Thresh86 Φεβρουάριος 20, 2020 #8241 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 Βάζεις AC και ζεστό, πόδια και παρμπρίζ κ θα είσαι οκ,να απομακρύνει περισσευουμενη υγρασία. Το χρωματιστό που λες, μήπως το AC τσιμπησε απο τα Αζαξ που έβαζες και τώρα θέλει ένα καθαρισμό με ειδικά καθαριστικά σε αεραγωγούς? Θα άλλαζα και το φίλτρο καμπίνας (ενεργού άνθρακα) Θα άλλαζα και το αμαξι για να είμαι σίγουρος 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 20, 2020 #8242 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 Air condition να βάλε είτε κρύο είτε ζεστό...ειτε μέση.....κάνει αφυγρανση Link to comment Share on other sites More sharing options...
noway Φεβρουάριος 20, 2020 #8243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 πατάτα κομενη περνάς το μπαμπριζ .... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 20, 2020 #8244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος noway έγραψε: πατάτα κομενη περνάς το μπαμπριζ .... Αιγύπτου όμως. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 20, 2020 #8245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 1 hour ago, GoMaR said: Πιστεύω να μη με τρολαρετε γιατί δε ξέρετε τι τράβηξα τώρα που πήγα Βουλγαρία και γύρισα. Ac σε -3 βαθμούς; Αφρο ξυρίσματος;;; 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Φεβρουάριος 20, 2020 #8246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 (edited) Προφανώς και βάζεις a/c είναι ο πιο σωστός/γρήγορος τρόπος για ξεθάμπωμα (αν εχεις αυτόματο κλιματισμο και πατήσεις defrost θα το βάλει μονο του ετσι κι αλλιώς) αλλά σε κάποια αυτοκίνητα δεν κομπλάρει σε θερμοκρασίες <0, το γράφει στο manual συνήθως. Εχεις καθαρίσει καλά τα τζάμια σου εσωτερικά τελευταίως; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 20, 2020 από and64 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 20, 2020 #8247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Πιστεύω να μη με τρολαρετε γιατί δε ξέρετε τι τράβηξα τώρα που πήγα Βουλγαρία και γύρισα. Ac σε -3 βαθμούς; Αφρο ξυρίσματος;;; Ac μανα μου μέσα σε ενα λεπτό θα ξεθαμπωσει και βάλε το ζεστό μετά. Και δεν έχει ανάγκη. Δοκίμασε και θα δεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 20, 2020 #8248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 δοκιμασα 35λεπτα σημερα για τη δουλεια. Εκανα ολο δοκιμες. Τιποτα τζιφος. 15 χρονια οδηγος πρωτη φορα το συναντω αυτο το πραγμα. Οχι μονο εγω αλλα και οι αλλοι 3 που ημασταν μαζι στο ταξιδι οταν τους ειπα οτι τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noway Φεβρουάριος 20, 2020 #8249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 υπάρχει καμια πρόταση για μικρο/μεσαίο αυτοκίνητο μεταχειρισμενο ? έχω ένα Hyundai i30 2009 με 75000 χλμ και λέω να το δώσω πριν πέσει και άλλο η άξια του . προσανατολίζομαι σε μοντέλα 2013-2014 πχ Golf - Astra - 308 με λίγα χλμ σχετικά. δεν ξέρω αν θα είναι πετρέλαιο η βενζίνα , προτεραιότητα η άνεση αξιοπιστία , οικονομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Φεβρουάριος 20, 2020 #8250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 πριν 51 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: δοκιμασα 35λεπτα σημερα για τη δουλεια. Εκανα ολο δοκιμες. Τιποτα τζιφος. 15 χρονια οδηγος πρωτη φορα το συναντω αυτο το πραγμα. Οχι μονο εγω αλλα και οι αλλοι 3 που ημασταν μαζι στο ταξιδι οταν τους ειπα οτι τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα. Ιάσωνα μήπως έχεις βάλει την ανακύκλωση αέρα? Τσέκαρέ το, επίσης μπορεί να έχει κολλήσει αν είναι χειροκίνητη. Αλλιώς με το κλιματιστικό θα ξεθολώνει σε ένα λεπτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 20, 2020 #8251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 Βρε παιδια μη μου λετε ξεθολωνει σε ενα λεπτο ενω παλευω ενα 3μηνο να τα ξεθολωσω..Επισης δουλευουν ολα ρολοι. Εχω δοκιμασει οτι περναει απο το χερι μου εντος του αμαξιου. Αλλα ας μην επικεντρωθουμε στο πως ξεθολωνουμε τα τζαμια σας παρακαλω αλλα αν εχει τυχει σε καποιον αλλον η αν εχουμε καμμια πιο δραστικη λυση οπως αυτο με την πατατα και τον αφρο πχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 20, 2020 #8252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 Είναι σα να μαζεύει βρωμιά λαδιλα κολλημένο στο τζάμι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 20, 2020 #8253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 @GoMaR Πέρασε το ισοπροπυλική. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 20, 2020 #8254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 (edited) Για αρχη καθαρισε τα απο μεσα και μην τα ξανακουμπησεις για καθαρισμα Το A/C σου πρεπει να δουλευει, δοκιμασε στο κρυο να το δεις Θα το χρησιμοποιεις στο ζεστο, τζαμια ποδια οπου θελεις. Με το A/C ανοιχτο, ο αερας αφυγραινεται περνωντας απο το στοιχειο και εξατμιζει τη θαμπαδα απο τα τζαμια Δες και τις μοκετες σου αν εχει μπει νερο και εχουν υγρασια Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 20, 2020 από slalom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 20, 2020 #8255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 με ποιον τροπο να τα καθαρισω; εκτος απο τις δοκιμες που αναφερθηκαν παραπανω; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 20, 2020 #8256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 (edited) καπνίζεις - ατμίζεις ? αν ναι θα εμφανιστεί ξανά , με το άτμισμα μαζεύει λαδίλα το εσωτερικό σε κρύο καιρό είναι φυσιολογικό μπορείς να κάνεις δύο πράγματα - τρία , το ένα το καθαρίζεις μία φορά και δεν το ξανα ακουμπάς (μία φορά το χρόνο) δύο βάζεις το aircodition κρύο που είπαν τρία αν δεν είσαι εν κίνηση βάλε ζεστό να βράσεις (παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αυτό) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 20, 2020 από ARMAGEDDON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Φεβρουάριος 20, 2020 #8257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 (edited) 51 minutes ago, GoMaR said: με ποιον τροπο να τα καθαρισω; εκτος απο τις δοκιμες που αναφερθηκαν παραπανω; Ή με ισοπροπυλική οπως αναφέρθηκε ή με καθαριστική αλοιφή τζαμιών/azax. Προσωπικά τα περναγα μια στο τόσο με autoglym glash polish αλλά ειναι μανούρα γιατί γίνεται πούδρα οταν στεγνωσει και το σκουπίζεις, τελευταίως χρησιμοποιώ instafinish glass cleaner, απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά και με azax και μερικά Microfibre γίνεται μια χαρά δουλειά... Τεσπα, το ζουμι είναι οτι ακόμα και αν δεν καπνίζεις με τον καιρό μαζεύονται ρύποι και βρώμα δεν ειναι θάμπωμα (μόνο) απο το κρύο. Αν καπνίζεις θα θέλει κάθε μήνα καθάρισμα αναλόγως χλμ που γράφεις a/c χρησιμοποιείς κανονικά με ζέστη, δεν χρειάζεται να το βάλεις στο κρύο. Επίσης ποτέ ανακύκλωση ή εστω μονο οσο είναι αναγκαίο και πάντα με a/c αναμένο Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 20, 2020 από and64 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Φεβρουάριος 20, 2020 #8258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 @AGGANIS13 σκεψου και το Mazda MPV. Έχουμε το μοντελο του '01 απο το 2002, οικογενεια με 4 παιδια. Εκδρομες, ταξιδια, μετακομίσεις, ελιές... Σε όλα ανταποκρίθηκε αγόγγυστα, και έχει ζητήσει ελάχιστα. Οι τελευταίες γενιές βέβαια δεν ξέρω πώς ειναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 20, 2020 #8259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2020 (edited) Μιας και πρόσφατα πήρα το kia ceed του 2016, θα έλεγα ότι μόνο χαμένος θα είσαι αν το δώσεις τώρα. Το αμάξι σου έχει 11 χρόνια οπότε θα το δώσεις για ψίχουλα σε σχέση με το πόσο το πήρες. Και αν το μοντέλο του 2009 έχει την ίδια αξιοπιστία με τα μεταγενέστερα (ceed=ι30) τότε δεν έχεις πολλά να κερεδίσεις. Αν σκοπεύεις σε μία αναβάθμιση, θέλεις να έχεις νεότερο αμάξι ή κάτι άλλο ΟΚ, προσωπικά, κράτησα το παλιό αμάξι (που όμως είχε ABS, airbags, και γενικότερα με κάλυπτε) μέχρι που έβγαλε βαριά και ακριβή βλάβη. Αν το δεις από οικονομικής σκοπιάς, όλα τα άλλα είναι απλά έξοδα (και ναύλα ίσως) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 20, 2020 από schumifer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 22, 2020 #8260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2020 On 19/1/2020 at 6:55 ΜΜ, το μέλος Lakisss έγραψε: Ρώτα εδώ. https://www.autotriti.gr/autoaccessories/news/data/ellhnika-nea/Episkeyes-Karmpyrater-XALAS_190452.asp Τελικά κάνει μόνο βενζίνες το παλικάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts