Jump to content

Αυτοκίνηση

astrolabos

Recommended Posts

πριν 3 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Μόνο που αυτό είναι GT86 / BRZ.

Πάντως πιο φθηνά θα σου βγει να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι άλλο. 

χααχαχαχαχ! μπα δεν το πουλάω...

ναι το ξέρω οτι ειναι 86 .... 

δες πως ειναι 

10872757_761399357267419_7468682934827678827_o.jpg

• Like 1

16 hours ago, sotiris said:

Αυτά πήρα τώρα: 

https://www.todos.gr/bosch-mpouzi-30-0242135515.html

Γενικά μερικοί γδέρνουν, άνετα τα πάνε 10-15 ευρώ το ένα, θέλει λίγο ψάξιμο.

Από ebay 30 λίρες είχα πάρει ιριδίου (αυτά που φόραγα μέχρι πρότινος). 

Το δικό μου φοράει αυτά: http://saveltrade.gr/mpouzi-ngk-laser-platinum-premium-pzfr6r-101905626-gia-1-4tsi και η τιμή είναι η ίδια πάνω κάτω είτε απο ebay είτε από Ελλάδα...

On 13/7/2017 at 11:09 PM, f117 said:

Εννοώ να μην μπεί νερό μέσα από την σωλήνα πέτρε...και έχουμε άλλα.....

Η σωλήνα έβγαινε στην εργοστασιακή θέση του αυτοκινήτου, δεν υπήρχε φόβος.

(Το κατάλαβα ότι έλεγες αυτό, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τί είχες στο μυαλό σου όταν το ρώτησες. Μήπως νόμιζες ότι έβγαλα κάνα χωνί μπροστά με κλίση προς τα πάνω; :hehe:)

πριν 53 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Η σωλήνα έβγαινε στην εργοστασιακή θέση του αυτοκινήτου, δεν υπήρχε φόβος.

(Το κατάλαβα ότι έλεγες αυτό, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τί είχες στο μυαλό σου όταν το ρώτησες. Μήπως νόμιζες ότι έβγαλα κάνα χωνί μπροστά με κλίση προς τα πάνω; :hehe:)

cache_14519503.jpg

Βέβηλε!! Αυτό είναι το E46 M3 CSL!!

Έκανες 3 μετάνοιες, έπλυνες τα χέρια σου και το στόμα σου 3 φορές πριν τολμήσεις να γράψεις για ατό το αμάξι;;;;

Χωρίς πλάκα τώρα. Στο Ε30 αναφερόμουν. Όπως στην παρακάτω φωτογραφία (δεν είναι δικιά μου).

P2210021.jpg

• Like 2

πριν 11 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

Μη μου σπας τα νεύρα, αυτό που δείχνεις είναι μετατροπή. Η εργοστασιακή θέση είναι πίσω από το φανάρι.

ρε μαναράκο ναι!!!! εσύ λεώ αν έχεις κανει καμία μοντα και δεν πάει πίσω απο το φανάρι...αλλά με κάποιον τρόπο κατευθείαν απέξω....οπός στην φωτό.. γιατί εγώ στο yaris Θελω να το βγάλω εκεί που είναι η θέλει για τα προβολάκια

Όχι, εντάξει, δεν είμαι τόσο κάγκουρας. Δεν θα καταργούσα ποτέ το φανάρι για να κάνω εισαγωγή για τον αέρα. Βγάλτη, δε θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν πέσεις σε καμιά λίμνη με νερά και μπούνε μέχρι μέσα. Από της βροχής δε θα έχεις πρόβλημα.

Αυτός με το τούρμπο-ιντερκούλερ, (σχεδόν) τίποτα δεν κερδίζει.

Εγώ κέρδισα, γιατί με σκέτη τη φιλτροχοάνη, στις χαμηλές ταχύτητες ρούφαγε ζεστό αέρα από το χώρο του κινητήρα. Ενώ με ένα Cold air intake, ρουφάει κρύο αέρα απέξω.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

Η θεωρια αν δεν κανω λαθος ειναι πιο παγωμενος αερας σημαινει περισσοτερη ποσοτητα οξυγονου αρα καλυτερη καυση κτλπ...τοσο ποσο φτανρι αυτο στην πραξη...το σιγουρο ειναι οτι μονο καλο κανει ο φρεσκος-παγωμενος αερας

Πολύ σωστά τα λες. Σε τουρμπάτο όμως, καλύτερα να βγάλεις το ιντερκούλερ μπροστά ή να το ψεκάσεις με νερό, αυτό θα κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά, όχι η θερμοκρασία του εισερχόμενου.

• Like 1

Καταλαβα....

Ανοιξα το φιλτροκουτι και το αφησα να παιρνει τελειος ελευθερα αερα να δω πως κανει... Ακουγοταν πολυ περισσοτερο η τουρμπινα και ακουγοταν και να ξεφυσαει :o:o εμεινα :o

Όπως είπε ο Πέτρος, βάλε ένα πιο ελεύθερο φίλτρο στο φιλτροκουτι και κάνε αλλαγή στο intercooler με ένα μεγαλύτερο ή φτιάξε τη ροη του αέρα να είναι καλύτερη εκεί.  Σε τουρμπατο με θερμοκρασίες Ελλάδας έτσι θα δεις διαφορά. Βασικά θα δεις διαφορά στη διάρκεια και όχι σε επιδόσεις. 

Τελος και αν θέλεις με ακούς, επειδή έχω περάσει τη φάση σου, το μόνο που θα έκανα είναι να βάλω ένα φίλτρο στο φιλτροκουτι. 

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Like 2