Jump to content

Αυτοκίνηση

astrolabos

Recommended Posts

καλημερα

δεν εχω ξεχασει να απαντησω για το θεμα μου με το φιεστα, απλα απο την προηγουμενη κυριακη δεν εχει κανει τιποτα, εχουμε κανει καμια 200ρια χιλιομετρα... εχω αλλαξει βεντιλατερ μονο.

θα ηθελα να πιστεψω οτι γειωνε καπως το βεντιλατερ απο τα τελειωμενα καρβουνακια και να ηταν αυτο. αλλα και περσι? τεσπα.

• Like 1

2 hours ago, fuz10n said:

καλημερα

δεν εχω ξεχασει να απαντησω για το θεμα μου με το φιεστα, απλα απο την προηγουμενη κυριακη δεν εχει κανει τιποτα, εχουμε κανει καμια 200ρια χιλιομετρα... εχω αλλαξει βεντιλατερ μονο.

θα ηθελα να πιστεψω οτι γειωνε καπως το βεντιλατερ απο τα τελειωμενα καρβουνακια και να ηταν αυτο. αλλα και περσι? τεσπα.

Απλά η απορία που έχουμε: είναι δυνατόν να το πήγες σε 2 αντιπροσωπείες και να μην είδαν το βεντιλατέρ ή το ότι ζεσταίνει τα νερά? 

1 hour ago, sotiris said:

Απλά η απορία που έχουμε: είναι δυνατόν να το πήγες σε 2 αντιπροσωπείες και να μην είδαν το βεντιλατέρ ή το ότι ζεσταίνει τα νερά? 

α ναι ξεχασα να σου απαντησω, δεν το πηγα το αμαξι, σταθηκα στα τηλεφωνηματα μονο. Η μια μου ειπε φερτο με ραντεβου (μετα απο 3 βδομαδες) αλλα αν δεν μας το κανει το προβλημα δε μπορουμε να το δουμε, και η αλλη μου ειπε μη το φερεις καν αν δεν αναβει τσεκ, πηγαινε το σε ηλεκτρολογο να δει επαφες.

(επισης δε ζεσταινε νερα, το βεντιλατερ δεν ειχε διαλειψεις απλα σταματησε να δουλευει μια μερα εντελως. τις 4 προηγουμενες μερες οι θερμοκρασιες ηταν φυσιολογικες στο laptop και ανοιγε κανονικα το βεντιλατερ οποτε επρεπε)

Στα 2 φορντ εξουσιοδοτημενα που ειχα παει περσι ο ενας δε βρηκε τιποτα και ο αλος ηταν που παιδευοταν 3 βδομαδες και βρηκε το λαμδα εξαγωγης.

Εμενα παντως το δωρεαν της πλακας διαγνωστικο εδειξε τα 2 προβληματα που προανεφερα. Παραπλανητικα βεβαια δεν ειχαν σχεση με το βεντιλατερ, αλλα το ενα ελεγε short to ground στον αεροσαο συνοδηγου.

Αυτα.

• Like 1

πριν 43 λεπτά, το μέλος fuz10n έγραψε:

καλημερα

Τσέκαρε το κανά μήνα, νερά και λάδια και αν δεν δείς κακά σημάδια είσαι κομπλέ.

Ξέχνα το και απόλαυσε το αμαξάκι σου.:neo:

Έγινε επεξεργασία από uhu
  • Like 2

3 hours ago, GoMaR said:

Αυτές τις μλκιες δε μπορώ με αυτές τις λάμπες..

1ον να μην οδηγάτε βράδυ :p

2ον όταν τις βάζετε να μην τις πιάνετε με το ζωικό λίπος που κουβαλάτε , φορέστε γαντάκι

3ον :hehe:

• Haha 1

7 hours ago, sotiris said:

Ιδιότητες αζώτου για όσους δεν γνωρίζουν καλή Χημεία από το AutoTriti

ximeia_ap_ta_lidl.png

τα πιστευεις αυτα?

γνωστος λαστιχας (που ειχε μπουκαλα για αζωτο) μου ειχε πει οτι ειναι σαχλαμαρες

Δεν έχω ελληνικό locale στο raspberry pi που μόλις έστησα.

Δεν τα πιστεύω εγώ, το "αυτοτριτι" τα βάλε και τους κράζω.
Όχι τίποτα άλλο, θέλουν και λεφτά (ήθελαν έστω όταν ήταν έντυπο) για τις σαχλαμάρες που γραφουν.
Μόρια αέρα????????????
Δύσκολο να βρείς άζωτο??????????? (έχει 78% στον αέρα :p ).
Καθαρό άζωτο?????????
Μεγαλύτερα μόρια????????
Το βραδυ αν πάω στο Desktop θα το αναλύσω και θα κάνω και Greeklish -> Greek.

Έγινε επεξεργασία από acct
We took pity... ;)
  • Like 2

Κάντε μια ανάγνωση στο παρακάτω.

http://www.getnitrogen.org/pdf/graham.pdf

O2 "permeates" approximately 3-4 times faster than does N2
through a typical rubber, as is used in tires, primarily
because O2 has a slightly smaller effective molecular size than does N2.

Κι εγώ θεωρώ το καθαρό Άζωτο υπερβολή.

Όσο για το θέμα με τα τακάκια, που συζητούσαμε πριν από ένα μήνα, θα επανέλθω, γιατί συνέβη ένα άσχημο πράγμα στο αυτοκίνητο και προέκυψαν άλλες πολύ σοβαρότερες προτεραιότητες. Δεν έχω διαβάσει και τα ενδιάμεσα ποστς κανονικά ακόμα, θα επανέλθω σε κάποια από αυτά όταν βρω το χρόνο και τη διάθεση.

πριν 6 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

Όσο για το θέμα με τα τακάκια, που συζητούσαμε πριν από ένα μήνα, θα επανέλθω, γιατί συνέβη ένα άσχημο πράγμα στο αυτοκίνητο και προέκυψαν άλλες πολύ σοβαρότερες προτεραιότητες. Δεν έχω διαβάσει και τα ενδιάμεσα ποστς κανονικά ακόμα, θα επανέλθω σε κάποια από αυτά όταν βρω το χρόνο και τη διάθεση.

Τι επαθε το εργαλειο??