UltraB Ιούλιος 29, 2021 #10361 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2021 Γιατί να μην είναι πλούσιος ρε γαμώτο! Η Lancia Delta Integrale Evo Martini Racing αναβιώνει και κοστίζει μια WWW.AUTOBLOG.GR Ο Miki Biasion, ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων αναβιώνει την Lancia Delta Integrale, αφού ανακοίνωσε πως θα βγάλει στην αγορά 8 Delta Evo Martini Racing. Ουσιαστικά πρόκειται για 8... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 30, 2021 #10362 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 30, 2021 #10363 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Γιατί να μην είναι πλούσιος ρε γαμώτο! Η Lancia Delta Integrale Evo Martini Racing αναβιώνει και κοστίζει μια WWW.AUTOBLOG.GR Ο Miki Biasion, ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων αναβιώνει την Lancia Delta Integrale, αφού... Μεγάλο μου απωθημένο. Την είχε γνωστός μου για χρόνια (evo2) , ώσπου την μετέτρεψε σε αγωνιστικό χωμάτινο και έκανε μερικούς αγώνες. Δεν θα ξεχάσω όταν έκατσα στη θέση του οδηγού, παιδικό όνειρο. Όταν δε με πήγε μία μικρή βόλτα τρελάθηκα...ακόμα και με 240 άλογα πέταγε. Ελαφρωμένη και με κοντή μετάδοση (max.180km.) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούλιος 30, 2021 #10364 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 (edited) Δεν νομίζω να υπάρχει καμιά αμφισβήτηση στο ότι ήδη βλέπουμε τι συγκρίσεις θα παρακολουθούμε απο εδώ και πέρα αλλά για για μένα το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί στα lap times Παράθεση 1100-hp, $140K “Plaid” powertrain to crown its Model S Παράθεση The driver’s skill pays off with an impressive 1:30.4 lap time, making the Model S Plaid faster than a bevy of supercars and track stars Παράθεση For comparison, the fastest production car lap time on the track is the McLaren Senna’s 1:27.62, put down by Randy Pobst. Porsche’s 918 Spyder and GT2 RS aren’t far behind, with the last Viper ACR and a McLaren 720 finishing between them. There’s also the Lamborghini Huracán Performante ahead of the Model S, but that’s about it. The 1:30.4 lap puts Tesla ahead of the Ferrari 488 GTB, the hottest C7 Corvette, the Porsche 911 GT3, and the Camaro ZL1 1LE, which have all clocked times in the low 1:30s. https://www.hagerty.com/media/news/watch-teslas-1100-hp-model-s-plaid-trounce-the-corvette-c7-zr1s-laguna-seca-lap-time/ Τιμές και ιπποδυνάμεις Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 30, 2021 από Thresh86 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 30, 2021 #10365 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 @UltraB https://legendeautomobiles.fr/turbo3/ 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 30, 2021 #10366 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2021 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sotiris Αύγουστος 2, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10367 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 Το οικογενειακό μας VW (για όσους δεν με έχουν στο FB). Εννοείται όταν το φτιάξω θα έχω μόνιμα το βιβλίο "Παλιό ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο" μπροστά μπροστά. Ταμπούρα μπροστά, 35 άλογα 1300ρι αερόψυκτο boxer and the story goes on. Ευελπιστώ να το κάνω 1500ρι να πιάσω τα 100 (έπιανε 80), όταν με το καλό το ξεσκουριάσω! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 2, 2021 #10368 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 Άμα έχεις κόντρα άνεμο με τέτοιο για να πιάσεις τα 100 θέλεις κανά μοτόρι σαν του Ζάχου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 2, 2021 #10369 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 πριν 49 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: Το οικογενειακό μας VW (για όσους δεν με έχουν στο FB). Εννοείται όταν το φτιάξω θα έχω μόνιμα το βιβλίο "Παλιό ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο" μπροστά μπροστά. Ταμπούρα μπροστά, 35 άλογα 1300ρι αερόψυκτο boxer and the story goes on. Ευελπιστώ να το κάνω 1500ρι να πιάσω τα 100 (έπιανε 80), όταν με το καλό το ξεσκουριάσω! Έχεις τέτοιο πράγμα; type 1; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 2, 2021 #10370 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 πριν 7 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε: Έχεις τέτοιο πράγμα; type 1; Μονο Type 5 Spoiler 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 2, 2021 #10371 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 21 minutes ago, Lakisss said: Έχεις τέτοιο πράγμα; type 1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 2, 2021 #10372 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: Ξέρεις την αξία του έτσι; Είχαμε το type2 με το ενιαίο παρμπριζ. Θα κάνεις restore; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Αύγουστος 2, 2021 #10373 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 2 hours ago, sotiris said: Το οικογενειακό μας VW (για όσους δεν με έχουν στο FB). Εννοείται όταν το φτιάξω θα έχω μόνιμα το βιβλίο "Παλιό ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο" μπροστά μπροστά. Ταμπούρα μπροστά, 35 άλογα 1300ρι αερόψυκτο boxer and the story goes on. Ευελπιστώ να το κάνω 1500ρι να πιάσω τα 100 (έπιανε 80), όταν με το καλό το ξεσκουριάσω! E πέτα του ενα porsche boxer μεσα να πάρει τα πάνω του αμα ειναι να κάνεις τέτοια φασαρία Μόνο απο type 3 εχω μια σύντομη εμπειρία το οποίο μίσησα με συνοπτικές διαδικασίες γιατι αφενός το πόδι μου χτύπαγε το τιμόνι για να αποσυμπλέξω τελείως οποτε αναγκαζόμουν να το σηκώνω στραβά τέρμα αριστερά και για να βρώ την οπισθεν με τις 17 ντίζες μεχρι το κιβώτιο ήθελα περίπου ενα 10 λεπτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 2, 2021 #10374 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 (edited) 2 hours ago, Lakisss said: Ξέρεις την αξία του έτσι; Είχαμε το type2 με το ενιαίο παρμπριζ. Θα κάνεις restore; Ναι ναι εδώ και 5-6 χρόνια έχει αρχίσει να θέλει καλό κρύψιμο Αυτό λέει το πλάνο, είμαι σε αναζήτηση -έμπιστου- restorer, έχω 1-2 στο μυαλό μου αλλά ψάχνω. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2021 από sotiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 2, 2021 #10375 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 (edited) πριν 26 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: Ναι ναι εδώ και 5-6 χρόνια έχει αρχίσει να θέλει καλό κρύψιμο Αυτό λέει το πλάνο, είμαι σε αναζήτηση -έμπιστου- restorer, έχω 1-2 στο μυαλό μου αλλά ψάχνω. Αυτός κάνει πολύ σοβαρό restore, αν ενδιαφέρεσαι ψάξε τα βίντεο του. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 2, 2021 από Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 2, 2021 #10376 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 πριν 52 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: Ναι ναι εδώ και 5-6 χρόνια έχει αρχίσει να θέλει καλό κρύψιμο Αυτό λέει το πλάνο, είμαι σε αναζήτηση -έμπιστου- restorer, έχω 1-2 στο μυαλό μου αλλά ψάχνω. Eνα τετοιο οταν δουλευα σε ενα φιλο το συμαζεψαμε.Ξηλωθηκε το πατωμα της καροτσας ο φιλος εκατσε ενα βραδυ και την στραντζαρισε ολη και την αλλη μερα αφου καθαρισα το χωροδικτυωμα απο κατω μπηκαν κερια κολλες και τα σχετικα με αφησε να την τοποθετησω-κολλησω εγω. Σειρα ειχαν τα παραπετα, τα πλαινα ντουλαπακια και ολως παραδοξως τα πισω φρυδια ηταν καθαρα.Βγηκαν οι πορτες επισκευαστηκαν οι μεντεσεδες, βγηκε παμπριζ κλασσικα στις γωνιες ειχε τρυπες οπως και τα σκαλοπατια απο τις πορτες.Εκεινα οσο θυμαμαι βρηκαμε τοτε ανταλλακτικα ενω ολα τα υπολοιπα γινανε στο χερι.Το μανικι ηταν η μουρη που ειχε ενα μεγαλο βαθουλωμα ( ο μπαρμπας ειχε κεντραρει καλα το δεντρο )και απαιτουσε καλο συντονισμο στην σφυρηλατηση μιας και ηταν ενας μεσα αλλος εξω και εγω (μεσα) δεν ειχα οπτικη επαφη ωστε να ξερω που να βαζω την κοντρα.Ε με ριχνε κανα δυο καντηλια και εστρωνα Γενικα εγινε ενα καλο συμμαζεμα , βαφτηκε και το πορτοκαλι χρωμα της φωτο και παραδοθηκε. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 2, 2021 #10377 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2021 Τέτοιο χρώμα ήταν έμας αλλά το κλειστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Αύγουστος 5, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10378 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2021 Όσοι γνωρίζουν από χρονους, θα καταλάβουν: 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 5, 2021 #10379 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2021 Όταν αργει να ξεκινήσει ο πρώτος στο φανάρι 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Αύγουστος 6, 2021 #10380 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2021 (edited) Έχετε υπόψιν καλής ποιότητας κουκούλες αυτοκινήτου? Αδιάβροχες κτλππ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2021 από f117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts