Jump to content



Αυτοκίνηση


astrolabos

Recommended Posts

πριν 10 ώρες, το μέλος f117 έγραψε:

Το Shell v power πετρέλαιο από εκεί που τις πέμπτες είχε ίδια τιμή με το απλό τώρα είναι 0,01€ πιο ακριβό από το απλό.....

Νομιζω πως ποτε δεν ειχαν ιδια τιμη. Παντα υπαρχει αυτη η διαφοροποιηση (και στη vpower βενζινη).

Link to comment
Share on other sites

όχι στο πετρέλαιο είχανε όλα τα χρόνια την ίδια τιμή την ημέρα της προσφοράς...είναι η πρώτη φορά που το κάνουν...και ρώτησα κιόλας :(

Έγινε επεξεργασία από f117
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μπήκα μόνο για να κράξω και φεύγω.

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Ψάχνω καθισματάκια αυτοκινήτου για τα παιδιά για όταν θα κατέβουμε Ελλάδα. Θα παραθέσω δύο λινκ από κάθισμα που σκέφτομαι να πάρω από skroutz.gr και από το αντίστοιχο Νορβηγικό skroutz (prisjakt.no).

 

Ελλάδα:

 

https://www.skroutz.gr/s/10132577/Cybex-Sirona-M2-I-Size.html

 

Και Νορβηγία:

 

https://www.prisjakt.no/product.php?p=4252696

 

3.000NOK είναι 315€ και το πρώτο κατάστημα που έχει άμεση διαθεσιμότητα προσφέρει με αγορές άνω των 100€, δωρεάν αποστολή.

 

Γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα το φυσάμε το χρήμα...

 

 

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Sad 3
Link to comment
Share on other sites

Είπα στα γεράματα να τραβήξω βίντεο για να ψαρώσουν μερικοί.:p Δύο άτομα, γεμάτο ρεζερβουάρ και αποσκευές, σύνολο 250 κιλά χονδρικά. Το βάρος παίζει το ρόλο του σε μικρές ιπποδυνάμεις. Αλλαγή πρώτη-δευτέρα μπήκε άτσαλα γιατί ο συνοδηγός ακούμπησε λεβιέ. 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

πριν 2 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε:

μια χαρά ανεβάζει μετά τα 100.... ?

 

Στο πρώτο άνοιγμα δεν μπορούσε να κρατήσει σταθερό το κινητό, έτσι ξεκίνησα πιο χαλαρά την πρώτη. Φυσικό είναι η δεύτερα να μην τραβήξει αν δεν γεμίσεις πρώτη. Για τα κιλά του και stock δεν έχω παράπονο. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Μόνο φίλτρο έχει ένα k&n και καλά που μου το θύμησες γιατί έχω να το καθαρίσω κάτι χρόνια. Όσον αφορά τις καταναλώσεις που γράφετε πολλοί, trip computer δεν έχω αλλά δείτε δύο φωτό. 

 

Γέμισα πριν ξεκινήσω, μάλιστα μετά το κλικ που σταματάει η μάνικα πήρε άλλο ένα λίτρο. 55+1 λίτρα σύνολο περίπου. Εδώ λίγο μετά την Τρίπολη και η βελόνα δεν έχει κουνηθεί καθόλου. Έκανα μέχρι Τρίπολη μια ώρα και πέντε λεπτά, κοινώς έτρεχα συνέχεια. 

IMG_20180630_184408.jpg

 

Όταν έφτασα. Νομίζω ότι δεν καίει υπερβολικά για τον ρυθμό που πάω. 

IMG_20180630_200002.jpg

Έγινε επεξεργασία από Lakisss
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 29 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε:

Τράβηξα και εγώ ένα βίδεο με το αμάξι μου

 

 

 Τον Μάκη με το Jeep να τον προσέχεις , κλασικός μλκ@ς της περιοχής , μου ελεγε ο Μιχάλης κ ο Τάσος , τους εχει ξυσει τα Pagani τους κανα δυο φορές το καθένα.

Καλό το Φεραρικο σου αλλα μαζευε το λιγο πιο δεξιά στο παρκαρισμα, ο δημος άφησε σημείωμα οτι δε χωρα να περασει το απορριματοφορο τις Πέμπτες και σχολιαζε παλι η σουρτουκω κυρα Καλλιόπη με το Καγιεν.

Κλασικά.

  • Like 2
  • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

καλημερα.

 

ειναι να αλλαξω λαστιχα στο φιεστα, ηθελα να ρωτησω υπαρχουν πιο ησυχα απο το νορμαλ λαστιχα; και αν ναι αξιζουν; 215 45 κατι φοραει σε 16ρα...

 

επισης εχω ακουσει οτι πλακωνοντας το με πισσοχαρτα ησυχαζει περαιτερω ο χωρος εσωτερικα. το κανει κανενας επαγγελματικα αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Ήμου χθες στου Παπάγου για μία βάφτιση. Κατά τις 7 και ενώ είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το δρόμο του γυρισμού αρχίζει να βρέχει... Πιάνω την περιφερειακή του Υμηττού και αρχίζω να κατευθύνομαι προς Ελευσίνα. Καθώς κινούμαι δυτικά η βροχή συνεχώς δυναμώνει. Περνώντας το τούνελ της Μαύρης Ώρας και κοντεύοντας τα διόδια της Ελευσίνας η κατάσταση είχε πλέον γίνει τραγική. Ορατότητα όχι πάνω από 300 μέτρα, σύννεφο πάρα πολύ χαμηλά και καταρακτώδης βροχή. Σε πάρα πολλά σημεία στη διαδρομή αυτοκίνητα είχαν σταματήσει κάτω από γέφυρες και περίμεναν. Ανάβω ομίχλης μπρος πίσω, πατάω και τα αλάρμ και συνεχίζω. 40 χλμ την ώρα ταχύτητα, τρίτη στο κιβώτιο για καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου και τσούκου τσούκου φτάνω διόδια Ελευσίνας. Ευτυχώς η κίνηση στο ρεύμα προς Κόρινθο από μηδενική έως ελάχιστη. Στα διόδια η βροχή ακόμα χειρότερη. Ρωτάω εάν έχουν κάποια ενημέρωση, μου λένε πως δεν τους έχουν πει να έχει σταματήσει η κυκλοφορία κάπου. Λέω της γυναίκας (ήμουν μαζί με αυτή και με το παιδί) δεν έχει νόημα να σταματήσουμε εδώ, πάμε για ΣΕΑ Μεγάρων. Είχα δει νωρίτερα στο meteo πως Κόρινθο είχε ρίξει καρέκλες, είχα την αίσθηση ότι πήγαινα αντίθετα με τη φορά της καταιγίδας και επειδή έχω το χούι να παρατηρώ τους μετεορολογικούς χάρτες που ανεβάζει το meteo θυμόμουν πως συχνά οι καταιγίδες στην Αττική έρχονται από τη δύση. Τα πρώτα 5 χιλιόμετρα ήταν κυριολεκτικά μαρτυρικά. Με οδηγό τη συνεχή γραμμή της ΛΕΑ στην δεξιά μου ρόδα, ομίχλης αλάρμ και 40 χιλιόμετρα την ώρα, τηλεφωνώ στον πατέρα μου και του λέω "Είμαστε Διόδια Ελευσίνας, ρίχνει καρέκλες, κινούμαι με 40 χλμ, θα σε πάρω σε 25 λεπτά από τα ΣΕΑ Μεγάρων, αν δε σε πάρω ψάχτε μας". Τελικά η απόφασή μου βγήκε σωστή, καθότι από τα Μέγαρα και μετά ψιχάλιζε. Στο ΣΕΑ κατέβηκα, ρούφηξα ένα τσιγάρο σε λιγότερο από λεπτό και συνεχίσαμε για Άργος...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.