f117 Νοέμβριος 17, 2017 #5181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 εγω νομίζω αυτό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Νοέμβριος 17, 2017 #5182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 (edited) Εντομεταξύ το raw video απο την security camera δεν μπορούμε να το έχουμε??? Εχεις τραβήξει υπο γωνία το video να αναπαράγεται απο οθονούλα κινητού... Να μας τυφλώσεις θες??? Δηλαδή τι να πω, δεν βοηθάς καθόλου. Στα mystery room δίνουν και κανά hint αν δουν ότι αργείς. Δώσε raw βίντεο στο λαό και θα σου πούμε και πινακίδα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 17, 2017 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 17, 2017 Author #5183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Εντομεταξύ το raw video απο την security camera δεν μπορούμε να το έχουμε??? Εχεις τραβήξει υπο γωνία το video να αναπαράγεται απο οθονούλα κινητού... Να μας τυφλώσεις θες??? Δηλαδή τι να πω, δεν βοηθάς καθόλου. Στα mystery room δίνουν και κανά hint αν δουν ότι αργείς. Δώσε raw βίντεο στο λαό και θα σου πούμε και πινακίδα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 17, 2017 #5184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 12 minutes ago, uhu said: Εντομεταξύ το raw video απο την security camera δεν μπορούμε να το έχουμε??? Εχεις τραβήξει υπο γωνία το video να αναπαράγεται απο οθονούλα κινητού... Να μας τυφλώσεις θες??? Δηλαδή τι να πω, δεν βοηθάς καθόλου. Στα mystery room δίνουν και κανά hint αν δουν ότι αργείς. Δώσε raw βίντεο στο λαό και θα σου πούμε και πινακίδα. Αυτό προσπαθώ από εχθές (να δώσω στον ξάδερφό μου να καταλάβει ότι από το original αρχείο ίσως δούμε περισσότερες λεπτομέρειες) αλλά εχει στεναχωρηθεί και αρχίζει σιγά σιγά και τα παρατάει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Νοέμβριος 17, 2017 #5185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος f117 έγραψε: εγω νομίζω αυτό Αν είναι focus είναι αυτό που λέω. Τσέκαρε την μπροστά γρύλια και θα καταλάβεις. Άσε που το 1ο focus ήταν πιο μυτερό προς τα κάτω με αποτέλεσμα να κολλάει στο χαμηλό χτύπημα που επισήμανε και ο ajax. @trib Ρε πες του να δώσει raw και θα τον σκίσουμε τον τύπο. Ελπίζω μόνο να μην είναι κανένα 17χρονο χωρίς δίπλωμα που έβγαλε και καλά για να μην πέσει η μπαταρία το αμάξι του αδερφού του, που έχει φύγει στα ξένα και δεν θα πρεπε να κινείται κανονικά γιατί είναι ανασφάλιστο και έχει και κατατεθειμένες πινακίδες στην εφορία... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 17, 2017 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 17, 2017 #5186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 1 minute ago, uhu said: Ρε πες του να δώσει raw και θα τον σκίσουμε τον τύπο. Το απόγευμα θα έχω και τα 2 βίντεο. Του τα έχουν δώσει σε stickaki. Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται για κλάσματα του δευτερολέπτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 17, 2017 #5187 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 Εμένα πάντως για μεθυσμένο μου έκανε, συνάδει και με την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 17, 2017 #5188 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 (edited) Ανέβασα τα 2 νέα βίντεο αλλά... δύσκολο. Αν και φαινεται λίιιιιγο καλύτερα. Στο δεύτερο βίντεο πρέπει να το προχωρήσετε στο 00:50. Επίσης, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 17, 2017 από trib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Νοέμβριος 17, 2017 #5189 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 Focus ειναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 17, 2017 #5190 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 ποιο μοντέλοο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 17, 2017 #5191 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2017 Focus είναι το πρώτο μοντέλο. Ψάξε στη γειτονιά και στα πέριξ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 18, 2017 #5192 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2017 ... και εγώ νομίζω ότι είναι Focus Εβγαινε και στο συγκεκριμένο χρώμα (σκούρο μπλέ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 18, 2017 #5193 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2017 κραταω μια αμφιβολια για το αν η πισω ζαντα ειναι μαυρη η μπορει να μη "φωτιζεται" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 19, 2017 #5194 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 Για να φύγει τόσο άσχημα θα έπρεπε να είναι made in japan. Παρ'όλ'αυτά μπορεί να είναι κάποιο ασυντήρητο focus 20 ετίας σχεδόν με ανύπαρκτα λάστιχα. Μου κάνει πολύ εντύπωση ο τρόπος που έφυγε, υποθέτω φρέναρε, μπλόκαρε και δεν είχε ABS ούτε την εμπειρία να αφήσει το φρένο να στρίψει. Τα 2ης γενιάς focus λογικά έχουν όλα abs, οπότε αυτό ήταν 1ης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 19, 2017 #5195 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 (edited) looooooooool! made in japan... εγώ πιστεύω πήγαινε και δεν υπολόγισε και πλακώθηκε στα φρένα και μετά ήτανε αργά για διόρθωση.... ήτανε στεγνά κάτω @trib ? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 19, 2017 από f117 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 19, 2017 #5196 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 το αμάξι μάλλον είναι ανοιχτόχρωμο γιατί μπορώ να διακρίνω τη μαυρίλα του προφυλακτήρα. σίγουρα αν ήταν μαύρο ή σκούρο δεν θα το έβλεπα. ο προφυλακτήρας του φαίνεται να κάνει ένα χιαστί μπροστά, οπότε μπορεί να είναι και focus 2ης γενιάς, που σημαίνει ότι μάλλον έστριψε με όλα ή κάτι είχε κάτω και γλίστραγε ελεεινά. τώρα και τα punto έχουν ψηλά τα πίσω φώτα, αλλά δεν έχουν τέτοιο κόψιμο στνη οροφή ούτε ταιριάζει πολύ το μπροστά με κάποιο από τα γνωστά. πολύ δύσκολο να βγάλεις άκρη με τόσο χαμηλή ανάλυση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 19, 2017 #5197 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 Στην αρχή το είχε πάρει ζεστά. Ρώτησε όλη τη γειτονιά, μαγαζιά, τα βίντεο από τις κάμερες. Τώρα έχει αρχίσει και το "χωνεύει" ότι δύσκολα θα βγει άκρη. Ακόμη δηλαδή και να τον έβρισκες, σιγά μην το παραδεχόταν. @f117 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω δεν είχε βρέξει. Το περίεργο στο ατύχημα είναι ότι το αυτοκίνητο πλέον βάζει νερά από το παρμπρίζ. Ακριβώς στην ένωση με το ταμπλώ. Μπορεί να είναι τυχαίο βέβαια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 19, 2017 #5198 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 μια χαρά ήρθε...λίγο χτύπημα η πόρτα στην γωνία... και θερμόκολλα στο πλαστικό ...εκτος αν η ταινία είναι για να κάτσει η κόλλα ήδη απο κάτω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 19, 2017 #5199 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 30 minutes ago, sotiris said: Για να φύγει τόσο άσχημα θα έπρεπε να είναι made in japan. μηπως καταλαβες και τι rebound εχουν τα αμορτισερ; παντως στο σημειο που χανει τον ελεγχο, εχει νερα. Και τα διακρινεις πριν μπει το αμαξι και οταν περναει, καθρεφτιζουν περισσοτερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 19, 2017 #5200 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts