HotPeanut Αύγουστος 14, 2023 #12601 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2023 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avQDDRE_460svav1.mp4 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a4oxyjp_460svav1.mp4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Αύγουστος 14, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #12602 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2023 8 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Μα αφού στρίβει Hide contents …την άλφα ρομεο δε θα τη ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Την άλφα ρομεο. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 17, 2023 #12603 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2023 Με καρφιά στο δρόμο θα σταματούν τα αυτοκίνητα των δουλεμπόρων WWW.4TROXOI.GR Το «πράσινο φως» άναψε η Εισαγγελία στην αστυνομία του Έβρου για τη χρήση ειδικών εμποδίων στο δρόμο προκειμένου να... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 20, 2023 #12604 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 soon_it_will_be_more_fun_to_stand_in_traffic_jams.mp4 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 20, 2023 #12605 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 40 minutes ago, Lakisss said: soon_it_will_be_more_fun_to_stand_in_traffic_jams.mp4 961.65 kB · 0 downloads 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 20, 2023 #12606 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 Να κάνω μια ερώτηση; Alfa romeo tonale, BMW X1 η Mazda cx-30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 20, 2023 #12607 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 Εγώ θα πήγαινα για cx-30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 20, 2023 #12608 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 3 hours ago, fatalara said: Να κάνω μια ερώτηση; Alfa romeo tonale glorified stallantis/fiat love child, BMW X1 plastic X3 η Mazda cx-30 idiotically overpriced ex ford knock off premium wanna be with non existent parts? There, fixed it for ya. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 20, 2023 #12609 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: There, fixed it for ya. Δεν βλέπω αυτά στα ίντερνετς. Λένε μαλακίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 20, 2023 #12610 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 22 minutes ago, fatalara said: Δεν βλέπω αυτά στα ίντερνετς. Λένε μαλακίες; Τρολαρω μωρέ. Στην επιλογή πάντως παίζει ρόλο πόσο θες να τα κρατήσεις. Αν είναι να το παντρευτείς διαλέγεις οποίο σ αρέσει και τέλος. Αν ειναι στην 3ετια/5ετία να το διώξεις πρεπει να ψαχτείς τι παιζει απο resale value και τι επιλογές για buyback δινει η εκάστοτε αντιπροσωπία. Η BMW έχει επιλογές. Οι άλλες δε ξέρω. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 20, 2023 #12611 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 σαν ομορφια θα εβαζα πρωτα την Alfa δευτερη τημ Χ1 και τριτη την mazda. Κατα τα αλλα δεν ξερω τι λενε σαν αμαξια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 20, 2023 #12612 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 Εγώ Giulia θέλω η αλλιώς audi A4 allroad η BMW touring. Η γυναίκα όμως θέλει suv γιατί όλοι αυτά παίρνουν και η Giulia δεν έχει χώρους και τα άλλα είναι νεκροφόρες. Δεν μου αρέσει τίποτα και έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Δεν θα χωράει το καρότσι στην Giulia; Κάτι φίλοι με astra και 308 μια χαρά τα βγάζουν πέρα και με δύο παιδιά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 20, 2023 #12613 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 Αν πεις ότι τα suv είναι δύσκολα στο παρκάρισμα; Η έχεις την ατυχία να ΜΗΝ οδηγεί άρα και να μη τη νοιάζει; Πάντως αμάξι που δε σ αρέσει και δε σε γεμίζει, πως παίρνεις την απόφαση να το πάρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 20, 2023 #12614 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2023 Ooof, ωραίες επιλογές. Δες και Α5. 1 hour ago, fatalara said: Δεν θα χωράει το καρότσι στην Giulia; Κάτι φίλοι με astra και 308 μια χαρά τα βγάζουν πέρα και με δύο παιδιά. Υπερβολή ρε. Εννοείται πως θα χωράει. Ακόμα και διπλό καρότσι χωράει (βλ φωτό). Απλά ειναι sedan οπότε αν θες και βαλίτσες μέσα σε περιορίζει κάπως το ύψος σε περίπτωση ταξιδιού. Απο κει και πέρα μέχρι να αρχίσει να αντέχει μεγάλα ταξίδια με αυτοκίνητο το μωρό δεν θα χρειάζεται να έχει καρότσι. Και πριν απ αυτό, αν είναι να πάς καπου και δε χωράνε τα πάντα αφήνεις κάτι πίσω ή βάζεις καμια βαλίτσα στο πίσω κάθισμα δίπλα στο μωρό. 2-3 σεζόν είναι, 4, αντε 5 ταξίδια θα κάνεις κάπου μακριά με το αμάξι που θα θες βαλίτσες + καρότσι και αν. Μετά θα θες hotspot, usb-c και ipad holder στις πίσω θέσεις. 27 minutes ago, giorgos2187 said: Αν πεις ότι τα suv είναι δύσκολα στο παρκάρισμα; Η έχεις την ατυχία να ΜΗΝ οδηγεί άρα και να μη τη νοιάζει; Πάντως αμάξι που δε σ αρέσει και δε σε γεμίζει, πως παίρνεις την απόφαση να το πάρεις; Αυτό. Παίρνεις RS5 ή ακόμα και Α5 στα ίδια λεφτα με αυτά που κοιτάς και λές οτι είναι για να έχει ασφάλεια το μωράκι γιατί η ιππδύναμη και οι αγωνιστικές αναρτήσεις είναι ασφάλεια. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 21, 2023 #12615 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2023 Ενταξει τρατζικ. Σημερα κλεψανε απο τη γειτονεια μας ενα φορτηγακι/mini van, εταιρικο του απο πανω μας. Με παιρνει το πρωι και μου λεει ειδες το φορτηγακι το πρωι φευγοντας? του λεω οχι, που το ειχες παρκαρει? μου λεει εξω απο την πολυκατοικια. Απιστευτο. Μετα εγω ειμαι υπερβολικος που εδωσα 700ε για συναγερμο. Μαλλον πρεπει να βαλουμε και στο αμαξι της γυναίκας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 21, 2023 #12616 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2023 58 minutes ago, BloodMage said: Μετα εγω ειμαι υπερβολικος που εδωσα 700ε για συναγερμο. Μαλλον πρεπει να βαλουμε και στο αμαξι της γυναίκας Στη θέση σου δεν θα φοβόμουν για το αμάξι αλλά για τις ζάντες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 21, 2023 #12617 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2023 14 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Στη θέση σου δεν θα φοβόμουν για το αμάξι αλλά για τις ζάντες. θα βαρέσει γιατι εχει tilt sensor. Μπουλονια ασφαλειας δεν εχει......λες να του βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 21, 2023 #12618 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2023 6 minutes ago, BloodMage said: θα βαρέσει γιατι εχει tilt sensor. Μπουλονια ασφαλειας δεν εχει......λες να του βαλω? Μικρό το κόστος. Αν έρθουν οργανωμένα πιθανόν να μη βοηθήσουν και πολύ αλλά φυλαγε τα ρούχα σου δε λένε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 21, 2023 #12619 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2023 13 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Η γυναίκα όμως θέλει suv γιατί όλοι αυτά παίρνουν Θα τσονταρει τιποτα? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 21, 2023 #12620 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2023 Με πόσα πήγαινε;; Πάρος: Κι όμως, ο οδηγός βγήκε από το Cupra Formentor χωρίς τραυματισμό (+video) | TRACTION.GR TRACTION.GR Ζώνη ασφαλείας και "πεντάστερη" παθητική ασφάλεια... καμιά φορά κάνουν θαύματα! Ακούγεται απίστευτο, αλλά ο οδηγός του... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts