salde Δεκέμβριος 20, 2019 #8081 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2019 δεν γνωρίζω αυτό που γράφεις με την εφορία αν ισχύει από την πρώτη μέρα που μένει ανασφάλιστο (πάντα μιλώ φυσικά για την περίπτωση που το έχεις παρκαρισμένο και δεν το κυκλοφορείς ούτε 10 μέτρα χωρίς ασφάλεια) ή αν έχεις κάποιο μικρό περιθώριο ημερών ώστε σε συνδυασμό με τις αργίες να πήγαινες δια της πλαγίας οδού. Αφήνοντάς το ουσιαστικά ανασφάλιστο για 7-8 ημέρες (ξαναλέω χωρίς να το κυκλοφορήσεις ούτε 10 μέτρα) και κάνοντας αίτηση για καινούργια την τριακοστή πρώτη του μήνα. Αμέσως ενεργοποιείται η διαδικασία της εφορίας; Χωρίς καμιά προθεσμία του τύπου «έχεις 3 μέρες καιρό να το ασφαλίσεις»; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 20, 2019 #8082 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος Proteas έγραψε: Θα με βολευε να μην εχω και την πληρωμη της ασφαλειας αυτοκινητου τελη του μηνα ειδικα Δεκεμβρη. Τα τελη με πιστωτικη και δοσεις. Παντως μπορεις να κανεις μια τριμηνη νομιζω και να την ακυρωσεις μετα απο λιγες μερες, μου το εχει κανει ασφαλιστης, αρκει να θελει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 20, 2019 #8083 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2019 Απο τι μου λεει αλλος ασφαλιστης (βρηκα καποιον μεσω φιλου) η εφορια κυνηγησε περσι τον ιουνιο τα ανασφαλιστα και μετα τιποτα... Επισης μου τονισε οτι μπορει να γινει ασφαλεια 10-15 ημερων και μετα να συνεχισω σε καποια αλλη μεγαλυτερης διαρκειας... Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος αυριο θα ρωτησω και καποιον τριτο να δουμε που θα βγει η ιστορια. πριν 7 λεπτά, το μέλος slalom έγραψε: Τα τελη με πιστωτικη και δοσεις. Παντως μπορεις να κανεις μια τριμηνη νομιζω και να την ακυρωσεις μετα απο λιγες μερες, μου το εχει κανει ασφαλιστης, αρκει να θελει Δεν ειναι θεμα χρηματων ειναι θεμα προγραμματισμου ορισμενων πληρωμων ανα μηνα εντος του ετους. Αυτο που μου την εδωσε στο θεμα ηταν η απαντηση του πρωτου ασφαλιστη οτι "δεν μπορει να γινει κατι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 20, 2019 #8084 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2019 Δεν ξέρω αν γίνεται και η πατέντα με την ακύρωση, αλλά έχω δει κάποιες ασφαλιστικές να έχουν μηνιαίες ασφάλειες ή χρέωση με τον μήνα στις ετήσιες. Πάντως, κι εγώ σε πιστωτική με δόσεις βάζω ασφάλειες-τέλη κυκλοφορίας και γίνονται κάπως πιο εύπεπτα. Στη χειρότερη, και δόσεις να μην μπορεί να σου βάλει ο ασφαλιστής, η πληρωμή της ασφάλειας μετατίθεται τουλάχιστον για όταν χρειάζεται να πληρώσεις την κάρτα. Καλά ξεμπερδέματα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 20, 2019 #8085 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2019 Το "δεν γινεται" ειναι το προβλημα @acct το οποιο το αντιμετωπιζουν κατα τα λεγομενα των ιδιων και αλλοι ασφαλισμενοι στην συγκεκριμενη ασφαλιστικη (?). Τελος παντων παιδες ας ξημερωσει και βλεπουμε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 21, 2019 #8086 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2019 To λοιπον, εγινε ασφαλεια 15 ημερων (ναι γινεται 20ευρω μου ζητηθηκαν ) και μια για ενα χρονο αμεσως μετα, 10 ευρω λιγοτερα απο την προηγουμενη ασφαλιστικη καλυπτουν οτι ειχα στο προηγουμενο συμβολαιο + θραυση κρυσταλλων. Η πατεντα με την ακυρωση γινεται και αυτη αν καποιος θελει να αλλαξει ημερομηνιες για τα ασφαλιστρα του. Μαλλον ειναι θεμα ασφαλιστη γιατι τελικα ολα γινονται... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 21, 2019 #8087 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Proteas έγραψε: Η πατεντα με την ακυρωση γινεται και αυτη αν καποιος θελει να αλλαξει ημερομηνιες για τα ασφαλιστρα του. Μαλλον ειναι θεμα ασφαλιστη γιατι τελικα ολα γινονται... Η πατεντα με την ακυρωση εμενα μου βγηκε τσαμπα, αν θυμαμαι καλα μου αλλαξε εταιρια πανω στο μηνα, ή σε λιγοτερο του μηνα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 22, 2019 #8088 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2019 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 31, 2019 #8089 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 2, 2020 #8090 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2020 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/abrW7jp_460sv.mp4 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 2, 2020 #8091 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2020 Χαχα 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 2, 2020 #8092 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: Χαχα Να αρπάξουν κάποιο πυροσβεστήρα μήπως την καθυστερήσουν λίγο μέχρι να έρθει πυροσβεστική ούτε λόγος. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 6, 2020 #8093 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 6, 2020 #8094 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2020 (edited) πριν 7 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε: Αντρικό!!!!! Χεράς! @GoMaR Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2020 από f117 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 6, 2020 #8095 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2020 Πολύ ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 6, 2020 #8096 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2020 (edited) καλα κανιβαλος ο οδηγος βεβαια αλλα ναι εσωσε 1-2 καλα. Χερα δε τον λες ομως!! Δε θα ξεχασω τον εφιαλτικο θορυβο στο κατεβασμα απο 3η σε 2α... Και εννοειται μετα απο τετοιον κανιβαλισμο το αμαξι θα μεινει 2 μηνες συνεργειο Ενα πραγμα δε καταλαβαινω ομως..Πως σκατα δε φρεναρουν με το αριστερο ποδι. Ειναι πολυ πιο γρηγορο και ισορροπεις αλλιως το αμαξι. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2020 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 6, 2020 #8097 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2020 πριν 41 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Χερα δε τον λες ομως!! Πλάκα κάνεις; Ο συγκεκριμένος με το ίδιο αυτ/το στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες φέτος. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 6, 2020 #8098 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2020 Οχι δε κανω πλακα. Αναφερθηκα για το παραπανω βιντεο και σχολιασα για αυτο και μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιανουάριος 6, 2020 #8099 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2020 @GoMaR Θεωρώ ότι τα fov video δεν μπορούν να μεταφέρουν στον θεατή μεγάλο ποσοστό από ταχύτητα και άλλες οπτικές. Πιστεύω ότι μόνο όσοι τρέχουν σε αγωνιστικό επίπεδο καταλαβαίνουν πως πάνε οι οδηγοί στις πίστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 6, 2020 #8100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2020 (edited) Δεν ειπα ποτε οτι δε παει γρηγορα παιδια ουτε οτι δεν ειναι καλος. Μην γραφουμε πραγματα που δεν λεμε. Ειπα απο τον κανιβαλισμο που ειδα στο παραπανω βιντεο και πολλα αλλα σημεια, με συγχωρειτε αλλα "χερα" δεν τον κανει και εννοειται μπορει να παει πιο γρηγορα. Συγνωμη αν σας τον εθιξα Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2020 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts