Proteas Μάρτιος 28 #13121 Κοινοποίηση Μάρτιος 28 10 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Εκανες και βιντεο?? Καταρχας δεν ειμαι κοντος με γιαλια και μπακα, λεγοντας αυτο και βλεποντας το video μπορω να πω οτι παρουσιασεις ετσι κανω και εγω που ειμαι και ποιο ομορφος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 28 #13122 Κοινοποίηση Μάρτιος 28 Εγώ βλέποντας το βίντεο έχω να πω ότι οι οθόνες στα E46 ήταν απείρως πιο καλαίσθητες και ενσωματωμένες στο ταμπλό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 28 #13123 Κοινοποίηση Μάρτιος 28 15 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε: Eνα MG ZS. Το δηλαδη ειναι οτι "Η εφαρμογή αυτή (ΑPP) του ηλεκτρονικού γκαζιού έχει ως αποτέλεσμα την μειωμένη απόκριση του γκαζιού και κατ’ επέκταση την κακή επιτάχυνση του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην οδήγηση (δυσκολία στο ξεκίνημα, στα ανηφορικά σημεία, στις αλλαγές ταχυτήτων, στις προσπεράσεις κλπ)".. Το λοιπον, να πατας γκαζι και το το αυτοκινητο να κοβει για κλασματα μεν αλλα τοσο θελει για να γινει ειδικα οταν εισαι αναμεσα σε νταλικες και να ερχεται απο πισω αλλος καρφωτος ειναι απαραδεκτο, χωρις να κανω διαφημιση αν και Ελληνικη η πατεντα δειτε και πειτε μου οτι ειναι ενταξει να δουλευει ετσι το συστημα του γκαζιου πριν την πατεντα.. Πριν από το MG τι οδηγουσες? Αυτό το κάνουν για την κατανάλωση ξεκάθαρα. Ελαφρύ ποδαρακι θέλουμε.... Πριν δεν πιστεύω να είχες κανενα ντιζατο.... Είχα ψαχτει και τελικά έκανα προγραμματισμό γενικά γιατί είναι πετρέλαιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 28 #13124 Κοινοποίηση Μάρτιος 28 Την γρια που εχω ενα GPZ 900 και ενα 43αρι φορτωμενο 60 τονους μπακαλικι σε ανηφορα. Δεν οδηγω ΙΧ σπανια να τυχει, αλλα ως μετρο συγκρισης ας πουμε ενα astra j 1.3 diesel με 94 αλογα ενω αυτο το MG ειναι 1.5 106 αλογα βενζινη. Καμια σχεση το ενα με το αλλο στο θεμα πενταλ, βεβαια στο astra βοηθαει και η τουρμπινα που εχει αλλα και παλι το lag στο γκαζι που εχει το MG ειδικα εκτος πολης με παιχνιδιαρικη οδηγηση φαινεται ξεκαθαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 28 #13125 Κοινοποίηση Μάρτιος 28 Έχει βγάλει και κάτι αντίστοιχο η racechip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 28 #13126 Κοινοποίηση Μάρτιος 28 7 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε: Καταρχας δεν ειμαι κοντος με γιαλια και μπακα, λεγοντας αυτο και βλεποντας το video μπορω να πω οτι παρουσιασεις ετσι κανω και εγω που ειμαι και ποιο ομορφος Αναφερομουν στο κραξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 29 #13127 Κοινοποίηση Μάρτιος 29 A world bestseller celebrates its 50th birthday – Volkswagen started production of the first Golf on 29 March 1974 | Volkswagen Newsroom WWW.VOLKSWAGEN-NEWSROOM.COM On 29 March exactly 50 years ago, Volkswagen started series production of the Golf in Wolfsburg. Nobody knew on that day in March that this compact car – the successor to the legendary... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 29 #13128 Κοινοποίηση Μάρτιος 29 ενα R στο 5 παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 29 #13129 Κοινοποίηση Μάρτιος 29 (edited) Είσαι σίγουρος; EDIT: Γενιά δε μας είπες, οπότε η παραπάνω πρόταση μπορεί να μην ισχύει. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29 από PetrosD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 29 #13130 Κοινοποίηση Μάρτιος 29 16 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Είσαι σίγουρος; EDIT: Γενιά δε μας είπες, οπότε η παραπάνω πρόταση μπορεί να μην ισχύει. ΜΚ7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 31 #13131 Κοινοποίηση Μάρτιος 31 Έρχονται αυξήσεις-φωτιά στα διόδια της Εγνατίας Οδού. Καταργούνται και οι δωρεάν μετακινήσεις για τοπικές κοινωνίες και ανέργους - KAVALA POST WWW.KAVALAPOST.GR Σε ορίζοντα τριετίας θα φτάσουν το 120%-Ο δρόμος από το δημόσιο περνάει στα χέρια ιδιωτικής... Για Μεσσηνία που πάω έρχεται 0,0753 το χιλιόμετρο. 418 χιλ αυτοκινητόδρομου με 31.5 ευρώ διόδια. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 1 #13132 Κοινοποίηση Απρίλιος 1 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 1 #13133 Κοινοποίηση Απρίλιος 1 1ομηνιάτικο αστείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 1 #13134 Κοινοποίηση Απρίλιος 1 3 hours ago, PetrosD said: 1ομηνιάτικο αστείο; Δυστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 3 #13135 Κοινοποίηση Απρίλιος 3 Enjoying The Ride (VIDEO) - Izismile.com IZISMILE.COM Enjoying The Ride (VIDEO) 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 4 #13136 Κοινοποίηση Απρίλιος 4 7 ώρες πριν, το μέλος Lakisss έγραψε: Enjoying The Ride (VIDEO) - Izismile.com IZISMILE.COM Enjoying The Ride (VIDEO) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 5 #13137 Κοινοποίηση Απρίλιος 5 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 5 #13138 Κοινοποίηση Απρίλιος 5 το μονο VW που αξιζει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Απρίλιος 5 #13139 Κοινοποίηση Απρίλιος 5 Αν σας αρέσουν αυτά δείτε και το παρακάτω. Λίγο ακριβό αλλά και πάλι VW 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 5 #13140 Κοινοποίηση Απρίλιος 5 6 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Θερμαινόμενα καθίσματα για τους πίσω χωρίς έξτρα χρέωση. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts