f117 Οκτώβριος 15, 2017 #4981 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2017 καλοοοοοοοο........... πάντα ήθελα το αυτοκινητό μου να ανέβαζε με τον ρυθμό που ανεβάζει μίλια...όχι χιλιόμετρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Οκτώβριος 16, 2017 #4982 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2017 καλημερα δεν εχω ξεχασει να απαντησω για το θεμα μου με το φιεστα, απλα απο την προηγουμενη κυριακη δεν εχει κανει τιποτα, εχουμε κανει καμια 200ρια χιλιομετρα... εχω αλλαξει βεντιλατερ μονο. θα ηθελα να πιστεψω οτι γειωνε καπως το βεντιλατερ απο τα τελειωμενα καρβουνακια και να ηταν αυτο. αλλα και περσι? τεσπα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 16, 2017 #4983 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2017 2 hours ago, fuz10n said: καλημερα δεν εχω ξεχασει να απαντησω για το θεμα μου με το φιεστα, απλα απο την προηγουμενη κυριακη δεν εχει κανει τιποτα, εχουμε κανει καμια 200ρια χιλιομετρα... εχω αλλαξει βεντιλατερ μονο. θα ηθελα να πιστεψω οτι γειωνε καπως το βεντιλατερ απο τα τελειωμενα καρβουνακια και να ηταν αυτο. αλλα και περσι? τεσπα. Απλά η απορία που έχουμε: είναι δυνατόν να το πήγες σε 2 αντιπροσωπείες και να μην είδαν το βεντιλατέρ ή το ότι ζεσταίνει τα νερά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Οκτώβριος 16, 2017 #4984 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2017 1 hour ago, sotiris said: Απλά η απορία που έχουμε: είναι δυνατόν να το πήγες σε 2 αντιπροσωπείες και να μην είδαν το βεντιλατέρ ή το ότι ζεσταίνει τα νερά? α ναι ξεχασα να σου απαντησω, δεν το πηγα το αμαξι, σταθηκα στα τηλεφωνηματα μονο. Η μια μου ειπε φερτο με ραντεβου (μετα απο 3 βδομαδες) αλλα αν δεν μας το κανει το προβλημα δε μπορουμε να το δουμε, και η αλλη μου ειπε μη το φερεις καν αν δεν αναβει τσεκ, πηγαινε το σε ηλεκτρολογο να δει επαφες. (επισης δε ζεσταινε νερα, το βεντιλατερ δεν ειχε διαλειψεις απλα σταματησε να δουλευει μια μερα εντελως. τις 4 προηγουμενες μερες οι θερμοκρασιες ηταν φυσιολογικες στο laptop και ανοιγε κανονικα το βεντιλατερ οποτε επρεπε) Στα 2 φορντ εξουσιοδοτημενα που ειχα παει περσι ο ενας δε βρηκε τιποτα και ο αλος ηταν που παιδευοταν 3 βδομαδες και βρηκε το λαμδα εξαγωγης. Εμενα παντως το δωρεαν της πλακας διαγνωστικο εδειξε τα 2 προβληματα που προανεφερα. Παραπλανητικα βεβαια δεν ειχαν σχεση με το βεντιλατερ, αλλα το ενα ελεγε short to ground στον αεροσαο συνοδηγου. Αυτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 16, 2017 #4985 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2017 (edited) πριν 43 λεπτά, το μέλος fuz10n έγραψε: καλημερα δεν εχω ξεχασει να απαντησω για το θεμα μου με το φιεστα, απλα απο την προηγουμενη κυριακη δεν εχει κανει τιποτα, εχουμε κανει καμια 200ρια χιλιομετρα... εχω αλλαξει βεντιλατερ μονο. θα ηθελα να πιστεψω οτι γειωνε καπως το βεντιλατερ απο τα τελειωμενα καρβουνακια και να ηταν αυτο. αλλα και περσι? τεσπα. Τσέκαρε το κανά μήνα, νερά και λάδια και αν δεν δείς κακά σημάδια είσαι κομπλέ. Ξέχνα το και απόλαυσε το αμαξάκι σου. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2017 από uhu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 17, 2017 #4986 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 17, 2017 #4987 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2017 grrrrrrrrr........... σήμερα κάηκε η μία phillips....7 μήνες.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 18, 2017 #4988 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2017 Αυτές τις μλκιες δε μπορώ με αυτές τις λάμπες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2017 #4989 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2017 7 hours ago, f117 said: grrrrrrrrr........... σήμερα κάηκε η μία phillips....7 μήνες.... Εγώ έχω κρατήσει και τις παλιές Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2017 #4990 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2017 Ιδιότητες αζώτου για όσους δεν γνωρίζουν καλή Χημεία από το AutoTriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 18, 2017 #4991 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2017 3 hours ago, GoMaR said: Αυτές τις μλκιες δε μπορώ με αυτές τις λάμπες.. 1ον να μην οδηγάτε βράδυ 2ον όταν τις βάζετε να μην τις πιάνετε με το ζωικό λίπος που κουβαλάτε , φορέστε γαντάκι 3ον 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 18, 2017 #4992 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2017 ζωικό λίπος! αχχααχαχαχαχα ... το είχα βαλει με χαρτι να το κραταω!!!!! 200 ώρες περίπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Οκτώβριος 18, 2017 #4993 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2017 7 hours ago, sotiris said: Ιδιότητες αζώτου για όσους δεν γνωρίζουν καλή Χημεία από το AutoTriti τα πιστευεις αυτα? γνωστος λαστιχας (που ειχε μπουκαλα για αζωτο) μου ειχε πει οτι ειναι σαχλαμαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Οκτώβριος 18, 2017 #4994 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2017 Δηλαδή σκέτο μείγμα 79% άζωτο, 21% οξυγόνο δεν είναι καλό; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 18, 2017 #4995 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 19, 2017 #4996 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2017 (edited) Δεν έχω ελληνικό locale στο raspberry pi που μόλις έστησα. Δεν τα πιστεύω εγώ, το "αυτοτριτι" τα βάλε και τους κράζω. Όχι τίποτα άλλο, θέλουν και λεφτά (ήθελαν έστω όταν ήταν έντυπο) για τις σαχλαμάρες που γραφουν. Μόρια αέρα???????????? Δύσκολο να βρείς άζωτο??????????? (έχει 78% στον αέρα ). Καθαρό άζωτο????????? Μεγαλύτερα μόρια???????? Το βραδυ αν πάω στο Desktop θα το αναλύσω και θα κάνω και Greeklish -> Greek. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2017 από acct We took pity... ;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 19, 2017 #4997 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2017 Κάντε μια ανάγνωση στο παρακάτω. http://www.getnitrogen.org/pdf/graham.pdf Quote O2 "permeates" approximately 3-4 times faster than does N2 through a typical rubber, as is used in tires, primarily because O2 has a slightly smaller effective molecular size than does N2. Κι εγώ θεωρώ το καθαρό Άζωτο υπερβολή. Όσο για το θέμα με τα τακάκια, που συζητούσαμε πριν από ένα μήνα, θα επανέλθω, γιατί συνέβη ένα άσχημο πράγμα στο αυτοκίνητο και προέκυψαν άλλες πολύ σοβαρότερες προτεραιότητες. Δεν έχω διαβάσει και τα ενδιάμεσα ποστς κανονικά ακόμα, θα επανέλθω σε κάποια από αυτά όταν βρω το χρόνο και τη διάθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 19, 2017 Author #4998 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2017 πριν 27 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: Den exw elliniko locale sto raspberry pi pou molis estisa. Μάθε μπαλίτσα https://members.hellug.gr/djart/grlinux-2.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 19, 2017 #4999 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Όσο για το θέμα με τα τακάκια, που συζητούσαμε πριν από ένα μήνα, θα επανέλθω, γιατί συνέβη ένα άσχημο πράγμα στο αυτοκίνητο και προέκυψαν άλλες πολύ σοβαρότερες προτεραιότητες. Δεν έχω διαβάσει και τα ενδιάμεσα ποστς κανονικά ακόμα, θα επανέλθω σε κάποια από αυτά όταν βρω το χρόνο και τη διάθεση. Τι επαθε το εργαλειο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 19, 2017 #5000 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2017 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts