PetrosD Απρίλιος 11 #13161 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: auto-ban? Νομίζω κάτι μπορεί να γίνει και εδώ στην Ελλαδίτσα με αυτό πάντως. Στο ΠΟΘ για τους καλημεράκηδες. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 11 #13162 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 23 minutes ago, PetrosD said: Στο ΠΟΘ για τους καλημεράκηδες. @Kalimerakides 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Απρίλιος 11 #13163 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 Γράψτε εδώ για κουβάδες με ρόδες διότι στο ΠΟΘ δεν υπάρχετε.. Πάντως middle life crisis και land rover/datsun τζιπάκια πρώτη φορά ακούω. Συνήθως είναι με 911 και μικρούλες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 11 #13164 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 Just now, Simon said: Πάντως middle life crisis και land rover/datsun τζιπάκια πρώτη φορά ακούω mid life παντοφλοcrisis 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 11 #13165 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 1 λεπτό πριν, το μέλος Simon έγραψε: Πάντως middle life crisis και land rover/datsun τζιπάκια πρώτη φορά ακούω. Συνήθως είναι με 911 και μικρούλες. Το ίδιο έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. Συμφωνούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Απρίλιος 11 #13166 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 22 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Το ίδιο έγραψα στην προηγούμενη σελίδα. Συμφωνούμε. Το γνωρίζω φίλτατε. Είναι και το φυσιολογικό. Μήπως σας αρέσουν οι καλημέρες το πρωί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 11 #13167 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 9 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε: Το γνωρίζω φίλτατε. Είναι και το φυσιολογικό. Μήπως σας αρέσουν οι καλημέρες το πρωί; @PetrosD πρόσεχε μη πεις ότι σου αρέσουν και τα αγγούρια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 11 #13168 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 (edited) 3 ώρες πριν, το μέλος Simon έγραψε: Το γνωρίζω φίλτατε. Είναι και το φυσιολογικό. Μήπως σας αρέσουν οι καλημέρες το πρωί; Εξαρτάται από το περιβάλλον. 3 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: @PetrosD πρόσεχε μη πεις ότι σου αρέσουν και τα αγγούρια. Μόνο στο τζατζίκι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11 από PetrosD 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 11 #13169 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 9 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Πάνω στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα, γνώρισα έναν Έλληνα που δούλευε στην Porsche. Είχε κάποιες 911 και μου έλεγε ότι έχει πάει με 330 μπροστά από το αεροδρόμιο της Frankfurt με μια turbo. (ευθεία, φωτισμένος δρόμος, χωρίς όριο εννοείται) Εε καλά. Κι εδώ έχουμε εθνικές οδούς για να πιάνουν οι Porche τα 300χλμ/ώρα, μόνο που πότε-πότε τα "πιάνουν" κι έξω από τον δρόμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 11 #13170 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 16 minutes ago, TopCLR said: Porche εσ (s) τσε (c) χα (h) ρε βέβηλε Porsche 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 11 #13171 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 Εκτός από παράνομο, δε νομίζω οι δρόμοι της Ελλάδας να είναι κατάλληλοι για τέτοιες ταχύτητες. Άσε που έχουν ταχύτητα μελέτης πολύ μικρότερη, 130 αν θυμάμαι καλά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 11 #13172 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 22 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: εσ (s) τσε (c) χα (h) ρε βέβηλε Porsche Τι να σου κάνω κι εγώ που "παίζω" στην κατηγορία "Toyota - Nissan". Πάνε κι αυτοί οι Γερμανοί και βάζουν γλωσσοδέτες στις ονομασίες! (Μόνο στην Audi μας λυπήθηκαν και βάλαν εύκολο όνομα). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 11 #13173 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 10 λεπτά πριν, το μέλος TopCLR έγραψε: Τι να σου κάνω κι εγώ που "παίζω" στην κατηγορία "Toyota - Nissan". Πάνε κι αυτοί οι Γερμανοί και βάζουν γλωσσοδέτες στις ονομασίες! (Μόνο στην Audi μας λυπήθηκαν και βάλαν εύκολο όνομα). Μα ειναι γλωσσα αυτη? Σου λεει σαγαπω και ειναι σαν να σου βριζει τη μανα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 12 #13174 Κοινοποίηση Απρίλιος 12 Δεν χρειάζεσαι Porsche πάντως για 300+ στην Autobahn… 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 12 #13175 Κοινοποίηση Απρίλιος 12 Στα πολλά χιλιόμετρα κλάταρε η ένδειξη ταχύτητας. Το έχω δει και σε άλλα αυτοκίνητα αυτό. Δε μου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Απρίλιος 12 #13176 Κοινοποίηση Απρίλιος 12 9 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Στα πολλά χιλιόμετρα κλάταρε η ένδειξη ταχύτητας. Το έχω δει και σε άλλα αυτοκίνητα αυτό. Δε μου αρέσει. Γενικά το αυτοκίνητο είναι ψιλομάπα. Δες και πόσο αργά ανεβάζει χιλιόμετρα μετά τα 300. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 12 #13177 Κοινοποίηση Απρίλιος 12 10 minutes ago, Simon said: Γενικά το αυτοκίνητο είναι ψιλομάπα. Δες και πόσο αργά ανεβάζει χιλιόμετρα μετά τα 300. Ναι δε βγήκαν γενικά αυτά και πολύ καλά. Για αυτό όλο με πατέντες τα έχουνε. Stage είναι η πατέντα στα ξένα για όσους δε γνωρίζουν. Μη νομίζετε δηλαδή ότι είναι κάτι έξυπνο. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 12 #13178 Κοινοποίηση Απρίλιος 12 Δεν υπονόησα σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Απλά το έχω δει και σε άλλα αυτοκίνητα και μου έκανε εντύπωση ως προς το γιατί συμβαίνει αυτό, σε αντίθεση με παλαιότερα που απλά συνέχιζε η βελόνα (αναλογικά όργανα). Θες να δεις ένα ψιλομάπα αυτοκίνητο; Mitsubishi Space Star (Mirage 6th Gen, 2nd Facelift) 2019. 1200 cc 3κύλινδρο με 77 άλογα. Μου το έδωσε η εταιρία που νοίκιασα αμάξι για 2 μέρες. Έως και επικίνδυνο στην autobahn. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 12 #13179 Κοινοποίηση Απρίλιος 12 2 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Mitsubishi Space Star (Mirage 6th Gen, 2nd Facelift) 2019. 1200 cc 3κύλινδρο με 77 άλογα. Μου το έδωσε η εταιρία που νοίκιασα αμάξι για 2 μέρες. Έως και επικίνδυνο στην autobahn. Ναι άλλα άμα το κάνεις μετατροπή σε Evolution, θα πετάει!!! 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Απρίλιος 13 Δημοφιλής Δημοσίευση #13180 Κοινοποίηση Απρίλιος 13 19 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Στα πολλά χιλιόμετρα κλάταρε η ένδειξη ταχύτητας. Το έχω δει και σε άλλα αυτοκίνητα αυτό. Δε μου αρέσει. Γι’αυτό το πούλησα. Με τους αλήτες που μπλέξαμε. Θα ψάξω να πάρω ένα σωστό τώρα… 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts