HotPeanut Οκτώβριος 26, 2023 #12801 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2023 On 25/10/2023 at 4:05 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε: Η δικιά μου, αν και 34 ετών, δεν χάνει. Για μία στιγμή νόμιζα οτι μιλάς για γυναίκα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 26, 2023 #12802 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Άσε ρε πονηρέ, επειδη ειναι αλεπουδιάρα η πέμβε σου και τα καίει; Με άδειο κάρτερ ακόμα και τα οπελ δε χάνουνε. Ούτε τα καίει! Εκτός από το φυσιολογικό, μισό λίτρο με 700 ml ανά 7500 χιλιόμετρα. 1 ώρα πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Για μία στιγμή νόμιζα οτι μιλάς για γυναίκα. 34 έγραψα; Sorry, λάθος. 35+ είναι. Τί 35 δηλαδή, σε 2 μήνες πάει 36. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 26, 2023 #12803 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2023 3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Με άδειο κάρτερ ακόμα και τα οπελ δε χάνουνε. Το δικο μου παντως στα 21 χρονια δεν εκαιγε 3 ώρες πριν, το μέλος rory έγραψε: Batman approves! Αυτη να πει κατι για το αμαξι δεν ξερει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 26, 2023 #12804 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2023 13 minutes ago, slalom said: Το δικο μου παντως στα 21 χρονια δεν εκαιγε Οπελ; Αν δε τα έκαιγε τα έχανε, εκτός και αν του άλλαζες φλάντζες σε κάθε αλλαγή. Πέρα απ το τρόλινγκ πάντως με σωστή συντήρηση και τα σωστά λάδια ακόμα και τα επιρρεπή σε κάψιμο λαδιού δε καίνε. Όπου δε καίνε, για μένα είναι όπως το λεει και ο Πέτα, γύρω στο μισό λίτρο +/- στην αλλαγή ανάλογα τις συνθήκες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 26, 2023 #12805 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2023 39 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Οπελ; Αν δε τα έκαιγε τα έχανε, Αυτη ηταν η απορια μου, τελικα τα εχανε Παντως το παρεδωσα στεγανο απο κατω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 26, 2023 #12806 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2023 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 27, 2023 #12807 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 27, 2023 #12808 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 8 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Όπου δε καίνε, για μένα είναι όπως το λεει και ο Πέτα, γύρω στο μισό λίτρο +/- στην αλλαγή ανάλογα τις συνθήκες. Το φυσιολογικό ειναι να μην καιει καθολου. απο αλλαγη σε αλλαγη με καλο λαδι ανα 7Κ - 10Κ. οταν λεμε καθολου εννοούμε καθολου. εκτος και αν το πας ταπα κοφτες σε καθε αλλαγη. προφανώς με ανθρώπινη οδήγηση μας εχουν φαει τα low tension ελατήρια. πηγαν να ελαχιστοποιήσουν τις τριβες και δημιούργησαν άλλα προβλήματα. και ξαφνικά θεωρούμε οτι ειναι φυσιολογικο να καιει λαδι ενα αμαξι, ακομα και απο καινούριο. το δικο μου παντος δεν καιει σταγονα. βεβαια ειναι καινουριο ακομα. απο την αλλη ομως δεν αλλαζω λαδια καθε 20Κ που λεει η Fordwagen αλλα καθε 7Κ ΑΑΑΑπο την αλλη ομως ενας γνωστος με Cupra Formentor κουτατο (αυτο με τα 300Αλογα) καιει 1 λιτρο στα 10Κ, και εννοειται του λεει η αντιπροσωπεια οτι ειναι φυσιολογικο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 27, 2023 #12809 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 (edited) 12 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Πέρα απ το τρόλινγκ πάντως με σωστή συντήρηση και τα σωστά λάδια ακόμα και τα επιρρεπή σε κάψιμο λαδιού δε καίνε. Όπου δε καίνε, για μένα είναι όπως το λεει και ο Πέτα, γύρω στο μισό λίτρο +/- στην αλλαγή ανάλογα τις συνθήκες. Ειδικά για τα κλασικά BMW, όταν τα οδηγεί κανείς δυνατά, καίνε. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 27, 2023 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 27, 2023 #12810 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 13 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Οπελ; Αν δε τα έκαιγε τα έχανε, εκτός και αν του άλλαζες φλάντζες σε κάθε αλλαγή. τετοια κακία για τa οπελ...τστστστσ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Οκτώβριος 27, 2023 #12811 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 32 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Ειδικά για τα κλασικά BMW, όταν τα οδηγεί κανείς δυνατά, καίνε. Πάλι καλά που καίνε, τα καινούρια αν τα οδηγείς δυνατά σπάνε 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 27, 2023 #12812 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 33 minutes ago, sstav said: τετοια κακία για τa οπελ...τστστστσ... Έχω opel και έχω vag στο γκαράζ μου, στο όνομά μου. Τα οπελ είναι γερμανικά lada.- Απλά πολύς κόσμος υποστηρίζει αυτό που αγόρασε λες και μαζί με την απόδειξη αγοράς πήρε και μετοχές, ακόμα και αν ήταν κακή αγορά και κακό προϊόν γιατί ντρέπεται να παραδεχτεί την αλήθεια. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Οκτώβριος 27, 2023 #12813 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 12 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Τα οπελ είναι γερμανικά lada.- 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 27, 2023 #12814 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 Πες τα χρυσόστομε Πρόεδρος της Toyota: Σας τα έλεγα για τα ηλεκτρικά - Autoblog.gr WWW.AUTOBLOG.GR Ο Akio Toyoda, πρόεδρος της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο, της Toyota, κράτησε πεισματικά αντίθετη στάση για... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 27, 2023 #12815 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 Ο πατέρας μου είχε OPEL Kadett B 1.1 (με αλλαγμένο μοτέρ 1.2S) του 1967 από το 1976 μέχρι το 1998 και από το 1998 μέχρι σήμερα OPEL Astra G 1.4. Μόνο μικρά προβληματάκια βγάζει κατά καιρούς. Τίποτα σοβαρό. Μάλιστα με το Kadett πήγαμε και ήρθαμε Γερμανία απροβλημάτιστα 3 άτομα με αποσκευές το 1985. Για πιο άνετο ταξίδι, ο πατέρας μου του έβαλε κουρτινάκια στα πίσω τζάμια και ηχοσύστημα με πολλά ηχεία, ενισχυτή και equalizer. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 27, 2023 #12816 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 16 minutes ago, PetrosD said: Ο πατέρας μου είχε OPEL Kadett B 1.1 (με αλλαγμένο μοτέρ 1.2S) του 1967 από το 1976 μέχρι το 1998 και από το 1998 μέχρι σήμερα OPEL Astra G 1.4. Μόνο μικρά προβληματάκια βγάζει κατά καιρούς. Τίποτα σοβαρό. Μάλιστα με το Kadett πήγαμε και ήρθαμε Γερμανία απροβλημάτιστα 3 άτομα με αποσκευές το 1985. Για πιο άνετο ταξίδι, ο πατέρας μου του έβαλε κουρτινάκια στα πίσω τζάμια και ηχοσύστημα με πολλά ηχεία, ενισχυτή και equalizer. Aκριβώς. Proves my point. Και με lada τοσος κόσμος έχει κάνει τον γύρο του κόσμου απροβλημάτιστα. Τυχαίο; Δε νομίζω. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 27, 2023 #12817 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Πες τα χρυσόστομε Πρόεδρος της Toyota: Σας τα έλεγα για τα ηλεκτρικά - Autoblog.gr WWW.AUTOBLOG.GR Ο Akio Toyoda, πρόεδρος της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο, της Toyota, κράτησε πεισματικά αντίθετη στάση για... καλά αυτοί θέλουν να πουλήσουν και αμμωνία. θα δείξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 27, 2023 #12818 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 9 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Έχω opel και έχω vag στο γκαράζ μου, στο όνομά μου. Τα οπελ είναι γερμανικά lada.- Δεν ξερω τι εχεις εσυ, αυτο που ειχα εγω ηταν κατασκευασμενο στο Rüsselsheim και ήταν μια χαρα και τα VW ιδια κατηγορία ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Οκτώβριος 27, 2023 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #12819 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2023 Θέλει ήχο 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 28, 2023 #12820 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2023 13 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Ο πατέρας μου είχε OPEL Kadett B 1.1 (με αλλαγμένο μοτέρ 1.2S) του 1967 από το 1976 μέχρι το 1998 και από το 1998 μέχρι σήμερα OPEL Astra G 1.4. Μόνο μικρά προβληματάκια βγάζει κατά καιρούς. Τίποτα σοβαρό. Μάλιστα με το Kadett πήγαμε και ήρθαμε Γερμανία απροβλημάτιστα 3 άτομα με αποσκευές το 1985. Για πιο άνετο ταξίδι, ο πατέρας μου του έβαλε κουρτινάκια στα πίσω τζάμια και ηχοσύστημα με πολλά ηχεία, ενισχυτή και equalizer. Ένα τέτοιο λευκό είχε ο πατέρας ενός φίλου. Το είχε ταξί με αέριο, είχε περάσει το ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα, και στο τέλος του το έδωσε για να μάθει. Ρίχναμε πολύ γέλιο στα βενζινάδικα, είχε χαλάσει ο δείκτης και ο Κώστας έβαζε μέσα ένα ξύλο να δει πόσο είχε. Όπως μετράμε το πετρέλαιο. Είχε άδοξο τέλος γιατί καταστράφηκε από αλλον που παραβίασε stop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts