HotPeanut Σεπτέμβριος 25, 2021 #10481 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε: Ποια εγνατια? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 25, 2021 #10482 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2021 On 24/9/2021 at 2:15 ΜΜ, το μέλος sotiris έγραψε: Το δεύτερο θέλει πολλές φορές χτύπημα με σφυρί ανάλογα του πόσο έχει χτίσει η σκουριά. Δεν προλαβαίνει να χτίσει η σκουριά αν αλλάζεις σε χειμερινά. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 25, 2021 #10483 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2021 Aν ειναι η εγνατια της Θεσσαλονικης, τοτε οκ. Σιγα τα αιματα. Αν ειναι ο Ε75....wtf? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 25, 2021 #10484 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε: Που ακριβως? Ποια εγνατια? Κάθετος άξονας Προμαχώνα - Θεσσαλονίκης. Μπαίνουν απ' τον κόμβο γεφυρας Στρυμώνα στο αντίθετο ρεύμα. Spoiler @GFFermari Αγνοούν αυτο Και μπαίνουν εδώ. Μπαίνοντας, έχουν τα βέλη ανάποδα, μια τεραστια πινακιδα αναποδα, δε πτοούνται όμως. Πτσα τους. Μετά μου λέει ο άλλος οτι τρέχουν. Τι τρέχουν ρε μάστορα εδώ οι μισοί δεν έχουν βασικό map awareness. Αμοιβάδες με εκλογικά βιβλιάρια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Σεπτέμβριος 25, 2021 #10485 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Βίντεο: Ασυνείδητος οδηγός έκλεισε ράμπα αναπήρων - Πώς αντέδρασε, όταν είδε την κάμερα... WWW.PROTOTHEMA.GR Ο άντρας όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, αλλά απευθύνθηκε και με ανεπίτρεπτες... Πότε θα βρεθεί ενας σαλεμένος να βουτήξει κάτι τέτοιους ψευτόμαγκες και να τους στείλει σπιτι τους σε σπιρτόκουτο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 26, 2021 #10486 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος wesker έγραψε: Πότε θα βρεθεί ενας σαλεμένος να βουτήξει κάτι τέτοιους ψευτόμαγκες και να τους στείλει σπιτι τους σε σπιρτόκουτο. Δεν εμφανίζονται πάντα...αν ήταν άντρας χωρίς κάμερα με κάποια περισσότερα κιλά στρατηγικά τοποθετημένα δεν θα μίλαγε καθόλου ; ) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 26, 2021 #10487 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2021 19 hours ago, wesker said: Πότε θα βρεθεί ενας σαλεμένος να βουτήξει κάτι τέτοιους ψευτόμαγκες και να τους στείλει σπιτι τους σε σπιρτόκουτο. 1. Επιτρέπεται αυτό που έκανε. 2. Δεν έκλεινε το πεζοδρόμιο 3. Ήταν πολύ ψύχραιμος και ούτε τους έβρισε ούτε τίποτα Για το 1. Πρασιά. Είναι ο χώρος μεταξύ πολυκατοικίας / πεζοδρομίου. Βλέπουμε εκεί πιο κάτω φυτά, βλέπουμε τραπεζοκαθίσματα κλπ. Το αυτοκίνητο βρίσκεται κυρίως εκεί. Για το 2. Φαίνεται ότι υπήρχε χώρος μεταξύ πολυκατοικίας / αυτοκινήτου. Για το 3. Δεν άκουσα βρισιά. Άκουσα να λέει ότι δεν θέλει να βιντεοσκοπηθεί και ότι δεν είναι δουλειά του ΣΚΑΙ να έχει το ρόλο της αστυνομίας. Και τα 2 σωστά. Υπάρχει πολύ μεγάλη ρητορική για το παρκάρισμα κλπ. Κανένας δεν λέει όμως το προφανές: πολλές και φτηνές (ή δωρεάν) θέσεις στάθμευσης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 26, 2021 #10488 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2021 Και μόνο που κλείνει τη διάβαση των τυφλών είναι παράνομο. Για το προφανές των θέσεων στάθμευσης έχω κουραστεί να το λέω. Εδώ που είμαι φαρδαίνουν τα πεζοδρόμια από 2m σε 5m και ανοίγουν ληστρικά ακριβά ιδιωτικά πάρκινγκ, μέχρι να κυκλοφορούμε όλοι με ηλεκτρικά πατίνια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 27, 2021 #10489 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2021 πριν 12 ώρες, το μέλος sotiris έγραψε: 1. Επιτρέπεται αυτό που έκανε. 2. Δεν έκλεινε το πεζοδρόμιο 3. Ήταν πολύ ψύχραιμος και ούτε τους έβρισε ούτε τίποτα Για το 1. Πρασιά. Είναι ο χώρος μεταξύ πολυκατοικίας / πεζοδρομίου. Βλέπουμε εκεί πιο κάτω φυτά, βλέπουμε τραπεζοκαθίσματα κλπ. Το αυτοκίνητο βρίσκεται κυρίως εκεί. Για το 2. Φαίνεται ότι υπήρχε χώρος μεταξύ πολυκατοικίας / αυτοκινήτου. Για το 3. Δεν άκουσα βρισιά. Άκουσα να λέει ότι δεν θέλει να βιντεοσκοπηθεί και ότι δεν είναι δουλειά του ΣΚΑΙ να έχει το ρόλο της αστυνομίας. Και τα 2 σωστά. Υπάρχει πολύ μεγάλη ρητορική για το παρκάρισμα κλπ. Κανένας δεν λέει όμως το προφανές: πολλές και φτηνές (ή δωρεάν) θέσεις στάθμευσης. Μόνο πρασιά; Δε λες ότι ήταν σαλόνι ή λουτροκαμπινές καλύτερα. Τα τραπεζοκαθίσματα κυρίως ενέχουν το εχέγγυο νομιμότητας : P Εσύ πάλι αν παίσεις σε κάνα Evander Holyfield μην του μιλήσεις τόσο ευγενικά όπως αυτός ; ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Proteas Σεπτέμβριος 30, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10490 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 (edited) Διασταυρωση με στοπ 9 η ωρα το βραδυ, σταματω, κοιταω δεξια κοιταω αριστερα κανεις, κανω να ξεκινησω και με την ακρη του ματιου βλεπω ενα μαυρο ογκο να ερχεται απο τα δεξια με 30-40 χλμ, στα φρενα εγω περναει απο μπροστα μου στο μισο μετρο ενα πατινι ηλεκτρικο χωρις φωτα και χωρις ανακλαστικο γιλεκο. Του κατεβαζω τα κλασικα καντηλια απο το παταρι σταματα στα 10 μετρα γυρναει "σοβαρα τωρα ? εχω προτεραιότητα..." Για να μην αρχισω να αραδιαζω νομους, οσοι κινειστε με πατινια σε δρομους, νυχτα, καλο ειναι να παιρνετε μετρα προφυλαξης οπως κρανος, φωτα και γιλεκο. Το να βρεθεις κολλημενος σαν χαλκομανια επανω σε κανενα αμαξι ειναι θεμα δευτερολεπτων,... επισης εκει στην τροχαια για δειτε το θεμα λιγο ποιο σοβαρα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2021 από Proteas 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 30, 2021 #10491 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 πριν 12 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε: Διασταυρωση με στοπ 9 η ωρα το βραδυ, σταματω, κοιταω δεξια κοιταω αριστερα κανεις, κανω να ξεκινησω και με την ακρη του ματιου βλεπω ενα μαυρο ογκο να ερχεται απο τα δεξια με 30-40 χλμ, στα φρενα εγω περναει απο μπροστα μου στο μισο μετρο ενα πατινι ηλεκτρικο χωρις φωτα και χωρις ανακλαστικο γιλεκο. Του κατεβαζω τα κλασικα καντηλια απο το παταρι σταματα στα 10 μετρα γυρναει "σοβαρα τωρα ? εχω προτεραιότητα..." Για να μην αρχισω να αραδιαζω νομους, οσοι κινειστε με πατινια σε δρομους, νυχτα, καλο ειναι να παιρνετε μετρα προφυλαξης οπως κρανος, φωτα και γιλεκο. Το να βρεθεις κολλημενος σαν χαλκομανια επανω σε κανενα αμαξι ειναι θεμα δευτερολεπτων,... επισης εκει στην τροχαια για δειτε το θεμα λιγο ποιο σοβαρα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 30, 2021 #10492 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 πριν 28 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 30, 2021 #10493 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε: Διασταυρωση με στοπ 9 η ωρα το βραδυ, σταματω, κοιταω δεξια κοιταω αριστερα κανεις, κανω να ξεκινησω και με την ακρη του ματιου βλεπω ενα μαυρο ογκο να ερχεται απο τα δεξια με 30-40 χλμ, στα φρενα εγω περναει απο μπροστα μου στο μισο μετρο ενα πατινι ηλεκτρικο χωρις φωτα και χωρις ανακλαστικο γιλεκο. Του κατεβαζω τα κλασικα καντηλια απο το παταρι σταματα στα 10 μετρα γυρναει "σοβαρα τωρα ? εχω προτεραιότητα..." Για να μην αρχισω να αραδιαζω νομους, οσοι κινειστε με πατινια σε δρομους, νυχτα, καλο ειναι να παιρνετε μετρα προφυλαξης οπως κρανος, φωτα και γιλεκο. Το να βρεθεις κολλημενος σαν χαλκομανια επανω σε κανενα αμαξι ειναι θεμα δευτερολεπτων,... επισης εκει στην τροχαια για δειτε το θεμα λιγο ποιο σοβαρα. Και δε ξεκιναγες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Σεπτέμβριος 30, 2021 #10494 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος slalom έγραψε: Και δε ξεκιναγες? Ειχα φασολαδα στο σπιτι.. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Οκτώβριος 1, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10495 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2021 Χθες επιτέλους τελείωσα με τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου. Παρακάτω ένα από τα πολλά πατηματα (περίπου 50) που έγιναν πάνω στο δυναμόμετρο κατά τη διάρκεια του tuning. Το αμάξι πήγε καλά και έβγαλε τελικά περίπου 1010 άλογα και νομίζω γύρω στα 110 κιλά ροπή, στο μοτέρ πάντα. 7 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 1, 2021 #10496 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Χθες επιτέλους τελείωσα με τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου. Παρακάτω ένα από τα πολλά πατηματα (περίπου 50) που έγιναν πάνω στο δυναμόμετρο κατά τη διάρκεια του tuning. Το αμάξι πήγε καλά και έβγαλε τελικά περίπου 1010 άλογα και νομίζω γύρω στα 110 κιλά ροπή, στο μοτέρ πάντα. Ω να σ γ.......... Άντε βγάλτο και στον δρόμο να μας φύγουν τα @@... Να το χαίρεσαι!!!!!!!! 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 1, 2021 #10497 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος jax7480 έγραψε: Χθες επιτέλους τελείωσα με τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου. Παρακάτω ένα από τα πολλά πατηματα (περίπου 50) που έγιναν πάνω στο δυναμόμετρο κατά τη διάρκεια του tuning. Το αμάξι πήγε καλά και έβγαλε τελικά περίπου 1010 άλογα και νομίζω γύρω στα 110 κιλά ροπή, στο μοτέρ πάντα. Εξωπραγματική δύναμη για sedan. Η μετάδοση θα αντέξει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 1, 2021 #10498 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2021 2 hours ago, jax7480 said: Χθες επιτέλους τελείωσα με τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου. Παρακάτω ένα από τα πολλά πατηματα (περίπου 50) που έγιναν πάνω στο δυναμόμετρο κατά τη διάρκεια του tuning. Το αμάξι πήγε καλά και έβγαλε τελικά περίπου 1010 άλογα και νομίζω γύρω στα 110 κιλά ροπή, στο μοτέρ πάντα. Εξαιρετικο ! Τι ροπη εβγαλε? Εχεις καπου την καμπυλη να την δω? (ισως και να την παιξω κιολας...χαχαχ) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 1, 2021 #10499 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2021 πριν 24 λεπτά, το μέλος YDinopoulos έγραψε: (ισως και να την παιξω κιολας...χαχαχ) 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 1, 2021 #10500 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2021 πριν 30 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: VAG things, you wouldn't understand. Spoiler 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts