2cpu Σεπτέμβριος 6, 2017 #4741 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2017 https://www.autoblog.gr/2017/09/02/citroen-2cv-me-kinhthra-apo-suzuki-gsx-r-1100/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 6, 2017 #4742 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Έχει κανείς γνώμη για το Ford Kuga; Ότι είναι πανέμορφο στην έκδοση ST Line Επίσης αν κρίνω από το "Ford" λογικά είναι αρκετά οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο σε σχέση με τα αντίστοιχα της κατηγορίας του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Σεπτέμβριος 6, 2017 #4743 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2017 Το Kuga ειναι αυτοκινηταρα για τα λεφτα του. Δεν ξερω αν ειναι το ειδος του αυτοκινητου που χρειαζεσαι αλλα αν ναι (και το αντεχεις οικονομικα) ειναι πολυ δυνατη προταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 8, 2017 #4744 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 Αυτά εδώ κάνουν δουλειά ή είναι μούφα; http://clear-lights.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 8, 2017 #4745 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 (edited) πριν 11 λεπτά, το μέλος tragikos έγραψε: Αυτά εδώ κάνουν δουλειά ή είναι μούφα; http://clear-lights.com/ Τι είναι αυτά? Μωρομάντηλα. Αν είναι απλά άπλυτα τα φανάρια, φαντάζομαι ναι. Πάντως πραγματικά αν κάνουν δουλειά και κρατάνε στείλε μας να πάμε να αυτομαστιγωθούμε όσοι τρίψαμε με 3 διαφορετικά γυαλόχαρτα και μετά μασκάραμε τα φανάρια για να τα περάσουμε βερνίκι. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2017 από uhu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2017 #4746 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 Α, μετά το τρίψιμο τα περνάς και βερνίκι; Εγώ όχι. Για πες, τί βερνίκι; Στου πατέρα το Astra, γιατί το BMW τα έχει γυάλινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 8, 2017 #4747 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 (edited) πριν 8 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: Α, μετά το τρίψιμο τα περνάς και βερνίκι; Εγώ όχι. Για πες, τί βερνίκι; Στου πατέρα το Astra, γιατί το BMW τα έχει γυάλινα. Φέτος το δοκίμασα πρώτη φορά το βερνίκωμα και μέχρι τώρα πάει καλά. 2 μήνες και. (πέρσι που δεν τα βερνίκωσα στο δίμηνο είχαν αρχίσει να ξαναθαμπώνουν και φέτος όταν τα ξανάπιασα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από ότι πέρσι πρίν πρωτοσχοληθώ) UV resistant που να μην κιτρινίζει και είναι να 2k. 3-4 light περάσματα για να μη σου δακρύσει. Αν σου δακρύσει περιμένεις να σκληρύνει και το ξίνεις όπως δείχνει ο τύπος στο βίντεο, αρχικά με ξυραφάκι astros (παππουδέ) και μετά για λεπτομέρεια με γυαλόχαρτο 1500 και 3000 ανάλογα και με το τελικό φινίρισμα που θες να κάνεις. Ταλαιπωρία οπότε φρόντισε να μην σου δακρύσει. Το γαμώτο είναι πως ενα can αν είναι μόνο για τα φανάρια βγάζει ολόκληρο "στόλο" οπότε καταλαβαίνεις ότι άντε να χρησιμοποιήσεις το 1/20... Και ψάξτο λίγο γιατί απο βερνίκι σε βερνίκι υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Αν μπορείς να βρείς γνωστή μάρκα πχ eastwood ή όπως αυτού εδώ, γιατί προσωπικά με τον χρωματοπώλη μου σχεδόν τσακώθηκα, για το spray του... https://www.youtube.com/watch?v=yal4OwQyEno Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2017 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2017 #4748 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 Πρέπει να αλλάξω τακάκια στο αμάξι. Σκέφτομαι για EBC Greenstuff. Απόψεις κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 8, 2017 #4749 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 Ο Ζάχος φορούσε EBC απ' ότι θυμάμαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 8, 2017 #4750 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 Προσωπικά EBC δεν ξαναβάζω. Και φορούσα τα κίτρινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 8, 2017 #4751 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2017 (edited) Σύμφωνα με τη σελίδα της EBC, τα κίτρινα είναι για χρήση σε αγώνες σε πίστα. Παρακάτω τα σχετικά διαγράμματα: Εγώ προσωπικά δεν θα τα επέλεγα για χρήση σε αυτοκίνητο δρόμου. Ίσως για αυτό δεν σε ικανοποίησαν. Τα πράσινα αντίθετα, φαίνονται κατάλληλα για δρόμο. Επίσης και φίλος με ίδιο αυτοκίνητο που τα είχε, μου είπε ότι αξίζουν τα παραπάνω χρήματα και είναι αναβάθμιση σε σχέση με τα εργοστασιακά. Βγαίνουν σύνολο περίπου 150 ευρώ, μπρος-πίσω. EDIT: Κοιτάω και τα κόκκινα από σελίδα Αγγλικού καταστήματος, που φαίνονται καλύτερα ακόμα για τη χρήση που τα θέλω και βγαίνουν στα 142 ευρώ στην πόρτα μου. Ενδιαφέρον. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2017 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 9, 2017 #4752 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε: EDIT: Κοιτάω και τα κόκκινα από σελίδα Αγγλικού καταστήματος, που φαίνονται καλύτερα ακόμα για τη χρήση που τα θέλω και βγαίνουν στα 142 ευρώ στην πόρτα μου. Ενδιαφέρον. Λινκ για R56 παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 9, 2017 #4753 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 (edited) Τα πράσινα που διάβασα σχετικά οταν έψαχνα ηταν για χρήση δρόμου όπως λες αλλά μέχρι 200 άλογα. Έχω τα 2πλασια σχεδον σε αυτοκίνητο 2 τόνων. Πολύ αμφιβάλλω πως θα με άφηναν ικανοποιημένο περισσότερο από τα κίτρινα. Επισης δεν ειπα πως δεν ηταν αναβαθμιση σε σχεση με τα εργοστασιακα απλά περίμενα περισσότερα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2017 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Σεπτέμβριος 9, 2017 #4754 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 @PetrosD Πέτρο δες και τα DS performance ή DS2500 της ferodo. Τα performance είναι αναβάθμιση των εργοστασιακών ενώ τα 2500 ας πούμε light racing. Προσωπικά φοράω τα performance (smart γαρ) και σε αμάξια της οικογένειας. Δεν σφυρίζουν, ένα κλικ πάνω σε αίσθηση από τα μαμά. Παλιότερα σε δυνατότερα αυτοκίνητα είχαμε βάλει τα 2500 σε μαμά ή και g88 δίσκους. Ναι το πρώτο φρενάρισμα μπορεί μην ήταν το καλύτερο αλλά έδειχναν να μην κουράζονται τόσο εύκολα. Τους μαμά δίσκους τους έτρωγαν λίγο πιο γρήγορα αλλά είχες ότι καλύτερο σε φρενάρισμα με μαμά σύνολο. EBC δεν έχω βάλει αλλά από γνωστούς μου με τα πράσινα οι απόψεις ήταν mixed. m2c. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 9, 2017 #4755 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 Έβλεπα πλάνα στην τηλεόραση από την Αμερική ,όπου περίπου 6 εκατ. άνθρωποι βγήκαν μαζικά στους δρόμους εγκαταλείποντας την Φλόριντα. Κανένας δεν ήταν στην ΛΕΑ και μιλάμε ότι ο κόσμος τρέχει να σώσει τη ζωή του.... ο Έλληνας πάει για μπάνιο και μπαίνει στη ΛΕΑ εκατό φορές. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 9, 2017 #4756 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2017 (edited) το έχω κάνει και εγώ και το κάνω καθημερινά που πηγαίνω στην δουλειά και για 2 χιλιόμετρα περίπου είμαι ΛΕΑ....καταλαβαίνω την μλκία μου απλά σκέφτομαι (λαθασμένα μαλλον) ότι έχω ορατότητα και προβαίνω και να σταματήσω και να κάνω στην άκρη για κάποιον που πρέπει να περάσει Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2017 από f117 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 10, 2017 #4757 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2017 On 9/8/2017 at 10:17 PM, ΓιαγκΤ said: Λινκ για R56 παιζει; Αυτή είναι η σελίδα, ωάξε αν έχει. http://www.demon-tweeks.co.uk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 10, 2017 #4758 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2017 Αυτό που λέτε για το βερνίκι και τα φανάρια ισχύει. Στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου (ΜΧ5 του 08) είχε αρχίσει να θολώνει στα μπροστινά φανάρια, τα έτριψα και τα έδωσα σε μπογιατζή (αυτοκινήτων) και μου τα πέρασε βερνίκι. 2 καλοκαίρια μετά και ήταν όπως όταν τα πρωτοφόρεσα μετά το βερνίκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 10, 2017 #4759 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2017 4 hours ago, PetrosD said: Αυτή είναι η σελίδα, ωάξε αν έχει. http://www.demon-tweeks.co.uk Από εκεί τα πήρα κι εγώ. Πολύ καλό κατάστημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 11, 2017 #4760 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2017 (edited) Μετά απο 18 χρόνια και 247 000 χλμ ο balenuras, ο σκύλος της οικογένειας άλλαξε αμορισέρ. Δεν ξέρω τι βάλανε αλλά στην μια βόλτα που το πήγα σε σχέση με τα μαμά είναι σαν να φόρεσε την υδροπνευματική της williams. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2017 από uhu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts