slalom Αύγουστος 31, 2019 #7761 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 Αν ειναι διαλυμενο, θα ακουγεται, και ενας απεξω θα μπορει να δει τη ροδα να κουνιεται μπρος-πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 31, 2019 #7762 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 πριν 35 λεπτά, το μέλος slalom έγραψε: Αν ειναι διαλυμενο, θα ακουγεται, και ενας απεξω θα μπορει να δει τη ροδα να κουνιεται μπρος-πισω Το ξέρω. Σχετικό και αυτό γιατί με το 306 σε συνεργείο είπαν για αλλαγή κρεμαγιερας επειδή δεν ευθυγραμιζοτανε με τιποτα, ο πελάτης δεν άκουγε χτύπους. Η ρόδα πηγαινοερχόταν 2-3 εκατοστά η αριστερή, σχεδόν καθόλου η δεξιά αλλά την κράταγε το πίσω σινεμπλόκ που είχε κοπεί και έκατσε κάπως στραβά μέσα στην τρύπα. Όταν τον ρωτήσαμε, αν όντως δεν άκουγε τίποτε είπε όχι. Go figure. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 31, 2019 #7763 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Όταν τον ρωτήσαμε, αν όντως δεν άκουγε τίποτε είπε όχι. Go figure. Οι περισσοτεροι ειναι κουφοι και τυφλοι, τι περιμενες? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 31, 2019 #7764 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 Μόλις τώρα, το μέλος slalom έγραψε: Οι περισσοτεροι ειναι κουφοι και τυφλοι, τι περιμενες? Είμαι ρομαντικός. Και ουμανιστής. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 31, 2019 #7765 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 31, 2019 #7766 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2019 https://www.techspot.com/news/81687-didi-chuxing-looking-launch-self-driving-rides-shanghai.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 2, 2019 #7767 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 3, 2019 #7768 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 On 8/28/2019 at 9:03 AM, GoMaR said: καλημερα στην παρεα. Εχω ενα θεματακι με το αμαξι.. Εχει μια ταση να πηγαινει προς τα δεξια σε μεγαλες ταχυτητες.. Εχω κανει 2 ευθυγραμμησεις (σε διαφορετικους) και μου εχουν πει οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση απο κατω και τα νουμερα ειναι ολοσωστα. Εννοειται ιδια psi σε ολες τις ροδες. Ο ενας μου προτεινει να κανουμε τραμπα το ελαστικο (το αριστερο με το δεξι) Ερωτηση. Αν αλλαξω μονος μου τις ροδες δε θα αλλαξει και η φορα του ελαστικου; Εχω μπερδευτει λιγο με την φορα.. Πως ξεχωριζουμε την φορα οτι ειναι σωστη; (Το λαστιχο πανω γραφει outside) αλλα πως ξερω αν ειναι για δεξια η αριστερα; Ζυγοστάθμιση = τρέμουλο. Αν είχες κακή ζυγοστάθμιση στα μπροστά, τρέμει έντονα το τιμόνι σε ορισμένες ταχύτητες. Αν είχες κακή ζυγοστάθμιση πίσω, τρέμει το σασί (εξαρτάται και από πόσο χάνει). Η ευθυγράμμιση τώρα έχει πιο πολύ να κάνει με το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δύσκολο θα βρεις ευθυγραμμισά να στο ελέγξει σε πολλά χιλιόμετρα. Αυτό που ίσως πρέπει να κοιτάξεις είναι τα φρένα, μήπως έχεις κάποιο από τα δεξιά ψιλο-κολλημένο και σου βγαίνει στα πολλά χιλιόμετρα η τάση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 3, 2019 #7769 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Η αλήθεια είναι ότι όταν πατάω δυνατό φρένο, έχει έντονη τάση προς τα δεξιά. Η μλκια είναι ότι δν έχω χρόνο να το κοιτάξω.... Να ξεκινήσω από τα φρένα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Σεπτέμβριος 3, 2019 #7770 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 @GoMaR Αυτό έπρεπε να το γράψεις από την αρχή Χρειάζεσαι συνεργείο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 3, 2019 #7771 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 χαχαχα ναι επρεπε να το γραψω. Απλα δε μπορουσα να φανταστω οτι θα επηρεαζαν τα φρενα αν δε τα πατας την πορεια του αμαξιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 3, 2019 #7772 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Μόλις τώρα, το μέλος GoMaR έγραψε: χαχαχα ναι επρεπε να το γραψω. Απλα δε μπορουσα να φανταστω οτι θα επηρεαζαν τα φρενα αν δε τα πατας την πορεια του αμαξιου. Αν δεν ανοίγει τελείως η δαγκάνα, επηρεάζει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Σεπτέμβριος 3, 2019 #7773 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 κολλημένη δαγκάνα είναι συχνό φαινόμενο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 3, 2019 #7774 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Ωραια..να το παω σε ειδικο συνεργειο για φρενα;; Απλα αν ξερετε καποιον, να δουλευει και Σαββατο.. πολλα ζηταω ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Σεπτέμβριος 3, 2019 #7775 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 (edited) Ίσως το καλύτερο να το πας στην αντιπροσωπεία ή γενικό συνεργείο γιατί πιθανών να είναι διαφορετικό το πρόβλημα από την υπόθεση που κάνω. Από εκεί και πέρα αν σε βολεύει να περάσεις από εδώ. Αν θεωρείται διαφήμιση το διαγράφετε άμεσα (για τους mod). κάνε ένα τηλ αλλά νομίζω ότι το έχει δει και το Σαββάτο μέχρι τις 3 ανοιχτό. edit από το site Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 3, 2019 από suboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Σεπτέμβριος 3, 2019 #7776 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 https://www.facebook.com/Moraris-brakes-133474893398281/ [emoji6]Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 3, 2019 #7777 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Κρέμασμα για παραδειγματισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 3, 2019 #7778 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Μερικές φορές τους λέω να βάλουν πρώτα κράνος και μετά να μου μιλήσουν. Δεν θα σταματήσουν να περνάνε έτσι απλά με κόκκινο ή να παραβιάζουν stop κλπ, αλλά συνήθως κολλάνε, δεν ξέρουν τι να απαντήσουν και με κοιτάνε με το κλασικό βλέμα της αγελάδας/ροφού/whatever. Κάποιοι άλλοι φυσικά απαντάνε με το κλασικό ποιός είμαι εγώ κι άλλα τέτοια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 3, 2019 #7779 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 Ροπή 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Σεπτέμβριος 3, 2019 #7780 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2019 πριν 46 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Ροπή Μάλλον δεν έχουν αυτό το άλογο στο μυαλό τους όταν κάνουν μετρήσεις ροπής-ιπποδύναμης 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts