Proteas Ιούνιος 14, 2021 #10181 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 Tα 30 πρεπει να μπουν αυστηρα σε ειδικες ζωνες σχολεια, παρκα κτλ και οχι ετσι που πανε να το βαλουν. Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν ακομα περιοχες με σημανση τα 50 και εισαι εσυ μια ατελειωτη ευθεια τα χωραφια και στο βαθος το περιπολικο γιατι ειναι 28 του μηνος. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 14, 2021 #10182 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 μου αρέσει που είμαστε όλοι ειδικοί για το ποιο είναι το όριο ταχύτητας σε κάθε δρόμο. Υπάρχουν προδιαγραφές. Αν ένας δρόμος τις καλύπτει τότε έχει αντίστοιχο όριο. Και οι προδιαγραφές δεν προκύπτουν αποκλειστικά και μόνο από την κατάσταση του οδοστρώματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δρόμος που ανεβαίνει από παραλιακή προς αεροδρόμιο στο ύψος της Βούλας. 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση και έχει και κάτι σαν νησίδα/διαχωριστικό. Πας εύκολα με 100+ (και οι περισσότεροι πάνε) αν και ο δρόμος έχει όριο σχεδόν το μισό. Ο λόγος είναι οτι δεν πληροί τους κανόνες ασφαλείας για να έχει μεγαλύτερο όριο. Δεν έχει σημασία αν είναι ατελειωτη η ευθεία, δεν έχει σημασία αν είναι άδεια χωράφια απο δίπλα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 14, 2021 #10183 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 Ειδικος μπορει να μην ειμαι αλλα ειμαι επαγγελματιας οδηγος τα τελευταια 25 χρονια, αν καποιος εχει να πει κατι πανω στο θεμα αυτο εκτος απο τους καρεκλοκενταυρους του Υποδομων και Μεταφορων ειναι οι συναδελφοι οδηγοι που ζουν και εργαζονται καθημερινα επανω στο οδοστρωμα. Τα ορια σε πολλες περιοχες ειναι αναχρονιστικα, εχουν γινει χιλιαδες καταγγελιες και προτασεις αλλα καποιοι επιμενουν να μην ακουν. Ακομα και σε δρομους που εχουν φτιαχτει συνεχιζουν να κρατανε ορια που εχουν μπει στην δεκαετια του 50. Απο την αλλη σε αρκετα σημεια σε καινουργιους δρομους οπου οι δρομοι ειναι οντως επικινδυνοι εκτος το οτι δεν κανουν κατι για να φτιαχτουν συνεχιζουν να μην βαζουν προειδοποιητικες πινακιδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 14, 2021 #10184 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 Εδω η περιφερειακη Υμηττου εχει οριο 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 14, 2021 #10185 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 Στον «αέρα» 180.000 ιδιοκτήτες οχημάτων ασφαλιστικής εταιρείας | NewsAuto.gr WWW.NEWSAUTO.GR Ρουμανική ασφαλιστική εταιρεία τέθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και οι εκπρόσωποι της εταιρείας στην Ελλάδα είναι... εξαφανισμένοι και σε κάποια τηλέφωνα υπάρχει φραγή... Προς Καλαμάτα, την συγκεκριμένη ξεχασμένη ταμπέλα την βλέπω τόσα χρόνια, που μου έρχεται να σταματήσω και να την πετάξω στο χωράφι. Ο δρόμος είναι άψογος. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούνιος 14, 2021 #10186 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 2 hours ago, slalom said: Εδω η περιφερειακη Υμηττου εχει οριο 70 Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα τούνελ νομίζω @Lakisss ισχύει! Απο την άλλη, ερχόμενος απο Αθήνα δεν εννοούν με τίποτα να φτιάξουν εκείνο το ωραίο βύθισμα κάπου κοντά στα Αρφαρά που τερματίζει την ανάρτηση μου κάθε φορά τα τελευταία 5-6 χρόνια αλλά πλέον έχουν βγάλει τις ταμπέλες (το προσπάθησαν 3-4 φορές να το ισιώσουν η αλήθεια είναι αλλά μάλλον δεν τους έβγαινε και βαρέθηκαν!) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 14, 2021 #10187 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 2 minutes ago, and64 said: @Lakisss ισχύει! Απο την άλλη, ερχόμενος απο Αθήνα δεν εννοούν με τίποτα να φτιάξουν εκείνο το ωραίο βύθισμα κάπου κοντά στα Αρφαρά που τερματίζει την ανάρτηση μου κάθε φορά τα τελευταία 5-6 χρόνια αλλά πλέον έχουν βγάλει τις ταμπέλες (το προσπάθησαν 3-4 φορές να το ισιώσουν η αλήθεια είναι αλλά μάλλον δεν τους έβγαινε και βαρέθηκαν!) Πόσες αναρτήσεις αναστενάζουν απο αυτό το βύθισμα καθημερινα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 14, 2021 #10188 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2021 πριν 58 λεπτά, το μέλος and64 έγραψε: Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα τούνελ νομίζω Και μετα προς Καισαριανη 70 ειναι πριν 59 λεπτά, το μέλος and64 έγραψε: @Lakisss ισχύει! Απο την άλλη, ερχόμενος απο Αθήνα δεν εννοούν με τίποτα να φτιάξουν εκείνο το ωραίο βύθισμα κάπου κοντά στα Αρφαρά που τερματίζει την ανάρτηση μου κάθε φορά τα τελευταία 5-6 χρόνια αλλά πλέον έχουν βγάλει τις ταμπέλες (το προσπάθησαν 3-4 φορές να το ισιώσουν η αλήθεια είναι αλλά μάλλον δεν τους έβγαινε και βαρέθηκαν!) εχεις link στο maps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούνιος 15, 2021 #10189 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2021 10 hours ago, slalom said: Και μετα προς Καισαριανη 70 ειναι εχεις link στο maps? Ναι το γιατί συνεχίζει και μετά την κορυφή που είναι τα τουνελ δεν το έχω καταλάβει ούτε και γω, άλλωστε οι περισσότεροι δεν τα τηρούν... Δεν ξερω πόσο "ευαίσθητες" ειναι οι κάμερες επίσης, που έχει κάποιες σε διάφορα σημεία. Πρίν χρόνια μου είχε ανάψει με 97kmh gps στο μικρό τουνελ πρίν την έξοδο Γλυκών νερών, δεν ήρθε ποτέ κλήση όμως. Google Maps GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Νομίζω αυτό είναι αν και δεν είμαι βέβαιος τώρα, για αρκετό διάστημα πάντως είχαν πινακίδες στο σημείο τυπου ελαττώστε ταχύτητα κλπ και είχαν κάνει προσπάθειες να το φτιάξουν, υπήρχαν φορές που είχα περάσει και ήταν πιο μαλακό χωρίς να έχει μηδενίσει κιολας. Τώρα πάλι χτυπάει πολύ ειδικά αν περάσεις >140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 15, 2021 #10190 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2021 Εχω δει φλας με 130, πριν χρονια, δεν εχει ερθει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 15, 2021 #10191 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2021 Το οριο στην παραλιακη ειναι 60 με 70. (αναλογα την περιοχη) Και τωρα τρεχουν σαν διαολοι (100+ στην παραλιακη!!) Αν το οριο ηταν 80-90 θα ετρεχαν ακομα περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούνιος 15, 2021 #10192 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2021 καμερες παντου θελει οχι μονο παραλιακη,μονο αν ποναει η τσεπη καθε μηνα θα συνετιστουμε ως οδηγοι. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 15, 2021 #10193 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2021 Δυστυχώς αλήθεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση l2phile Ιούνιος 15, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #10194 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2021 Χτύπησα το πρώτο μου αυτοκίνητο Mazda CX-30 SkyActiveX Σας ευχαριστώ και για τα τιπς με τις ασφαλίσεις. Τελικά πήρα από την αντιπροσωπεία γιατί ήταν η φθηνότερη που βρήκα (ελπίζω να μην είναι καμία θυγατρική της παραπάνω Ρουμάνικης) 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούνιος 15, 2021 #10195 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2021 (edited) 1 hour ago, l2phile said: Χτύπησα το πρώτο μου αυτοκίνητο Mazda CX-30 SkyActiveX Σας ευχαριστώ και για τα τιπς με τις ασφαλίσεις. Τελικά πήρα από την αντιπροσωπεία γιατί ήταν η φθηνότερη που βρήκα (ελπίζω να μην είναι καμία θυγατρική της παραπάνω Ρουμάνικης) Καλοτάξιδο! Ποιό ακριβώς μοντέλο; Ήμουν πριν μερικές μέρες στην έκθεση της autoone και χάζευα τα διάφορα που είχαν μέσα...γενικά μου φάνηκαν αρκετά φευγάτες τιμές και με περίεργους κινητήρες για Ελλάδα όσο cool και οδηγοκεντρικά και να είναι τα mazda Φαντάζομαι λόγω 2λιτρου δεν γλυτώνεις την πολυτέλεια... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 15, 2021 από and64 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 16, 2021 #10196 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2021 19 hours ago, steve_m said: καμερες παντου θελει οχι μονο παραλιακη,μονο αν ποναει η τσεπη καθε μηνα θα συνετιστουμε ως οδηγοι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνετιστεί ο κόσμος χωρίς να πονάει η τσέπη, αλλά όταν δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ, τσάμπα το συζητάμε. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 16, 2021 #10197 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2021 7 hours ago, and64 said: Καλοτάξιδο! Ποιό ακριβώς μοντέλο; Ήμουν πριν μερικές μέρες στην έκθεση της autoone και χάζευα τα διάφορα που είχαν μέσα...γενικά μου φάνηκαν αρκετά φευγάτες τιμές και με περίεργους κινητήρες για Ελλάδα όσο cool και οδηγοκεντρικά και να είναι τα mazda Φαντάζομαι λόγω 2λιτρου δεν γλυτώνεις την πολυτέλεια... Ευχαριστώ CX-30 SkyactiveX = 186 άτια GT έκδοση (η βασική απ'οτι κατάλαβα για τον κινητήρα X) χωρίς τίποτα άλλο. (αυτόματο, ηλιοροφές,250 ηχεία, led strips για αύξηση ιπποδύναμης κλπ κλπ) Σε κανένα χρόνο με βλέπω να το "ρουτάρω" κιόλας 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 16, 2021 #10198 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2021 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 16, 2021 #10199 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2021 @l2phile χειροκίνητο κιβώτιο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 16, 2021 #10200 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2021 2 minutes ago, honda22 said: @l2phile χειροκίνητο κιβώτιο; 33 minutes ago, l2phile said: χωρίς τίποτα άλλο. (αυτόματο, ηλιοροφές,250 ηχεία, led strips για αύξηση ιπποδύναμης κλπ κλπ) Ναι 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts