Nickzzz Νοέμβριος 1, 2021 #10721 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Σωστό και αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Νοέμβριος 1, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10722 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 πριν 30 λεπτά, το μέλος antonis έγραψε: κατσε να δουμε αμαξι λεω εγω πρωτα Modern warehouse polished reflective concrete shiny floor WWW.LOCATIONHQ.CO.UK Modern warehouse with a polished concrete shiny reflective floor. Contact Location HQ London location library... 4 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Νοέμβριος 1, 2021 #10723 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 (edited) Έλα βρήκαμε και το εργοστάσιο Modern warehouse polished reflective concrete shiny floor WWW.LOCATIONHQ.CO.UK Modern warehouse with a polished concrete shiny reflective floor. Contact Location HQ London location library agency agents for further suggestions on location scouting, filming locations in the... μας πρόλαβαν Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2021 από Nickzzz 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 1, 2021 #10724 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 τώρα μένει να δουμε και τους 9 Έλληνες (που κάνουν για 960 νομιζω σύμφωνα με το τελευταίο βίντεο που ειδα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2021 #10725 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Παρουσιαση ελεγε, παρουσιαση δεν ειδαμε.. Εγω αυτο ξερω.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 1, 2021 #10726 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 4 minutes ago, GoMaR said: Παρουσιαση ελεγε, παρουσιαση δεν ειδαμε.. Εγω αυτο ξερω.. και ουτε θα δουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Νοέμβριος 1, 2021 #10727 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Ε με τόση αρνητικότητα εδώ μέσα τι να σας δείξει ο Τιτάνας της αυτοκίνησης, αχάριστοι πλεμπέοι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2021 #10728 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Επειδη η δουλεια μου ειναι το 3D μπορω να σας δειξω ΠΟΛΛΑ σημεια τα οποια προδιδουν οτι ειναι renders. Αυριο αν εχω ορεξη θα το κανω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 1, 2021 #10729 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Επειδή η δουλειά μου είναι Μηχανολόγος, μπορώ να σας πω πολλούς λόγους που ένα X-Wing είναι πιο αληθινό. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2021 #10730 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Επειδη εχω δικαιωματα mod, μπορω να σας πω οτι μπορω να μπαναρω τον GriGas επειδη με πειραζει 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GriGaS Νοέμβριος 1, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10731 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Επειδή έχω φιλίες με τους admin μπορώ να πω ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να κανω τον @Dolly admin και ξέρεις τι θα γίνει... 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 1, 2021 #10732 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος GFFermari έγραψε: Κ μονο που το λογοτυπο εχει τα αρχικα του ονοματος του, φαινεται οτι ο ανθρωπος ειναι γυφτος. Γυφτος και ο Bugatti, Ferrari, Pagani κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2021 #10733 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 1 hour ago, GFFermari said: Εμετικο design. Κ μονο που το λογοτυπο εχει τα αρχικα του ονοματος του, φαινεται οτι ο ανθρωπος ειναι γυφτος. Ταβερνα ο Κωστας και Παντοπωλειο ο Χρασος. Γυφτος βεβαια δεν ειναι μονο για αυτο, αλλα αντι να δειξει μοτερ ( το ποιο;;; ) η ελαστικα, δειχνει priority list για παραγγελια. Και οχι μονο το δειχνει, αλλα το ανεβασε και στο instagram για priority. Και ολα αυτα απο μη πραγματικο υλικο.. 3 minutes ago, slalom said: Γυφτος και ο Bugatti, Ferrari, Pagani κλπ? Αυτοι ΜΠΟΡΟΥΝ να το κανουν και δε θα τους πει κανενας τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 1, 2021 #10734 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 να το έχουν μιζάρει αραγες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 1, 2021 #10735 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Γυφτος βεβαια δεν ειναι μονο για αυτο, αλλα αντι να δειξει μοτερ ( το ποιο;;; ) η ελαστικα, δειχνει priority list για παραγγελια. Και οχι μονο το δειχνει, αλλα το ανεβασε και στο instagram για priority. Και ολα αυτα απο μη πραγματικο υλικο.. Έχει κάτι λίγες φωτογραφίες εδώ: Please Wait... | Cloudflare AUTOMOTIVE.SPYROSPANOPOULOS.COM Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 1, 2021 #10736 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 πριν 59 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Επειδη η δουλεια μου ειναι το 3D μπορω να σας δειξω ΠΟΛΛΑ σημεια τα οποια προδιδουν οτι ειναι renders. Αυριο αν εχω ορεξη θα το κανω Μαθε μπαλιτσα αγορι μου! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 1, 2021 #10737 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 2 minutes ago, UltraB said: Έχει κάτι λίγες φωτογραφίες εδώ: Please Wait... | Cloudflare AUTOMOTIVE.SPYROSPANOPOULOS.COM Καμμια φωτογραφια δεν εχει. Αναφερομαι σε μοτερ και οχι σε part του μοτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Νοέμβριος 1, 2021 #10738 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 χαχαχα ρε τι cringe fest είναι τα specs; Max power: 2.048,7hp (1527.7kw) ,7 άλογα μάγκες μου μπορεί να μετρήσει, αυτή είναι ακρίβεια, όχι μαλακίες... επίσης στα μισά νούμερα τα δεκαδικά τα έχει με κόμμα (,) στα άλλα μισά με τελεία (.) πάμε παρακάτω Mean piston Velocity: 27,1 m/s (υπερβολικό, αλλά γίνεται) Instantaneous piston Velocity: 32,5 m/s Max. piston velocity: 43,83 m/s ποια η διαφορά max και instantaneous και σε ποια στιγμή το μετράει; Max. piston acceleration (@TDC): 60.892 m/s2 δεν έχει γίνει μπέρδεμα εδώ με το κόμμα ή την τελεία, η επιτάχυνση είναι 61 χιλιάδες μαμημέμα μέτρα το δευτερόλεπτο2 Max. piston acceleration (@TDC): 6.207,1 G’s (ξέρουν να κάνουν την διαίρεση με το 9,81) 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΖΙΙΙΙΙ Instantaneous acceleration: 39.658 m/s2 (πάλι δεν ξέρουμε που αλλά είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ) Instantaneous acceleration: 4,042,6 G’s (εδώ δεν άντεξε αυτός που πέρναγε τα νούμερα, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ) και αυτός είναι ο απλός κινητήρας ε. Η φάση αυτού που πέρναγε τα νούμερα στο site 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 1, 2021 #10739 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Το ερώτημα είναι αν απλά τρολάρει ή αν όντως προσπαθεί να εξαπατήσει αλα Nikola 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 1, 2021 #10740 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2021 Στο twitter κάτι αναφέρεται ότι έχει λάβει 86 εκατομμύρια επιδότηση, ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts