Jump to content

Αυτοκίνηση

astrolabos

Recommended Posts

Τηλεσκοπικό τιμόνι ήταν μια εφεύρεση που διαφημίζανε τα 80s - 90s πολύ στην παθητική ασφάλεια. Στόχος να μην έχεις μεγάλο άξονα και να μη φτάσει το τιμόνι στην οροφή. Τώρα στο λάντα δύσκολο να κρίνω, μπορεί να έφτασε η οροφή στο τιμόνι, αλλά δεν μου φαίνεται τόσο πετυχημένο το τηλεσκοπικό σύστημα :hehe:

Είναι το βήμα πριν τον αερόσακο. Ο αερόσακος βοηθάει αν χτυπήσεις στο τιμόνι με δύναμη. Το τηλεσκοπικό τιμόνι βοηθάει να μη σε αποκεφαλίσει το τιμόνι :p 

Μου κάνει εντύπωση που βγήκε κομπλέ σχετικά από το ρωσικό χρέπι (που πάντα ήθελα να πάρω και ακόμη θέλω).

30 minutes ago, sotiris said:

το ρωσικό χρέπι (που πάντα ήθελα να πάρω και ακόμη θέλω)

Δεν είναι χρέπι, είναι από τις πιο προσβάσιμες πλατφόρμες για offroad προτζεκτ. 

Βάζεις 36" λάστιχα που να κρατάνε σε 0.1bar πιεση, bolt on IZhMash aftermarket μετάδοση, winch μπρος πίσω, snorkel και έχεις offroad οχημα που μπορεί να κάνει από mudding μέχρι rock crawling στο 1/10 της τιμής σε σχέση με άλλες μάρκες και που το μόνο του μειονέκτημα είναι το χειροκίνητο κιβώτιο. Πράγμα το οποίο λύνεται με 2JZ και 30-40-LE...

To αμέσως καλύτερο από ένα τέτοιο σεταπ είναι ένα Wrangler Rubicon το οποίο πάλι θέλει παρόμοιες μετατροπές απλά θα κοστίσει κοντά στα 100 χιλιάρικα.

• Agree 1

7 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Βάζεις 36" λάστιχα που να κρατάνε σε 0.1bar πιεση, bolt on IZhMash aftermarket μετάδοση, winch μπρος πίσω, snorkel και έχεις offroad οχημα που μπορεί να κάνει από mudding μέχρι rock crawling στο 1/10 της τιμής σε σχέση με άλλες μάρκες και που το μόνο του μειονέκτημα είναι το χειροκίνητο κιβώτιο. Πράγμα το οποίο λύνεται με 2JZ και 30-40-LE...

To αμέσως καλύτερο από ένα τέτοιο σεταπ είναι ένα Wrangler Rubicon το οποίο πάλι θέλει παρόμοιες μετατροπές απλά θα κοστίσει κοντά στα 100 χιλιάρικα.

I know απλά με ζορίζει και το 1/10 του 100.000 at the moment :p 

Αυτό με το 2JZ να το κοιτάξεις, το προτείνεις από ferrari μέχρι seicento :p

Δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά, τόσο καλό είναι?? 

:hehe:

• Haha 5

14 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

I know απλά με ζορίζει και το 1/10 του 100.000 at the moment :p 

Αυτό με το 2JZ να το κοιτάξεις, το προτείνεις από ferrari μέχρι seicento :p

Δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά, τόσο καλό είναι?? 

:hehe:

ενα RX8 με 2JZ 

dream project για μενα

• Like 2

3 hours ago, BloodMage said:

ενα RX8 με 2JZ 

dream project για μενα

εμένα Ferrari με 2JZGTE, κάτι τέτοιο -->

Culture Clash: Mike Burroughs' K24 Ferrari Takes Over SEMA - Speedhunters

Γενικά όλα είναι καλύτερα με 2JZ ρε. Το έχουν βάλει απο τρακτέρ μέχρι αεροπλάνο.

Το μόνο του πρόβλημα είναι πως οι τογιοτάκηδες νομίζουν πως όλα είναι όπως αυτό το μοτέρ. Και το τουρκικο κορόλλα και το το 1.3 γιάρις τους. 

• Haha 3

1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Γενικά όλα είναι καλύτερα με 2JZ ρε. Το έχουν βάλει απο τρακτέρ μέχρι αεροπλάνο.

Το μόνο του πρόβλημα είναι πως οι τογιοτάκηδες νομίζουν πως όλα είναι όπως αυτό το μοτέρ. Και το τουρκικο κορόλλα και το το 1.3 γιάρις τους. 

ezgif-5-efb47bbe6f.gif

• Haha 3

1 minute ago, BloodMage said:

ειχα την εντυπωση οτι οτι CHR ερχεται απο japan

το corolla cross και το yaris GR σιγουρα ειναι japan, και φαντάζομαι και τα πιο ακριβά της μοντέλα

Πόσο ακριβά; Το Supra που φτιάχνεται στο εργοστάσιο της Στάγιερ? H το Land Cruiser που φτιαχνεται στην πορτογαλία;; :hehe:

To Corolla cross φτιάχνεται στην Ιαπωνία, Νοτια Αφρική, Βραζιλία, Κίνα, Ταϊβάν, Μαλαισία κλπ κλπ 

Γενικά στην Ελλάδα τα γιαπωνέζικα με VIN από J (made in japan δλδ) είναι τόσο διαδομένα όσο και οι μονόκεροι στις Τζιτζιφιές. 

• Haha 4

On 5/9/2023 at 10:57 ΠΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Ή πας απο το δρομο

0,1bar? wtf?

Έγινε επεξεργασία από slalom