sotiris Οκτώβριος 15, 2021 #10601 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 16, 2021 #10602 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2021 Brand new Lamborghini Huracan seized for speeding on the way home from dealer DRIVETRIBE.COM That's really unfortunate 15 ΚΣ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 17, 2021 #10603 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 Κανεις με android auto / samsung που να ειχε θεμα με το google maps υπαρχει ; Το προβλημα ειναι οτι δεν διαβαζει τους χαρτες στα ελληνικα και οι φωνητικες εντολες για διευθυνσεις, δε τις αναγνωριζει (στα ελληνικα) Σε carplay με iphone δουλευει αψογα. Εχω δοκιμασει παρα πολλα πραγματα. Για αυτο ψαχνω να βρω αν εχει τυχει σε κανεναν να μου πει για το πως το εχει λυσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 17, 2021 #10604 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2021 On 14/10/2021 at 7:42 ΠΜ, το μέλος sotiris έγραψε: Δηλαδή τι διαφορά έχει το S από το M? Στο tiptronic μου το Μ είναι το χειροκίνητο. Αλλάζεις μόνος σου τις ταχύτητες, είτε με τα αυτάκια είτε με το λεβιέ, ο οποίος μπαίνει σε μία θέση δεξιά από το D/S. Θα κατεβάσει μόνο του αν πέσουν πολύ οι στροφές και πάει να σκορτσάρει. Δεν έχω πιάσει κόφτες για να δω αν θα ανεβάσει και πάλι μόνο του (μάλλον ναι). Το D είναι το αυτόματο που ρυθμίζεται στη συμπεριφορά του από το Audi Select. Μπορείς να έχεις Auto, Eco, Performance. To Auto είναι κάπου στη μέση από τα άλλα δύο. Το Eco με απαλό γκάζι αλλάζει ταχύτητα κάθε 10χαώ περίπου. Το Performance τις αλλάζει κάθε 20χαώ ή περίπου στις 2200σαλ. Σε κάθε περίπτωση αυτά προσαρμόζονται στο πόσο γκάζι πατάς και τι συνθήκες υπάρχουν στο δρόμο (ανηφοροκατηφόρα, βάρος) Το S είναι ουσιαστικά το Performance. Μπορείς να το διαλέξεις ανά πάσα στιγμή κουνώντας πίσω τον λεβιέ από την D, και επανέρχεται σε D με την ίδια κίνηση. Ένα τελευταίο είναι ότι ανά πάσα στιγμή που είσαι με D ή S μπορείς να κάνεις χειροκίνητες αλλαγές με τα αυτάκια και γυρίζει προσωρινά σε Μ. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα που σταθεροποιείται η ταχύτητα επιστρέφει πίσω στο D/S. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και στο DSG. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 18, 2021 #10605 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2021 @sotiris Spoiler 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Οκτώβριος 18, 2021 #10606 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2021 https://www.carandmotor.gr/nea/poleitai-toyota-starlet-glanza-toy-koytioy Παράθεση Πωλείται Toyota Starlet Glanza του κουτιού Παράθεση Την ηλικία του συγκεκριμένου Starlet Glanza την μαρτυρά μόνο ο συνολικός χιλιομετρητής, 140.000 χλμ. δηλαδή , ήμαρτον, δεν είναι του κουτιού το αμάξι , θα μπορούσε απλά να γράψει " μόλις τέλειωσε στρώσιμο". Τις υπερβολές είναι που δεν μπορώ 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 18, 2021 #10607 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2021 Meanwhile 90% αγγελίες τογιοτα/νισσαν/μαζντα στο καρ: Τογιουτα shitrolla 1995, 999.999.999 χλμ, 6490€, σαν καινούριο, μοναδικό, κατάσταση βιτρίνας. παρακαλώ όχι άσκοπα τηλ. Ξέρω τι πουλάω. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 18, 2021 #10608 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2021 Ενα δικιο εχει, δε συγκρινεται με τα καινουρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 19, 2021 #10609 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2021 On 10/17/2021 at 10:11 PM, trendy said: Στο tiptronic μου το Μ είναι το χειροκίνητο. Αλλάζεις μόνος σου τις ταχύτητες, είτε με τα αυτάκια είτε με το λεβιέ, ο οποίος μπαίνει σε μία θέση δεξιά από το D/S. Θα κατεβάσει μόνο του αν πέσουν πολύ οι στροφές και πάει να σκορτσάρει. Δεν έχω πιάσει κόφτες για να δω αν θα ανεβάσει και πάλι μόνο του (μάλλον ναι). Το D είναι το αυτόματο που ρυθμίζεται στη συμπεριφορά του από το Audi Select. Μπορείς να έχεις Auto, Eco, Performance. To Auto είναι κάπου στη μέση από τα άλλα δύο. Το Eco με απαλό γκάζι αλλάζει ταχύτητα κάθε 10χαώ περίπου. Το Performance τις αλλάζει κάθε 20χαώ ή περίπου στις 2200σαλ. Σε κάθε περίπτωση αυτά προσαρμόζονται στο πόσο γκάζι πατάς και τι συνθήκες υπάρχουν στο δρόμο (ανηφοροκατηφόρα, βάρος) Το S είναι ουσιαστικά το Performance. Μπορείς να το διαλέξεις ανά πάσα στιγμή κουνώντας πίσω τον λεβιέ από την D, και επανέρχεται σε D με την ίδια κίνηση. Ένα τελευταίο είναι ότι ανά πάσα στιγμή που είσαι με D ή S μπορείς να κάνεις χειροκίνητες αλλαγές με τα αυτάκια και γυρίζει προσωρινά σε Μ. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα που σταθεροποιείται η ταχύτητα επιστρέφει πίσω στο D/S. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και στο DSG. Σε γενικές γραμμες οπως τα ειπε ο Trendy και αναλογα πάντα με το αυτοκίνητο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 19, 2021 #10610 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2021 1 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 21, 2021 #10611 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2021 ERROR: The request could not be satisfied DRIVETRIBE.COM 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Οκτώβριος 21, 2021 #10612 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2021 + = Παράθεση To αυτοκίνητο με το οποίο η Hongqi εισέρχεται στην Ευρώπη είναι το E-HS9, ένα πλήρως ηλεκτρικό και άκρως πολυτελές SUV με μήκος 5,2 μέτρων, το οποίο έχει ήδη σημειώσει 500 παραγγελίες στη Νορβηγία. Τα πρώτα μάλιστα αυτοκίνητα έφθασαν στη χώρα και ήδη ξεκίνησαν οι παραδόσεις. Παράθεση Curb weight 2.7 t https://www.carandmotor.gr/nea/patise-eyropi-i-kineziki-rolls-royce-poso-kostizei-video 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 21, 2021 #10613 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2021 Θα βρωμίσει ο τόπος με κινεζιες οπως τα μηχανάκια οταν καταργήθηκαν τα διχρονα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 22, 2021 #10614 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2021 Ωραίο είναι αλλά με ρέγουλα λίγο τις μπαταρίες γιατί έχω δίπλωμα Β κατηγορίας μόνο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 22, 2021 #10615 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2021 Οpel: Εξωδικαστική διευθέτηση με διευθέτηση ύψους 64,8 εκατ.ευρώ | Moneyreview.gr WWW.MONEYREVIEW.GR Η υπόθεση για το σκάνδαλο ντίζελ δεν θα φτάσει στην Δικαιοσύνη όπως έγινε στην περίπτωση της Volkswagen... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Οκτώβριος 23, 2021 #10616 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2021 άντε , να ζήσουμε να τα θυμόμαστε , αδέρφια μου, αλήτες κοντράκηδες πουλιά Αλλάζουν όλα στην αυτοκίνηση από τον Ιούλιο του 2022 | carandmotor.gr WWW.CARANDMOTOR.GR Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Ευρώπης, από τα μέσα της επόμενης χρονιάς, μπαίνουν σε εφαρμογή νέα συστήματα που θα αλλάξουν ριζικά τη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 23, 2021 #10617 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2021 Κατεβασε του μια 2α απο 5η και θα στρωσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 23, 2021 #10618 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2021 Θέλω ενισχυτικό βενζίνης για να ρίξω ένα καλό ξεμπούκωμα με 100ρα. Ακούω δοκιμασμένα μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 23, 2021 #10619 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2021 NF Ultra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Οκτώβριος 23, 2021 #10620 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2021 2 hours ago, honda22 said: Θέλω ενισχυτικό βενζίνης για να ρίξω ένα καλό ξεμπούκωμα με 100ρα. Ακούω δοκιμασμένα μόνο. Μόνο η 100άρα δεν κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts