HotPeanut Ιούνιος 26, 2020 #8741 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: Audi είναι Α ναι, Group Vag ακόμα χειρότερα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 26, 2020 #8742 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2020 (edited) 33 minutes ago, honda22 said: Α ναι, Group Vag ακόμα χειρότερα. group vag με ιταλικό όνομα! avoid like the plague or should i say like covid-19??? και το κλισέ ανέκδοτο... γι' αυτό δεν κυκλοφοράνε πολλά!!! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 26, 2020 από sotiris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούνιος 26, 2020 #8743 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: Ιταλική αξιοπιστία Τιμουλα για τα φρένα ? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούνιος 26, 2020 #8744 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2020 Μολις ανέβασε ο Metcalfe review για το Mini e 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Ιούνιος 26, 2020 Δημοφιλής Δημοσίευση #8745 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2020 (edited) 'Ετσι όπως τα λέει... στο περίπου. Δεν δικαιολογώ την αγορά μας μιας και η αγορά μας ήταν καθαρά θέμα αγάπης της γυναίκας για τη μάρκα και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και η επιλογή να πάμε στην ηλεκτρική έκδοση ήταν η λογική επιλογή. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε δηλαδή κάτι άλλο σε ηλεκτρικό. Δεν υπήρχε καν συζήτηση... αλλά... 1) Το ID.3 της VW ξεκινά με αρχική τιμή (στην "άδεια" έκδοση) με 1000€ παραπάνω από το Mini. Έχει μεγαλύτερο range αλλά δεν ξέρω πως είναι στο fun to drive κομμάτι. Η πλούσια έκδοση φτάνει τα 50.000€ 2) Το e208 της Peugeot στην έκδοση GT είναι περίπου στα ίδια λεφτά αλλά με 50 άλογα κάτω. Μεγαλύτερο range βέβαια. 3) Το Honda e απλά δεν βλέπεται. Καλύτερα να πάρω ένα BMW i3. Και σε τοίχο να το τρακάρεις νομίζω ίδιο θα είναι. Άσχημο. 4) To Model 3 της Tesla απλά ξεφεύγει στα λεφτά πάρα πολύ. Όχι πως ήταν επιλογή αλλά για να λέμε και τα πράγματα πως έχουν είναι το μόνο που τα κάνει όλα, επιδόσεις, fun to drive, χώρους, range. Με συναρμογή βέβαια που θα έκανε το Nissan Sunny που πήρε ο πατέρας μου το 1990, να γελάει. Δεν ξέρω τι άλλο κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει εκεί έξω. Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους όπως και στα ICE αυτοκίνητα. Όταν δεν είσαι απλώς commuter και είσαι κολλημένος σε μια μάρκα, όλα τα βάζεις στην άκρη. Αυτό είπα και στη γυναίκα μου πριν αγοράσουμε το οτιδήποτε. Πάρε αυτό που θέλεις γιατί αν δεν το πάρεις, κάθε μέρα που θα μπαίνεις στο αυτοκίνητο σου θα αναρωτιέσαι γιατί δεν πήρα αυτό που ήθελα. Αν το αυτοκίνητο όταν παρκάρεις και το κλειδώσεις δεν γυρίσεις να το κοιτάξεις έστω και μία φορά, δεν είναι αυτό που θέλεις να έχεις. 2+ χρόνια με το S8 και το κοιτάω ακόμα φεύγοντας όπως την πρώτη μέρα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 26, 2020 από jax7480 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιούνιος 26, 2020 #8746 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: Α ναι, Group Vag ακόμα χειρότερα. Δε πας να δεις αν έχει καμια ανακληση. Που θα μιλήσεις για Vag. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 27, 2020 #8747 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 Τώρα που είδα το παραπάνω. Διόδια Ελευσίνας εχθές, ρεύμα προς Κόρινθο. Έχει σταματησει η τροχαία ένα Mitsubishi L200 το οποίο είχε πάνω σε trailer πάλι ένα pick up χωρίς να προλάβω να δω μοντέλο. Το Mitsubishi να έχει σηκωθεί στις δύο ρόδες σχεδόν από το βάρος. Το trailer σε μήκος ξεπερνούσε αυτό του L200. Προφανώς και του κατέβαζαν τα σωβρακα του τυπά. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 27, 2020 #8748 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 (edited) Αναβαθμισούλα στο S8... Διευκρίνιση: οχι τα ζαντολαστιχα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2020 από jax7480 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούνιος 27, 2020 #8749 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 (edited) 19 minutes ago, jax7480 said: Αναβαθμισούλα στο S8... αναβαθμισούλα χωρίς τιμούλα = δεν συνέβη ποτέ με τρώει μέρες κάτι άλλο όμως: την παραγγελία (μεγειά! Θα το χαρεί, είναι όμορφο) έγραψες ότι την κάνατε σε racing green. Έβαλες μια εικόνα. Το έχεις δει το αυτοκίνητο ζωντανό σε racing green; Το χρώμα της εικόνας σε μένα δεν φαίνεται για racing green, θα έπρεπε να φαίνεται αρκετά πιο σκούρο. Έχουν βέβαια στα Μini μερικές βαφές που είναι περλέ κι αλλάζουν οι αποχρώσεις αναλόγως του φωτός. Αλλά και πάλι δεν μου κάθεται η εικόνα για rac. green. Έδειξα την εικόνα και στον ανώμαλο τον αδερφό μου (μπας κι ήταν τα χρώματα στην οθόνη μου) μου πε κι εκείνος ότι η εικόνα που βλέπει δεν είναι το RG. Είναι απλώς λάθος της εικόνας ή όντως στο ηλεκτρικό ονομάζουν RG την απόχρωση αυτή; @Gomar για δες κι εσύ Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2020 από salde Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 27, 2020 #8750 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 (edited) Δεν ειναι αυτο το British racing green. Απλα αυτη την εικονα βρηκα εγω. Το ειδαμε live πως θα ειναι το αυτοκινητο γιατι το racing Green καναμε test drive. Νομιζω το παρακατω ειναι πιο σωστο 6 minutes ago, salde said: αναβαθμισούλα χωρίς τιμούλα = δεν συνέβη ποτέ Δε λεω γιατι θα πεσει ban, delete account και μετα Nuclear launch στο σπιτι μου. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2020 από jax7480 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούνιος 27, 2020 #8751 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 3 minutes ago, jax7480 said: Δεν ειναι αυτο το British racing green. Απλα αυτη την εικονα βρηκα εγω. ουφ. Ανακουφίστηκα, είχα αγχωθεί μήπως έφταιγαν οι ρυθμίσεις μου. Είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα το BRG γι΄αυτό και το πρόσεξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 27, 2020 #8752 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 Γενικα αν το ψαξεις λιγο θα δεις πως η Mini το RG το εχει "ανοιξει" λιγο σαν χρωμα ας πουμε. Δεν ειναι τοσο σκουρο οσο ηταν στα πρωτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 27, 2020 #8753 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 Να σας βοηθήσω λίγο με το χρώμα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless1 Ιούνιος 27, 2020 #8754 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 πριν 31 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Γενικα αν το ψαξεις λιγο θα δεις πως η Mini το RG το εχει "ανοιξει" λιγο σαν χρωμα ας πουμε. Δεν ειναι τοσο σκουρο οσο ηταν στα πρωτα. έχει διάφορα racing green τα οποία αλλάζουν ανά περιόδους και δεν είναι πάντα όλα διαθέσιμα. φέτος βγάλανε άλλη απόχρωση που είναι για τα 60 χρόνια και είναι όντως λίγο πιο ανοιχτό.. εμένα μου άρεσε πολύ το σκούρο και πριν ένα χρόνο που πήραμε το Countryman απλά δε το δίναν καν διαθέσιμο σα χρώμα για παραγγελία γιατί θα έβγαινε το racing green στο 60 years edition και δε το είχα καν σαν επιλογή.. αν και στη θεωρία θα με έψηνε πολύ το σκούρο με μαύρη οροφή.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 27, 2020 #8755 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Αναβαθμισούλα στο S8... Διευκρίνιση: οχι τα ζαντολαστιχα. Βλεπεις αρκετη διαφορα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 27, 2020 #8756 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 Βγες για bed in και δώσε βίντεο στο λαό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Ιούνιος 27, 2020 #8757 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 3 hours ago, jax7480 said: Αναβαθμισούλα στο S8... Διευκρίνιση: οχι τα ζαντολαστιχα. Next vid να υποθέσω, 300-0 @ Autobahn?? Καλο λιώσιμο! Ποιό ήταν το donor car? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 27, 2020 #8758 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2020 (edited) 3 hours ago, slalom said: Βλεπεις αρκετη διαφορα? 1 hour ago, UltraB said: Βγες για bed in και δώσε βίντεο στο λαό! 1 hour ago, and64 said: Next vid να υποθέσω, 300-0 @ Autobahn?? Καλο λιώσιμο! Ποιό ήταν το donor car? 200-0 και αισθανεσαι ενα χασιμο των αισθησεων για 2-3 δευτερόλεπτα οταν το αυτοκινητο σταματα τελειως. Απο ενα ιδιο με το δικο μου μοντελο 2014 τα πηρα. Εξαπιστονα με 400x38 δισκο μπροστα και διπιστονα με 370x30 δισκο πισω. Θελουν ομως εστω και ενα ελαχιστο φρεναρισμα μολις ξεκινας γιατι δεν πιανουν οπως τα σιδερένια. Μετα το πρωτο φρεναρισμα ειναι πιο αμεσα και με μεγαλυτερο "δαγκωμα" απο την αρχη ακομα. Τελος μην ξεχναμε πως μιλαμε για ενα αυτοκινητο που αδειο ζυγιζει 2 τοννους. Ελαφρυνε και ελαχιστα το τιμονι μιας και "εφυγαν" 5 κιλα απο καθε τροχο. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2020 από jax7480 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 1, 2020 #8759 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2020 Οποιος σκεφτεται να δωσει 80Κ € για το Land Rover Discovery, να ξερει οτι δεν εχει μεγαλη σκαλα στα φωτα Κανει σινιαλο, αναβει το μπλε στο ταμπλο, αλλα η δεσμη ειναι διασταυρωσης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 1, 2020 #8760 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2020 Η μεγάλη σκάλα έρχεται με την αγορά του μεγάλου πακέτου λουξ??? 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts