Lakisss Ιανουάριος 30, 2019 #7201 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2019 Αυτά ταιριάζουν στο seat μου λόγω group vag; https://www.zougla.gr/automoto/paraxena/diafora/article/metaxirismena-zantolastixa-gia-bugati-polounte-100000-evro 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 1, 2019 #7202 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 1, 2019 #7203 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Ηρθε ενα γκολφακι σημερα, με φυσικο αεριο εργοστασιακο Τη ρωταω τι καιει, μου ειπε 13€/400Km 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 1, 2019 #7204 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Αλλάξαμε και δίσκους/τακάκια μπρος-πίσω, περάσαμε και ΚΤΕΟ, κάναμε και ένα dyno. Καλά πήγε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 1, 2019 #7205 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Ωπ, ξέχασα, σορρυ: Spoiler 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 1, 2019 #7206 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Λίγα, λίγα, δε φτάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 1, 2019 #7207 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Η ροπή είναι του κινητήρα. Τα άλογα είναι στους τροχούς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 1, 2019 #7208 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Ωπ, ξέχασα, σορρυ: Reveal hidden contents Μοτέρ ή ρόδα είναι αυτά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 1, 2019 #7209 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Just now, f117 said: Μοτέρ ή ρόδα είναι αυτά??? Έγραψα παραπάνω. Ροπή στο μοτέρ, άλογα ρόδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Φεβρουάριος 1, 2019 #7210 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 27 minutes ago, jax7480 said: Ωπ, ξέχασα, σορρυ: Hide contents αντε ρε με το σαπιο βημα δεν παει...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Φεβρουάριος 1, 2019 #7211 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 (edited) Χωρίς να θέλω να είμαι party , τα νούμερα φαίνεται να είναι μετρημένα στο ίδιο πράμα αναφοράς. Αλλιώς οι απώλειες φαίνεται να είναι ελάχιστες, 2-3 %. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2019 από Nickzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 1, 2019 #7212 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Απωλειες στη μεταδοση? παραπανω απο 20%, μη σου πω 30% λογω τετρακινησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Φεβρουάριος 1, 2019 #7213 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Γιατί τετοια κοιλια στις 3.5κ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 1, 2019 #7214 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 51 minutes ago, Nickzzz said: Χωρίς να θέλω να είμαι party , τα νούμερα φαίνεται να είναι μετρημένα στο ίδιο πράμα αναφοράς. Αλλιώς οι απώλειες φαίνεται να είναι ελάχιστες, 2-3 %. Εννοείς πως και τα άλογα είναι μοτερ; 16 minutes ago, Martyras said: Γιατί τετοια κοιλια στις 3.5κ? Δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί τελείως το αυτόματο κιβώτιο οπότε αν έκανε kickdown θα κατέβαζε ταχύτητες. (Βασικά μπορεί να απενεργοποιηθεί αλλά θέλει προγραμματισμο). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Φεβρουάριος 1, 2019 #7215 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 9 minutes ago, jax7480 said: Εννοείς πως και τα άλογα είναι μοτερ; Δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί τελείως το αυτόματο κιβώτιο οπότε αν έκανε kickdown θα κατέβαζε ταχύτητες. (Βασικά μπορεί να απενεργοποιηθεί αλλά θέλει προγραμματισμο). Σε εμένα φαίνεται να είναι και οι 2 γραφικές στο ίδιο σημείο μέτρησης αλλά πιο ακριβώς είναι δεν ξέρω. (τροχός ή στρόφαλος) Αν πας από την ροπή στην ισχύ, η μέγιστη ροπή δίνει περίπου 444 hp ισχύος, ενώ η μέγιστη ισχύς δίνει περίπου 800 Nm ροπής. Και αυτά τα νούμερα φαίνεται να ταιριάζουν σχετικά μεταξύ των 2 γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 1, 2019 #7216 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 To αυτοκίνητο εργοστασιακά βγάζει 475HP στον τροχό (σύμφωνα με το motor trend που το μέτρησε) Να αναφέρω πως το αυτοκίνητο δεν μετρήθηκε στον βελτιωτή που έκανε το Stage II (APR) αλλά σε ανταγωνιστή του ο οποίος και αυτός κάνει προγράμματα, ο οποίος μου έδειξε προγραμματισμό που έκανε σε RS6 Performance και μου είπε πως τόσα άλογα δεν μπόρεσε να βγάλει ακόμα και με την full εξατμιση που είχε το RS6. Από εκεί και πέρα δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να το συζητήσω μαζί σου. Τα νούμερα πάντως (0-100, 100-200) δείχνουν πως είναι αρκετά πιο γρήγορο από μαμά. Άρα δε νομίζω να βγάζει 444HP στους τροχούς. Όπως βλέπεις δεν το πάω στο τεχνικό κομμάτι γιατί όντως δεν γνωρίζω. Σου λέω τι βλέπω εγώ με το αυτοκίνητο και τη συμπεριφορά του. Δυστυχώς ο καιρός δεν έχει βοηθήσει για να ξαναπάω στο dragstrip. Από Απρίλη (και αν), με το draggy θα φανεί τι ψάρια πιάνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Φεβρουάριος 1, 2019 #7217 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Δεν λέω ότι βγάζει μέγιστη ισχύ 444 hp. Λέω ότι στις στροφές της μέγιστης ροπής, 965Nm / 3235 RPM, η ισχύς που προκύπτει σε αυτές τις στροφές είναι 444 hp. Κάτι που φαίνεται και στο διάγραμμα ισχύος, στις 3235 στροφές η ισχύς είναι ανάμεσα στα 425 και 450 hp. Το ίδιο και στην μέγιστη ισχύ, 607 hp / 5337RPM, η ροπή εκεί πρέπει να είναι κάπου στα 800 Nm και είναι κάπου εκεί λίγο παραπάνω. Οπότε η καμπύλη της ισχύος στα δεξιά έχει σαν input την καμπύλη της ροπής στα αριστερά, οπότε για αυτό θεωρώ ότι και οι 2 είναι υπολογισμένες στο ίδιο πράμα, τροχός ή στρόφαλος. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση trib Φεβρουάριος 7, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #7218 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 Απίθανα περιστατικά εχθές στη γειτονιά. Από τις βροχές άνοιξε μία τρύπα κάθετα στο δρόμο (εκεί που είχαν σκάψει παλαιότερα για φυσικό αέριο) περίπου 40 εκατοστών βάθους. Βέβαια, σε κάποια σημεία έφτανε και το 1 μέτρο αφού έβλεπες τους αγωγούς κάτω από το δρόμο για τα απόνερα. Το πρωί μπήκε μία ταινία και ένα καρότσι super market, ενημερώθηκε δήμος, υπεχωδέ και αστυνομία και όλη η γειτονιά πήγε κανονικά στις δουλειές τους. Βράδιασε λοιπόν και δεν είχε γίνει τίποτα. Περνώντας λοιπόν ένα μηχανάκι έβγαλε το καρότσι από την τρύπα (το οποίο καρότσι έμπαινε πάνω από το μισό μέσα στο δρόμο) γιατί το ασημί χρώμα στην πίσα σκοτάδι δεν φαίνεται τίποτα. 1) Αυτοκίνητο πέφτει με τον πίσω τροχό στην τρύπα. Γαλλικά, η γειτονιά στα μπαλκόνια, τηλεφωνήματα στην αστυνομία. 2) Αυτοκίνητο πέφτει με τη μούρη μέσα, κομμάτια παντού, πλαστικά, σίδερα, φώτα, φλας, καπό. Της @#$%^&. Γαλλικά, τηλεφωνήματα στην αστυνομία, γερανός. 3) Μηχανάκι σταματάει πιο οριακά από ποτέ, ο αναβάτης κάνει το σταυρό του, ανάβει και ένα τσιγάρο. 4) Αυτοκίνητο τραβάει χειρόφρενα τελευταία στιγμή, κόσμος στο δρόμο λες και ήμασταν σε ειδική του WRC να σηκώνει χέρια για τους πίσω οδηγούς και να μαζεύει κομμάτια από το δρόμο. Κάποιος σκέφτεται να ξαναβάλει το καρότσι με ένα φως ποδηλάτου και ένα φανάρι άσπρο, πολύ φωτεινό. 5) Αυτοκίνητο περνάει πάνω από το καρότσι, διαλύει το καρότσι, κόβει ψαλίδι και φεύγει σε ένα οικόπεδο μικρό με κάδους απορριμάτων. Τεράστιο μπαμ. Σαν έκρηξη. Όλη η γειτονιά να συνομιλεί με την οδηγό, ευτυχώς το πήρα ψύχραιμα αλλά στην αρχή ήταν σε κατάσταση σοκ. 6) Πολλαπλά αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο, να χορεύουν καλλιτεχνικό πατινάζ στον βρεγμένο δρόμο, άλλοι να μπαίνουν στο παρκινγ της διπλανής πολυκατοικίας από τα φρένα και άλλοι απλά να φεύγουν ευθεία μέσα στην τρύπα. Μπαίνει και μία απλώστρα πλέον με μανταλάκια και ταινίες στην τρύπα. 7) Η απλώστρα διαλύεται εν ριπή οφθαλμού από διερχόμενο που του ήρθε η απλώστρα στο παρμπριζ. Πλέον όλη η γειτονιά στο δρόμο να σηκώνει χέρια στους οδηγούς. Βγήκαμε και τα είπαμε κιόλας με κάτι φιλαράκια, λες και ήμασταν εκδρομή στο σχολείο. Χαβαλές, γέλια και γαλλικά για την κατάσταση που ζούμε. 8 ) Έρχεται επιτέλους έπειτα από 12-14 ώρες μία μπουλντόζα γεμάτη χώμα, φανάρια, ταινίες. Στην πρώτη απόπειρα ρίχνοντας χώμα, μπαίνει η μπουλντόζα μέσα στην τρύπα να το στρώσει και κολλάει για μερικά λεπτά γιατί έχει μεγαλώσει κι άλλο. Μαρσάρει, μαύρη κάπνα η γειτονιά. Λέμε να μπούμε μέσα να δούμε το υπόλοιπο show από το σπίτι. Μετά από 1:30 ώρα η τρύπα γέμισε, αλλά πλέον κάνει ένα μικρό σκαλοπάτι. 9) Το πρώτο αυτοκίνητο που περνάει, έκανε και το στρώσιμο. Απογειώθηκε. Γαλλικά στον εργάτη, χειρονομίες. Ο εργάτης αποφασίζει να βάλει πορτοκαλί φανό διακοπτόμενο και από τις δύο πλευρές. 10) Η γειτονιά πάει για ύπνο στις 12+. Ελλάδα μου, γι'αυτό σ'αγαπώ. 6 1 9 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 7, 2019 #7219 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Φεβρουάριος 7, 2019 #7220 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2019 θελουμε update οπωσδηποτε σημερα πεθαναμε στα γελια ολοι εδω δουλεια 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts