schumifer Ιούλιος 6, 2021 #10281 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2021 Μόνο και μόνο το κιπς (ή το μαν) το χάλασε 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 9, 2021 #10282 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2021 Έχουμε κανένα γρήγορο εδώ μέσα; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 10, 2021 #10283 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2021 Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω στην αγορά κουκούλας για το αυτοκίνητο; Θέλω να σκεπάσω το Suzuki Swift 07 της γυναίκας που θα είναι εκτεθειμένο σε ήλιο και βροχή. Θα χρησιμοποιείται λίγες φορές την εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 10, 2021 #10284 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2021 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούλιος 12, 2021 #10285 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2021 On 9/7/2021 at 1:26 ΜΜ, το μέλος honda22 έγραψε: Έχουμε κανένα γρήγορο εδώ μέσα; εμένα αλλά με έχουν στους τίτλους τέλους, εκεί που γελάνε κλπα δε ξέρω γιατί 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιούλιος 13, 2021 #10286 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2021 On 7/9/2021 at 1:26 PM, honda22 said: Έχουμε κανένα γρήγορο εδώ μέσα; Είχα ένα Model 3 dual motor Long range για το ΠΣΚΔ και η επιτάχυνση του είναι κάτι το συγκλονιστικό... σε κολλάει στο κάθισμα...!!! (για να μην αναφέρω ότι για 1000 χιλιόμετρα ταξίδι το μόνο έξοδο ήταν τα διόδια). Πως να είναι το Performance άραγε... Με έχει βάλει σε μεγάλο δίλημμα για αγορά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 13, 2021 #10287 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος ckbond έγραψε: Είχα ένα Model 3 dual motor Long range για το ΠΣΚΔ και η επιτάχυνση του είναι κάτι το συγκλονιστικό... σε κολλάει στο κάθισμα...!!! (για να μην αναφέρω ότι για 1000 χιλιόμετρα ταξίδι το μόνο έξοδο ήταν τα διόδια). Πως να είναι το Performance άραγε... Με έχει βάλει σε μεγάλο δίλημμα για αγορά. Συναρμογή, τριγμοί; Θόρυβος κύλισης (σε εθνική οδό); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ckbond Ιούλιος 13, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10288 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2021 Δεν είχε τριγμούς, στην εθνική ο θόρυβος κύλισης ήταν ανάλογος του οδοστρώματος αλλά όχι τίποτε ενοχλητικό και αυτό μόνο όταν σταματούσα την μουσική για να ελέγξω τον θόρυβο. Έκανε έναν χαμηλό θόρυβο από το μοτέρ μόνο στην όπισθεν αλλά δεν γνωρίζω αν ήταν κάτι που δεν θα έπρεπε να το κάνει ή όχι. Επίσης είναι αρκετά χαμηλό και στο parking που έμπαινα "έγλυφε" λίγο κάτω από την θέση του οδηγού. (Βέβαια υπήρχε κακοτεχνία στην είσοδο αλλά και πάλι πιστεύω ότι με άλλο αυτοκίνητο δεν θα είχα πρόβλημα). Οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν χωρίς να νιώθεις ότι θα σου μείνουν στα "χέρια" και τα τζάμια είναι διπλά. Η οροφή είναι όλη γυαλί χωρίς να υπάρχει κάποιο "κουρτινάκι" να σε προστατεύει από τον ήλιο και όσο πλησιάζει το κεφάλι νιώθεις την ζέστη. Είμαι 1.80, στην θέση του οδηγού είχα αρκετό κενό και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, το ίδιο και στο πίσω κάθισμα που δοκίμασα, αλλά θα ήθελα να υπήρχε κάτι. Κατανάλωση... σε φουλ φόρτιση έδειξε 545 χιλιόμετρα αλλά με 4 άτομα φορτίο, αποσκευές και air condition δεν τα έβγαλε... Το navigation έδειξε ότι ο προορισμός ήταν στα 230 χιλιόμετρα και όταν έφτασα Αθήνα στο Golden Hall να φορτίσω ήταν λίγο πάνω από 200 χιλιόμετρα υπόλοιπο με συντηρητική οδήγηση. Στο μεγαλύτερο κομμάτι είχα βάλει το cruise control στα 135 χιλιόμετρα. (τα περισσότερα χιλιόμετρα έγιναν με autopilot αλλά τα χέρια πάντα στο τιμόνι... ) Εδώ να σημειώσω ότι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την έκδοση που είχα. Το Long Range το είπα μιας και ήταν Dual Motor και δεν είχε κάποια χαρακτηριστικά που έχει το Performance. Τώρα που το κοιτάω όμως το Performance δίνει 560 χιλιόμετρα όπου είναι κοντά σε αυτά που μου έδειξε όταν φόρτισε πλήρως...!!! δυστυχώς δεν μπορώ να πω με σιγουριά το ακριβές μοντέλο. Λάτρεψα τα διάφορα καλούδια που είχε στο entertainment αλλά περισσότερο απ' όλα το sentry mode που έκανε καταγραφή video κάθε φορά που κάποιος πλησίαζε το αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν είχα κανένα περιστατικό βανδαλισμού...!!! 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιούλιος 14, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10289 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2021 Μία δοκιμή ακόμα σήμερα... Διορθώσαμε κάπως τα καύσιμα, οπότε πάει κάπως καλύτερα. Ακόμα παλεύουμε με το launch του αυτοκινήτου, δυστυχώς. Μας κόβει η πολλή ροπή και το αυτοκίνητο κρεμάει στην εκκίνηση. Θέλω να πιστεύω πως ο προγραμματιστής θα το παλέψει και θα το διορθώσει. Για την ώρα μένουμε εδώ, διορθώνουμε το θέμα με την εκκίνηση και περίπου το Σεπτέμβριο θα μπει Water/Methanol Injection kit για να δούμε πόσο ακόμα θα πάρουμε. Με μπακαλίστικους υπολογισμούς το αυτοκίνητο είναι περίπου στα 880 άλογα μοτέρ. Με εμένα μέσα και μισό τεπόζιτο καύσιμα περίπου, μετρήθηκε στα 2200 κιλά. 10 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 14, 2021 #10290 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2021 Εντυπωσιακό! Μας χρωστάς ένα 200-300 μάστορα, στο καλύτερο το έκοψες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 14, 2021 #10291 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2021 54 minutes ago, Lakisss said: Εντυπωσιακό! Μας χρωστάς ένα 200-300 μάστορα, στο καλύτερο το έκοψες. Τον Σεπτέμβριο στην Autobahn. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Ιούλιος 15, 2021 #10292 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 Πολύ εντυπωσιακό!! Υ.Γ. Εγώ κάνω 11+ για τα 100χλμ/ώρα βέβαια καίω 3,5 - 5λ\100χλμ πετρέλαιο. Αλήθεια τι καταναλώσεις έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούλιος 15, 2021 #10293 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 On 14/7/2021 at 4:42 ΠΜ, το μέλος jax7480 έγραψε: Ακόμα παλεύουμε με το launch του αυτοκινήτου, δυστυχώς. Μας κόβει η πολλή ροπή και το αυτοκίνητο κρεμάει στην εκκίνηση. Θέλω να πιστεύω πως ο προγραμματιστής θα το παλέψει και θα το διορθώσει. Launch control είχες enabled θείο εκει? Δεν ακούγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 15, 2021 #10294 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2021 3 hours ago, filarhos said: Πολύ εντυπωσιακό!! Υ.Γ. Εγώ κάνω 11+ για τα 100χλμ/ώρα βέβαια καίω 3,5 - 5λ\100χλμ πετρέλαιο. Αλήθεια τι καταναλώσεις έχεις; 13.5 - 13.7 μέση κατανάλωση. 2 hours ago, Rusty_Cookie said: Launch control είχες enabled θείο εκει? Δεν ακούγεται. Δεν έχει launch control το S8 (όπως και το προηγούμενο RS6, RS7). Τέρμα φρένο, τέρμα γκάζι και αφήνεις φρένο. Απλά αν το κάνω αυτό, κρεμάει ακόμα περισσότερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Ιούλιος 16, 2021 #10295 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2021 τόση ροπή, τόσο μεγάλα λάστιχα , την μετάδοση(ολη) δεν την φοβάσαι? έχεις κανει τίποτα αναβαθμίσεις εκεί? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 16, 2021 #10296 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2021 Χωρίς να γνωρίζω θεωρώ πως η όλη μαγκιά στο να μην την πάρεις στο χέρι (έως ένα σημείο φυσικά) είναι η γραμμικότητα που βγαίνει η δύναμη στο δρόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 17, 2021 #10297 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 (edited) 13 hours ago, Martyras said: τόση ροπή, τόσο μεγάλα λάστιχα , την μετάδοση(ολη) δεν την φοβάσαι? έχεις κανει τίποτα αναβαθμίσεις εκεί? To αυτοκίνητο έχει κιβώτιο με torque converter. Έχει όριο στις πόσες στροφές μπορείς να εκκινήσεις, χωρίς να μπορείς να το πειράξεις. Το όριο είναι στις 2500 στροφές. Δοκιμασμένο σε αυτοκίνητα με περίπου 1000+ άλογα τροχό και την ροπή κοντά στα 100 κιλά στους τροχούς δεν υπήρξε θέμα. Τα αντίστοιχα S6, S7 με κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη, έχουν επιλογή στις πόσες στροφές να κάνουν εκκίνηση. Εκεί όταν η κατάσταση ξεφεύγει, σπάνε τα πίσω διαφορικά ή και οι πίσω άξονες. Μέχρι τώρα στα group που είμαι (περίπου 20.000 μέλη συνολικά με αυτοκίνητα αντίστοιχα) δεν έχει ακουστεί κάτι για τα αυτοκίνητα με Torque converter. Υπάρχει επιλογή για ενίσχυση του κιβωτίου (torque converter), αλλά όταν η ροπή και τα άλογα ξεφεύγουν πολύ (πάνω από 120+ κιλά ροπής στους τροχούς). Για πιο πριν, κανείς δεν ασχολείται. Επίσης και για να τελειώσω εδώ, να πω πως, όταν βελτιώνεις, τα περιμένεις όλα. Μπορεί να γίνει και η στραβή εννοείται. Όπως και όταν κλοκάρεις ένα pc, ξέρεις πως παίζει να πάρεις κάτι στο χέρι, το ίδιο ισχύει και με το αυτοκίνητο. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 17, 2021 από jax7480 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Ιούλιος 17, 2021 #10298 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 Δεν έχω καταφέρει να βρω τέτοιου είδους μπούσουλα περί αντοχής της μετάδοσης για την 4κίνηση του 155 q4 που έχω στο tipo μου. Έχω ήδη αλλάξει ένα transfer που δυσκολεύτηκα πολύ να το βρω και από τότε δεν έχω κάνει σχεδόν καμία σοβαρή εκκίνηση από στάση υπό το φόβο μην πάρω τίποτα στο χέρι και κανείς δεν ξέρει να μου πει μέχρι που αντέχει αυτή η μετάδοση, τι επιλογές ενίσχυσης υπάρχουν και λοιπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 17, 2021 #10299 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 δλδ η τογιοτα εβαλε 260 αλογα κ τετρακινηση σε γιαρις!? Χθες με εσβησε ενα στον Μ25 (περιφερειακος Λονδινου). Νταξ, εμετικο ανατολιτικοτουρκογυφτικο ντιζαιν οπως ολα τα γυφτοκορεατικοκινεζογιαπωνεζικα αλλα αυτο ειναι WRC με πινακιδες. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Ιούλιος 17, 2021 #10300 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2021 (edited) τυπικά είναι , το εχει βγάλει ισα ισα για να μπορεσει να το χωσει στο WRC νομιζω https://youtu.be/jtXoZ6_YNTs Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 17, 2021 από Martyras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts