Jump to content



Αυτοκίνηση


astrolabos

Recommended Posts

πριν 4 ώρες, το μέλος Lakisss έγραψε:

Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το στοπ φανάρι και τις υψηλές ταχύτητες. Εγώ έγραψα ότι δεν σέβονται τα stop, τα κόκκινα φανάρια και δεν έχουν φως τη νύχτα.

Όσον αφορά τη μουσική δεν έχεις δίκιο, μπορεί στο αμάξι να παίζει μουσική αλλά έχει τρεις καθρέπτες και ελέγχεις πίσω τι γίνεται, ομοίως και στο μηχανάκι. Στο ποδήλατο έχεις τις αισθήσεις σου, και η ακοή είναι σημαντική πολύ στο να σε προειδοποιεί περιμετρικά τι γίνεται.

Εγώ προσωπικά επειδή κάνω ποδήλατο προσέχω τους ποδηλάτες, δεν τους στριμώχνω στα δεξιά του δρόμου και δεν τους κόβω τη φόρα σε ανηφόρες, αλλά δεν βλέπω λογική οδήγηση από πολλούς στον δρόμο.Πολλοί οδηγούν λες και θέλουν να αυτοκτονήσουν, αέρα παντού. Γιατί εγώ κάνω δεξιά όταν πάω τραίνο 5 αυτ/τα πίσω και τους αφήνω να περάσουν; Έτσι δεν ταλαιπωρώ τους άλλους και δεν θέτω τον εαυτό μου σε κίνδυνο να με προσπεράσει το αυτ/το και να με στριμώξει δεξιά.

Επίσης κάνω νόημα να με περάσουν και έτσι καταλαβαίνει ο άλλος ότι τον έχω αντιληφθεί και θα κρατήσω μια σταθερή πορεία, και όχι σαν μερικούς που κάνουν οχτάρια στον δρόμο.

Δεν το παίζω αλάνθαστος απλά κάνω μερικά πράγματα για τη δική μου ασφάλεια, και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Είμαι φουλ υπέρ του ποδηλάτου ακόμα και στους δρόμους, αλλά οι ποδηλάτες να τηρούν στοιχειώδεις κανόνες οδικής συμπεριφοράς. Δυστυχώς επειδή το ποδήλατο το καβαλάς από μικρός, οι γονείς δεν φροντίζουν να μαθαίνουν στα παιδιά τους βασικούς κανόνες.

 

Έγραψες «stop/φανάρι/φως τη νύχτα» και κατάλαβα ότι εννοούσες στοπ φανάρι.

Προφανώς αναφέρεσαι στους κακούς ποδηλάτες και δεν τσουβαλιάζεις τους πάντες.

 

Φανάρι έχουν όλοι μόνο που η πλειοψηφία βάζει φτηνιάρικο πίσω που δεν φαίνεται μετά τα 5 μέτρα και ρίχνει χρήμα στο εμπρός.

Δεν έχεις φορέσει ακουστι κά…εγώ που φοράω πάντα σε πληροφορώ ότι ακούω τέλεια τα πάντα.

Link to comment
Share on other sites

μπορει να μου πει κάποιος γιατί χθες και προχθες...και λίγο λιγότερο σήμερα είχε αρκέτη κίνηση στο κέντρο της αθήνας το μεσημέρι σε σχέση με άλλες μέρες? Έγινε κάτι?

Δεν αναφέρομαι στην σημερινή απεργία λεωφορείων 

Link to comment
Share on other sites

πριν 11 ώρες, το μέλος f117 έγραψε:

μπορει να μου πει κάποιος γιατί χθες και προχθες...και λίγο λιγότερο σήμερα είχε αρκέτη κίνηση στο κέντρο της αθήνας το μεσημέρι σε σχέση με άλλες μέρες? Έγινε κάτι?

Δεν αναφέρομαι στην σημερινή απεργία λεωφορείων 

Άκουσαν την συμβουλή σου οι ποδηλάτες και κατέβηκαν με αυτοκίνητο.:p

  • Like 2
  • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.