Lakisss Μάρτιος 15, 2019 #7321 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 15, 2019 #7322 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2019 πριν 26 λεπτά, το μέλος Thresh86 έγραψε: Βασικά για suv γράφει οτι ψαχνει Imho, καλά κάνεις κ προτείνεις κατι διαφορετικό εφόσον εκτιμάς οτι οι ανάγκες του μπορούν να ικανοποιηθουν καλύτερα κ με διαφορετικού τυπου οχημα μετά απο ανάλυση των ζητουμένων Το γνωρίζω βρε συ, απλά όπως προείπα δεν απέκλεισε τα άλλα, απλά είπε ότι εστιάζει κυρίως στα SUV. Για αυτό το λόγο το πρότεινα γιατί το θεωρώ μια πολύ καλή περίπτωση για οικογένεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jois Μάρτιος 15, 2019 #7323 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2019 @Nameless1 : Το καλοκαίρι ήμουν περίπου στην ίδια αναζήτηση με σένα. SUV με βασικά κριτήρια την άνεση, χώρους, εξοπλισμό και VFM. Τα 2 σεντς μου: QQ = τίμια επιλογή αλλά βλέπεις 4-5 ανά 100 μέτρα πλέον. Kadjar = QQ με άλλο look. Επίσης VFM, αλλά μπαίνεις μέσα και κλαις. Kuga = ήταν η 3η επιλογή μου, γιατί με κάλυπτε σχεδόν σε όλα και έβγαινε λίγο φτηνότερο. Με χάλασε η αρκετά σφιχτή ανάρτηση (ST line) και το μέτριο αλλά όχι κακό εξωτερικό. Προσοχή στα τέλη γιατί έχει αλλάξει ο υπολογισμός τους και νομίζω το Kuga έχει ξεφύγει πάνω Χ1 = τίποτα ιδιαίτερο (για BMW) και με 30κ θα είναι πολύ βασική - nope και εδώ. XC40 = Φτηνότερο από X1 και ακριβότερο από την τελική μου επιλογή. Αν είχα 3-5κ παραπάνω budget, θα είχα μεγάλο πρόβλημα να αποφασίσω! Για CHR, Grandland δεν ασχολήθηκα γιατί δεν μου αρέσουν εξωτερικά και εσωτερικά. Γούστα είναι αυτά, θα σου έλεγα πάνε μια βόλτα και από εκεί. Οπότε κατέληξα στο 3008 και αναμένω.. Ότι άλλο θες, ρωτάς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 15, 2019 #7324 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2019 πριν 15 ώρες, το μέλος Nameless1 έγραψε: αυτά τα ψηλά δικίνητα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης κοιτάω κυρίως κοιτάω για κάτι διαφορετικό από το golf, αρέσει και η κατηγορία στη γυναίκα οπότε.. Ξεχνας την οικονομια τοτε, ακομα και με πετρελαιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 16, 2019 #7325 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2019 https://www.drivingelectric.com/toyota/corolla/corolla-touring-sports Ενδεχομένως να παίζει και καμία προσφορά στο αντίστοιχο υπό κατάργηση auris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 16, 2019 #7326 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε: https://www.drivingelectric.com/toyota/corolla/corolla-touring-sports Ενδεχομένως να παίζει και καμία προσφορά στο αντίστοιχο υπό κατάργηση auris... Εγω θα ηθελα ενα μοτερ στον πισω αξονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 16, 2019 #7327 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2019 Αρκετά καλό review του Corolla εδώ ειδα Περισσότερα για το οδηγικό εδώ Γενικότερα, ενα πολύ καλό αυτοκίνητο απο αυτα που λένε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 16, 2019 #7328 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2019 Δεν ξέρω αν είναι το πιο ποιοτικό, το πιο fun to drive etc αλλά σίγουρα είναι από τα πιο όμορφα της κατηγορίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 16, 2019 #7329 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2019 πριν 29 λεπτά, το μέλος Thresh86 έγραψε: Αρκετά καλό review του Corolla εδώ ειδα Χαλια ταμπλο, οθονη, διακοπτες, ασυμβατοτητα με smartphone. Και η πορτα κλεινει το ιδιο οπως πριν 30 χρονια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 17, 2019 #7330 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Μα με βγάζουν απ'τα (αποκριάτικα) ρούχα slalom μου, #σαδεντρεπονται εν ετει 2019 να βγάζουν τέτοια αμαξίδια, με 57mpg σε δημοσιογραφικό mode, full γκαμα (ημι) αυτόνομων μπιμπλικιων as standard κ καλο κράτημα που να ενδιαφέρει, χώρια την πλήρη υποστήριξη σε android auto κ apple car σε λίγο διάστημα Αυτο με το κλείσιμο της πορτας που το πας, ειχα Corolla του 91, οδηγησα τα προηγούμενα Auris, καθε φορά τα ιδια (not) Τελευταία κ καταϊδρωμένη τη βλέπω πάλι τη Toyota, για κλείσιμο το παει, ο Λεβαδειακος της αυτοκίνησης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 17, 2019 Author #7331 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Να το φτιάχνανε και για ψηλούς θα ήταν μια χαρά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάρτιος 17, 2019 #7332 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 (edited) εχω ενα mx5 nb και λεω να αρχισω να το σουλουπωνω λιγο λιγο. αυτος ο ζηκος στο περιστερι ειναι τοσο καλος οσο λενε; κανα αλλο φαναρτζηδικο της προκοπης; θελω να κανω καλη δουλεια κι ας κοστισει αναλογα. σκεφτομουν να το βαψω λιγο λιγο αλλα μου παν καποιοι οτι δε θα ταιριαξει το χρωμα και να το κανω ολο μαζι καλυτερα. ισχυει μαλλον ε. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2019 από fuz10n 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 17, 2019 #7333 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Thresh86 έγραψε: Μα με βγάζουν απ'τα (αποκριάτικα) ρούχα slalom μου, #σαδεντρεπονται εν ετει 2019 να βγάζουν τέτοια αμαξίδια, με 57mpg σε δημοσιογραφικό mode, full γκαμα (ημι) αυτόνομων μπιμπλικιων as standard κ καλο κράτημα που να ενδιαφέρει, χώρια την πλήρη υποστήριξη σε android auto κ apple car σε λίγο διάστημα Αυτο με το κλείσιμο της πορτας που το πας, ειχα Corolla του 91, οδηγησα τα προηγούμενα Auris, καθε φορά τα ιδια (not) Τελευταία κ καταϊδρωμένη τη βλέπω πάλι τη Toyota, για κλείσιμο το παει, ο Λεβαδειακος της αυτοκίνησης Σαρκαστικος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Μάρτιος 17, 2019 #7334 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Να το φτιάχνανε και για ψηλούς θα ήταν μια χαρά Αυτό! Οκ όλα τα άλλα, είναι και θέμα προτιμήσεων, αλλά πως είναι δυνατόν να είναι οριακά μικρότερο μέσα από το ήδη στενάχωρο auris;;;Sent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 17, 2019 #7335 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Βγήκε το πρώτο: 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 26, 2019 #7336 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2019 Μετά το ίντερνετ ηρθε και αυτό. Ευρώπη ρε. https://www.autoblog.gr/2019/03/26/epishmo-ypoxrewtikos-periorisths-taxythtas-se-ola-ta-autokinhta-sthn-eurwph-apo-to-2022/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 26, 2019 #7337 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2019 Χρυσές δουλειές οι προγραμματιστές...χαχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 26, 2019 #7338 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2019 Αντι να φτιαξουνε τους δρομους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 27, 2019 #7339 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 https://www.autoblog.gr/2019/03/27/pyrosbestes-ebalan-mesa-se-ena-kado-me-nero-ena-bmw-i8-pou-ebgaze-kapnous/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 27, 2019 #7340 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 Porsche’s $8.5K Carbon Ceramic Brakes AREN’T Meant For Track Use https://www.carscoops.com/2019/03/warning-porsches-8-5k-carbon-ceramic-brakes-arent-meant-for-track-use/ Παράθεση When quizzed about how long a set of Porsche Ceramic Composite Brake discs should last, Watson admitted that Porsche initially told customers they would last longer than they actually do. “We learned that lesson a long time back. When we first launched the discs, we told people they’d last virtually for the life of the car and people were doing a number of trackdays and coming back to us saying ‘I’ve worn them out’”, he said. δεν βρωμίζουν οι ζάντες βέβαια -> καλός λόγος για 9000$ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts