astrolabos Δεκέμβριος 12, 2020 Author #9681 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2020 πριν 38 λεπτά, το μέλος schumifer έγραψε: Αυτό το φίλο, καλό φίλο ήταν; φιξντ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 13, 2020 #9682 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2020 Meanwhile in Czechia... 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 13, 2020 #9683 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2020 @astrolabos αππρουβντ επιλογή πατέρα φίλο σο για συμβουλές οδήγησης. Αππρουβντ τετράγωνο (στη δευτέρα το λέμε στον καταυλισμό) το φιξ που έκανες. Όταν ξαναπεράσεις από καταυλισμό ρώτα τους να μάθεις ποια είναι η καλύτερη ασφαλιστική.@PetrosD κοιτάς προσεκτικά φωτογραφία Τσεχίας Κούκι. Περίπου έτσι ψόφησε το σι αρ ιξ. Σι αρ ιξ ερχόταν σιγά σιγά από πισω, δεν ήταν τρακτέρ ήταν αγροτικό, έκανε το αγροτικό αυτή την κίνηση, το σι αρ ιξ το εμβόλισε, δυστυχώς ήταν χαμηλό-ψηλό και λειτούργησε ως μοχλός. Αργολίς όχι Τσεχία. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 13, 2020 #9684 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2020 Κροατία, όχι Τσεχία. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 13, 2020 #9685 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2020 πριν 57 λεπτά, το μέλος trendy έγραψε: Κροατία, όχι Τσεχία. Το ξέρω, αφού έχει πινακίδα Ζάγκρεμπ. Απλά ταιριάζει πιό πολύ το Τσεχία λόγω σκόντα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 13, 2020 #9686 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2020 24 minutes ago, Rusty_Cookie said: Το ξέρω, αφού έχει πινακίδα Ζάγκρεμπ. το Ζάγκρεμπ το ξέρουμε κι εμείς. Δεν πάνε αυτοί Τσεχία; Σε παρακαλώ πολύ άλλη φορά άμα τα ξέρεις όχι τέτοια κόλπα σε ποστ που θα διαβάσει το παιδί. Με παρασύρεις στον βούρκο, το παιδί τα βλέπει, κλονίζεται η εμπιστοσύνη του στην ιεραρχία κι αρχίζει τα καζάν ντιπί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Δεκέμβριος 13, 2020 #9687 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2020 παράτησε το έλκηθρο ο Αι Βασίλης φέτος 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 16, 2020 #9688 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2020 @jax7480 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sotiris Δεκέμβριος 16, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #9689 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2020 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 16, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #9690 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2020 7 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 17, 2020 #9691 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2020 (edited) 8 hours ago, ΓιαγκΤ said: Αυτό με το τηλεχειριζόμενο που ξεκλιπάρει θα το θελα κι εγώ να το χει το αμαξι μου όταν χριεάζεται να επισκευάσω κάτι. Κάπως σαν τον σκύλο κάνω εγώ για μια άλλη ένωση, καφεΐνη. Καλημέρες. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2020 από sotiris 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 17, 2020 #9692 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Τα μάτια του σκύλου άναψαν από την πολλή κόκα που του δίνουν. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 17, 2020 #9693 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2020 Ερώτηση τα φανάρια τα μαμά μετά από καιρό έχει αραχνιασει το εσωτερικό τους δείτε την φωτογραφία που επισυνάπτω, ξέρετε αν μπορώ να φτιάξω τα φανάρια και που ; Έχει καει το εργοστασιακό εσωτερικό προστατευτικό φιλμ από ότι καταλαβαίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 17, 2020 #9694 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2020 Καλώς εχόντων είναι στο εξωτερικό αυτά που βλέπεις, αλλιώς δε φτιάχνει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 17, 2020 #9695 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Ερώτηση τα φανάρια τα μαμά μετά από καιρό έχει αραχνιασει το εσωτερικό τους δείτε την φωτογραφία που επισυνάπτω, ξέρετε αν μπορώ να φτιάξω τα φανάρια και που ; Έχει καει το εργοστασιακό εσωτερικό προστατευτικό φιλμ από ότι καταλαβαίνω Στο εξωτερικό είναι και όχι στο εσωτερικό. Έχει σπάσει το βερνίκι. Καλό τρίψιμο με ντουκόχαρτο (600 και ανεβαίνεις) και βερνίκωμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 18, 2020 #9696 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2020 (edited) 13 hours ago, UltraB said: Στο εξωτερικό είναι και όχι στο εσωτερικό. Έχει σπάσει το βερνίκι. Καλό τρίψιμο με ντουκόχαρτο (600 και ανεβαίνεις) και βερνίκωμα. παιδιά έχω κάνει την εργασία το έχω τρίψει κλπ επειδή είχε ξεκινήσει να θαμπώνει έχει περαστή αλοιφή κλπ (αυτά παρέμειναν κατα την διαδικασία διότι είναι από την μέσα μεριά ), τονίζω ότι αυτά που βλέπετε είναι από μέσα απέξω είναι βελούδο στην υφή ! και ερωτώ αν υπάρχει κάποιος που φτιάχνει από μέσα ... αλλιώς να πάρω καινούργια φανάρια ( μια 200αρα+ ευρώ ) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2020 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Δεκέμβριος 18, 2020 #9697 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2020 Στο δικό μου πήγα σε επαγγελματία και αφού το έτριψε του πέρασε διαφανές αστάρι και βερνίκι με uv προστασια. Λιγότερο από χρόνο έγινε όπως ήταν. Έκανα την ίδια διαδικασία μόνος μου (μου στοίχισαν τα υλικά όσο είχα πληρώσει στον επαγγελματία) αλλά επειδή το αυτοκίνητο πάρκαρε σε πυλωτή και το χρησιμοποιούσα μόνο 3-4 τον μήνα έβαζα κάλυμμα στα φανάρια. Ε μέχρι που το πούλησα ήταν άψογο... Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό τότε καλύτερα καινούριο που θα κρατήσει... Ίσως και μεταχειρισμένο που δεν έχει φάει τον ήλιο μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 18, 2020 #9698 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2020 πριν 22 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: παιδιά έχω κάνει την εργασία το έχω τρίψει κλπ επειδή είχε ξεκινήσει να θαμπώνει έχει περαστή αλοιφή κλπ (αυτά παρέμειναν κατα την διαδικασία διότι είναι από την μέσα μεριά ), τονίζω ότι αυτά που βλέπετε είναι από μέσα απέξω είναι βελούδο στην υφή ! και ερωτώ αν υπάρχει κάποιος που φτιάχνει από μέσα ... αλλιώς να πάρω καινούργια φανάρια ( μια 200αρα+ ευρώ ) Άνοιξε το καπό και βγάλε τα μέρα φωτογραφία. Και τις άκρες τους μπορείς από κοντά. πριν 11 λεπτά, το μέλος filarhos έγραψε: Στο δικό μου πήγα σε επαγγελματία και αφού το έτριψε του πέρασε διαφανές αστάρι και βερνίκι με uv προστασια. Λιγότερο από χρόνο έγινε όπως ήταν. Έκανα την ίδια διαδικασία μόνος μου (μου στοίχισαν τα υλικά όσο είχα πληρώσει στον επαγγελματία) αλλά επειδή το αυτοκίνητο πάρκαρε σε πυλωτή και το χρησιμοποιούσα μόνο 3-4 τον μήνα έβαζα κάλυμμα στα φανάρια. Ε μέχρι που το πούλησα ήταν άψογο... Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό τότε καλύτερα καινούριο που θα κρατήσει... Ίσως και μεταχειρισμένο που δεν έχει φάει τον ήλιο μας... Αν όντως στα είχε περάσει βερνίκι, δεν θα έπρεπε στον χρόνο πάνω να συμβεί αυτό. Είσαι σίγουρος ότι στα πέρασε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 18, 2020 #9699 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2020 Με το αραχνιασμα εχεις παρατηρησει μειωμενη αποδοση στα φωτα η θες να τα φτιαξεις καθαρα για αισθητικους λογους ? Υπαρχουν συνεργεια - φαναρτζηδες που ανοιγουν φωτα για να περασουν led lights κτλ αλλα να τριψουν απο μεσα δεν εχω ακουσει.. Δεν νομιζω να αξιζει χρηματικα αλλα και δεν μπορουμε να ξερουμε μετα την ολη διαδικασια αν γινουν καλυτερα η χειροτερα. Αν ειναι στα 200 πανω κατω πανε παρε καινουργια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Δεκέμβριος 18, 2020 #9700 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2020 Ειχα δει ενα βιντεο οπου καποιος περασε ενα μαγνητακι, ραμμενο μεσα σε πανακι, μεσα απο την τρυπα της λαμπας. Και με αλλο μαγνητη απο εξω δοκιμασε να καθαρισει. Δεν νομιζω να καθαριζει αλλα ισως εχεις μια εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts