κοινοποίηση Μάϊος 19 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 20 #13304 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Οι κάτοχοι Tesla έχουν χιούμορ. Το γράφει και στις χαρτοπετσέτες από το club μας… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 20 #13305 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Δεν θα σχολιάσω για την τοποθέτηση της vw 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 20 #13306 Κοινοποίηση Μάϊος 20 1 hour ago, jax7480 said: Οι κάτοχοι Tesla έχουν χιούμορ Όπως και οι vegans. 20 minutes ago, BloodMage said: Δεν θα σχολιάσω για την τοποθέτηση της vw Γιατί μωρέ; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάϊος 20 #13307 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Που είναι το καλύτερο γερμανικό άτι? OPEL λέμε 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 20 #13308 Κοινοποίηση Μάϊος 20 5 minutes ago, Cyber_Cookie said: Γιατί μωρέ; Ε, γιατί μετά θα έπρεπε να σχολιάσει και για την τοποθέτηση της Maserati σε σχέση με την Alfa Romeo, για όλους τους διασκεδαστικούς Volvisti που γνωρίζουμε όλοι, πάει μακριά η βαλίτσα... Μπόνους για όλους τους φίλους της αυτοκίνησης η παρακάτω κλασική Μαζεράτι του 1975, θα μπορούσε να είχε γίνει δική σου με $1700! Spoiler Just a moment... BID.CARS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 20 #13309 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Έχεις και προσιτές Lamborghini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 20 #13310 Κοινοποίηση Μάϊος 20 1 hour ago, Simon said: Που είναι το καλύτερο γερμανικό άτι? OPEL λέμε 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάϊος 20 #13311 Κοινοποίηση Μάϊος 20 31 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Αν θέλεις συγκίνηση στο τιμόνι παίρνεις OPEL, αλλιώς ασιατικό κουβά να πηγαίνεις από Α->Β 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 20 #13312 Κοινοποίηση Μάϊος 20 14 OPEL έχω οδηγήσει. Καμία συγκίνηση. Tις μεγαλύτερες συγκινήσεις τις έχω ζήσει στο BMW μου, σε ένα HONDA Accord 2.0, στο SUBARU Sedan 600 που είχαμε, στην Alfa Romeo της ξαδέρφης, στο Daihatsu Charade Gtti φίλου, στο NISSAN GTR R35 του 2012 και στο ηλεκτρικό MG 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 20 #13313 Κοινοποίηση Μάϊος 20 9 minutes ago, PetrosD said: 14 OPEL έχω οδηγήσει. Καμία συγκίνηση. Μπερδεύεις το οne night stand με τον γάμο. Δες τον άλλο με τα συνεργεία και τις οδικές, όλο συγκινήσεις. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 20 #13314 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Γάμο με 3 είχαμε. Μόνο μια φορά θυμάμαι με το Kadett B caravan του 1967 του πατέρα τη δεκαετία του 90 έσπασε ένα γρανάζι της 3ης και χτύπαγε το σασμάν. Κι άλλη μια φορά μας άφησε από βενζίνη. Το Astra G του 1999 του πατέρα, μια χαρά είναι από τότε. Ούτε έχει βγάλει σοβαρή βλάβη, ούτε όμως και καμιά οδηγική χαρά και συγκίνηση. Είχα κι εγώ ένα Kadett D για ένα μήνα. 2 συγκινήσεις είχα με αυτό, μία όταν μου το χάρισαν και άλλη μία όταν με τράκαραν και μου το διέλυσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάϊος 20 #13315 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Όπως πάει θα βγει καλύτερο το R35 από το kadett Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 20 #13316 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Α ξέχασα, και ένα M5 E60 που δεν το έχω οδηγήσει, αλλά με πήγαν βόλτα... Μόνο σε αυτό φοβήθηκα στο πρώτο παντιλίκι (σε πίστα). Και πριν οδηγήσω εγώ το R35, με πήγε βόλτα σε ορεινή διαδρομή ο υπάλληλος της Nissan. Εκεί φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου, μετάνιωσα που μπήκα μέσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 20 #13317 Κοινοποίηση Μάϊος 20 4 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Γιατί μωρέ; Ενταξει τωρα εσυ εισαι εξαιρεση, υπαρχουν και αυτες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάϊος 20 #13318 Κοινοποίηση Μάϊος 20 1 ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Και πριν οδηγήσω εγώ το R35, με πήγε βόλτα σε ορεινή διαδρομή ο υπάλληλος της Nissan. Εκεί φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου, μετάνιωσα που μπήκα μέσα. Δεν σε είχα για φλώρο.. ή ήταν αυτοκτονική η οδήγηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάϊος 20 #13319 Κοινοποίηση Μάϊος 20 4 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Παραλαμβανω αστραχαν σε 5 λεπτά. Αυτα να βλέπεις… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 20 #13320 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Ήταν ο οδηγός της NISSAN (Nissan performance center Heidelberg) που είχε μόλις γυρίσει από Σαββατοκύριακο στην πίστα του Nürburgring που δοκίμαζε το αυτοκίνητο σε συνδυασμό με την απίστευτη πρόσφυση της Γερμανικής ασφάλτου και τα μεγάλα όρια του R35, πλήρης επιτάχυνση πριν από στροφή, όπου αν πηγαίναμε ευθεία θα γκρεμοτσακιζόμασταν στο γκρεμό και τα χωράφια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts