aggelopas Ιούλιος 26, 2019 #7661 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2019 ο κυκλικός κόμβος λύνει αυτά ακριβώς τα προβλήματα, απλά δεν τον έχουμε σε εκτίμηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιούλιος 26, 2019 #7662 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2019 21 minutes ago, aggelopas said: ένας κυκλικός κόμβος θα έλυνε το πρόβλημα Έχεις δίκιο αλλά οι δρόμοι είναι σχεδόν γειτονιάς και δεν χωράει ο κυκλικός. Ο δρόμος είναι στη Ν. Φιλαδέλφεια, ίσως περνάνε κι άλλοι από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούλιος 26, 2019 #7663 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2019 Εγώ περνάω από εκεί.. Στο διάγραμμα παραπάνω, αν ο Α στρίβει αριστερά (όπως βλέπει ο ίδιος) και ο Β στρίβει αριστερά (πάλι όπως βλέπει ο ίδιος) τότε στρίβουν και οι δύο διότι η διασταύρωση έχει χώρο για να γίνει αυτό. Αν δεν χωράνε, συνεννοούνται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 27, 2019 #7664 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2019 https://www.techspot.com/news/81147-deepmind-waymo-team-up-improve-ai-accuracy-self.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 28, 2019 #7665 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2019 On 26/7/2019 at 9:21 ΠΜ, το μέλος intercoolerr730 έγραψε: παιδες καλημερα! έχω ένα corsa του 6 μοντέλο και όταν ανοίγω το κινητό (motorola) να συνδέσω το bluetooth δε το βρισκει το αυτοκινητο. Όταν είχα το παλιό κινητό (lenovo) συνδέονταν κανονικά. Καμία λύση? Νομίζω πως όλα τα ραδιο με bluetooth των αυτοκινήτων έχουν max διασυνδεδεμένα κινητά που μπορούν να αποθηκεύσουν. Για παράδειγμα, το δικό μου έχει μέχρι τρεις συσκευές. Αν θες να αλλάξει συσκευή πρέπει να φέρεις σε default κατάσταση την συσκευή (ράδιο) και να ξαναπεράσεις τις συσκευές που θες . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιούλιος 28, 2019 #7666 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος adpanos έγραψε: Νομίζω πως όλα τα ραδιο με bluetooth των αυτοκινήτων έχουν max διασυνδεδεμένα κινητά που μπορούν να αποθηκεύσουν. Για παράδειγμα, το δικό μου έχει μέχρι τρεις συσκευές. Αν θες να αλλάξει συσκευή πρέπει να φέρεις σε default κατάσταση την συσκευή (ράδιο) και να ξαναπεράσεις τις συσκευές που θες . πρώτη φορά το ακούω αυτό! και πως θα το κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 28, 2019 #7667 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος intercoolerr730 έγραψε: πρώτη φορά το ακούω αυτό! και πως θα το κάνω; Το πως θα το κάνεις δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο. Λογικά θα το γράφει σε κάποιο manual του αυτοκινήτου σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonah Ιούλιος 28, 2019 #7668 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2019 On 7/26/2019 at 8:41 AM, trib said: Περνάω καθημερινά από έναν δρόμο που μοιάζει με αυτόν στην εικόνα. Πάντα έρχομαι από το δρόμο Α. Ο δρόμος Α είναι μονόδρομος και μπορείς να πας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αριστερά, δεξιά ή ευθεία. Ο δρόμος Β είναι διπλός και μπορείς να πας αριστερά η δεξιά. Ποιος έχει προτεραιτότητα μεταξύ των Α και Β; Δεν υπάρχει σηματοδότηση ούτε για δείγμα. Οπότε κάθε φορά είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός ποιον θα αφήσει και ποιον όχι. Ο ΚΟΚ τι λέει όμως; Θεωρητικά από δεξιά, δεν έχει κανείς κανέναν. Είτε από δρόμο Α είτε από Β. Τον έχεις απέναντι. Μιας και το σπίτι μου ειναι στο επόμενο οικοδομικό τετράγωνο και περνάω κάθε μέρα, και εγώ, απο εκει συνήθως όσοι έρχονται απο την θέση Β σκάνε πατημένοι και "τσαμπουκά". Δεν ειμαι σίγουρος για το αν εχει στοπ η φλαβιανών, εκεί, αλλα συνήθως τους αφήνω γιατι είναι σε ανηφόρα, απλα ο τσαμπουκάς που έχουν με εκνευρίζει και έχω χωθεί άσχημα σε μερικούς... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Ιούλιος 28, 2019 #7669 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2019 πριν 8 λεπτά, το μέλος Yonah έγραψε: Δεν ειμαι σίγουρος για το αν εχει στοπ η φλαβιανών, εκεί, αλλα συνήθως τους αφήνω γιατι είναι σε ανηφόρα Είπα να μην το γράψω επειδή είναι λεπτομέρεια, αλλά κι εγώ για αυτό δίνω προτεραιότητα. Δεν έχει στοπ btw. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 30, 2019 #7670 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2019 https://www.newsauto.gr/specials/sos-to-freon-dolofonos/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 31, 2019 #7671 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2019 Οδηγεί 70 χρόνια αυτό το Ford Model T 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούλιος 31, 2019 #7672 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2019 Ωραίος, όταν θέλει να σπάσει πλάκα , το δίνει σε παρκαδόρο (valet) κ πάει να μπει ήσυχος στο μαγαζί την ώρα που ακούει ξεφυσήματα κ βρισίδια Έχω απορία για τα ανταλλακτικά του Model T, παράγουν τέτοια οι εταιρίες σήμερα ή λένε "φτιάξτο μόνο σου κ βάλτο στο σου , να σου σω για αμάξι " 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 31, 2019 #7673 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 31, 2019 #7674 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2019 Dash cam παντού !!! Τέλος ! Μαύρα κουτια και βλακείες που διαβάζω κατά καιρούς . Καμεριτσα ήδη έχουν τα περισσότερα πίσω για παρκάρισμα έχουν και μπροστά κάποια για φρεναρισμα κλπ βάλτε εκεί να γράφουν σε έναν SSD 128αρι και βουαλα το μαύρο κουτί όλα τα άλλα ιστορίες για αγρίους τόσο απλό ... Έπρεπε ήδη η ευρωπαϊκή ένωση να το είχε υλοποιήσει ... Εδώ υλοποιούν ένα κάρω μπούρδες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Αύγουστος 1, 2019 #7675 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2019 θα μπορούσα να ορκιστώ ότι κινητό ήταν η αιτία... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 1, 2019 #7676 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 1, 2019 #7677 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2019 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 2, 2019 #7678 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2019 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 4, 2019 #7679 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 Αφιερωμένο στους απανταχού Pssshhhh 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 5, 2019 #7680 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2019 Greek minister of transportation folks. - 9GAG 2 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts