Jump to content

Αυτοκίνηση

astrolabos

Recommended Posts

πριν 37 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε:

Τι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει ?

ΑΑΑΑ .... MGTF/ MGF μοτέρ .... :hehe: της σειράς Κ .

Για φλάτζα κάθε εξάμηνο ...

Έγινε επεξεργασία από adpanos
  • Like 1

Η σειρά Κ της Rover ήταν θρυλικό μοτέρ , απλά έπεσε σε μια περίοδο αφραγκίας και το R&D που υπέστη ήταν ολίγον  Karakitsos Tuning.

Απο μοτέρ των 1100 κ.εκ που έσπερνε , έφτασε μέχρι τα 1800cc  , απέκτησε μεταβλητό και φορέθηκε απο σπορ κάμπριο  μέχρι χάτσμπακ και SUV.

Υπάρχει μόνιμη λύση για στεγανοποίηση και ενίσχυση των πολύ λεπτών τοιχίων, μέχρι και τούρμπισμα και υπερκυβισμό σε 2λιτρο άμα σε ενδιαφέρει.

πριν 6 λεπτά, το μέλος Thresh86 έγραψε:

Η σειρά Κ της Rover ήταν θρυλικό μοτέρ , απλά έπεσε σε μια περίοδο αφραγκίας και το R&D που υπέστη ήταν ολίγον  Karakitsos Tuning.

Απο μοτέρ των 1100 κ.εκ που έσπερνε , έφτασε μέχρι τα 1800cc  , απέκτησε μεταβλητό και φορέθηκε απο σπορ κάμπριο  μέχρι χάτσμπακ και SUV.

Υπάρχει μόνιμη λύση για στεγανοποίηση και ενίσχυση των πολύ λεπτών τοιχίων, μέχρι και τούρμπισμα και υπερκυβισμό σε 2λιτρο άμα σε ενδιαφέρει.

Από άποψη επιδόσεων ήταν καλό μοτέρ.

Είχε πέσει στα χέρια μου κάποια στιγμή ένα MGTF 1.8 160ps και έλεγα να το αγοράσω αλλά .... όπου το έλεγα με έδιωχναν για το παραπάνω πρόβλημα.

Δεν έχω ακούσει για λύση του προβλήματος. Ο μηχανικός μου μου είχε πει πως το πρόβλημα ήταν στα μπουζόνια και τον τρόπο που είχαν τοποθετηθεί στο μοτερ σε συνδυασμό με τα λεπτά τοιχώματα.

Φλάτζες και στραβά καπάκια ήταν το θέμα. Πολλές φορές και κομμένα μπουζόνια.

Έγινε επεξεργασία από adpanos

Για να επιστρέφει , μάλλον δε χέστηκε :hehe:

Ευκαιρία να βλέπουμε και περισσότερα MX-5 ND  :wub:

Η οποία Mazda έτρεχε χθες στις 12 ώρες του Sebring με ένα πρωτότυπο , 2λιτρου turbo 600hp 

(6η και 8η θέση απο τους 9) 

an9aebdjicv9f0sctqsx.jpg

via Jalopnik.com

• Wow 1

Παω για μπαταρια...75Ah

Να παρω bosch s4? s5 ? ( @GriGaS αν θυμαμαι καλα καποτε εγραψες για αυτες)   κατι αλλο?

Αυτη που εχω εγινε "κόκκινη"

Έγινε επεξεργασία από SirDiman

πριν 27 λεπτά, το μέλος SirDiman έγραψε:

Παω για μπαταρια...75Ah

Να παρω bosch s4? s5 ? ( @GriGaS αν θυμαμαι καλα καποτε εγραψες για αυτες)   κατι αλλο?

Αυτη που εχω εγινε "κόκκινη"

VARTA Silver dynamic AGM

• Like 1

https://www.toyota.gr/service-and-accessories/genuine-parts/batteries.json

Προσωπικά βάζω από την Toyota, γιατί όταν στα 3 χρόνια παρά μία ημέρα το διαγνωστικό έδειξε αντικατατάσταση, μου την άλλαξαν χωρίς να πληρώσω φράγκο.

10 minutes ago, GriGaS said:

https://www.toyota.gr/service-and-accessories/genuine-parts/batteries.json

Προσωπικά βάζω από την Toyota, γιατί όταν στα 3 χρόνια παρά μία ημέρα το διαγνωστικό έδειξε αντικατατάσταση, μου την άλλαξαν χωρίς να πληρώσω φράγκο.

ειναι για bmw  e34 2L,λες να ρωτήσω σε αντιπροσωπία?  (δεν θελω να πληρωσω premium)

@ΓιαγκΤ ωχ ωχ προσεχε εχω και ΚΤΕΟ !! αν κραταει 8 χρονια να την παρω

πριν 10 λεπτά, το μέλος SirDiman έγραψε:

ειναι για bmw  e34 2L,λες να ρωτήσω σε αντιπροσωπία?  (δεν θελω να πληρωσω premium)

πριν 12 λεπτά, το μέλος SirDiman έγραψε:

Προσδόκιμο 7 χρόνια αλλά κρατάνε και 10.

Γενικά η τεχνολογία AGM έδωσε ώθηση στην διάρκεια των μπαταριών μολύβδου, αλλά είναι ακριβές

• Like 1