Jump to content

Αυτοκίνηση

astrolabos

Recommended Posts

Δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει να φρενάρει, πήγαινε χαλαρά με πάνω από 100km/h. Επίσης απαγορεύεται να κάνεις αναστροφή και πιθανώς υπέθεσε απλώς οτι θα βγει στη δεξιά λωρίδα.

Αν είναι σωστό το κοντέρ του βίντεο, σίγουρα δεν είχε 100+χλμ από τη στιγμή που προσωπικά αντιλαμβάνομαι ότι θα βγει το ταξί στη λωρίδα του.

Επίσης αυτό το αμάξι φοράει φρένα, όχι αστεία. Μπορεί να μην προλάβαινε αλλά σίγουρα θα ήταν αρκετά πιο ομαλή η πρόσκρουση.

Εν αντίθεση, μου φαίνεται ότι δεν έκοψε καν και πήγε να τον αποφύγει.

Όπως και να χει, εικασίες κάνουμε. Ένα όμως είναι το σίγουρο, ότι έτρεχε σε δημόσιο δρόμο και έκανε και αντικανονική προσπέραση στο 0:58, άρα...

πριν 5 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

Πού μένεις;

σε προσάστιο της Λωζάνης προσωρινά.. 

πριν 5 ώρες, το μέλος Thresh86 έγραψε:

Η 2002ti ήταν legendary για το lag που είχε στον 2L 170hp . Ωστόσο έχει κάτι απο cult-classic status.

Λέγαν ότι το όνομα δεν ήταν τυχαίο : είτε μετρούσες απο 1 - 2002 για να τουρμπίσει ή ξεκινούσες απο 1973 και τούρμπιζε Χριστούγεννα 2002 :hehe:

Δεν έχω επιβεβαιώσει φυσικά (δεν ξέρω αν έκανε κάτι τέτοιο ο Κούρκουλος στην ταινία που οδηγούσε μια τέτοια) αλλά η 

τουρμπίνα  της ΚΚΚ που είχαν βάλει ήταν απο μοτέρ πετρελαίου + το γεγονός οτι η BMW ξανατοποθέτησε turbo ΠΟΛΛΑ χρόνια 

μετά + το γεγονός οτι χρησιμοποιούσε για πολλά χρόνια το γνωστό μοτό "η δύναμη δεν συμπιέζεται " 

τώρα που είπες για κούρκουλο, θυμήθηκα που έκανε το ραλίστα με τη βλαχοπούλου.. πάντως η συγκεκριμένη δε μ'αρέσει, απλά μου έκανε εντύπωση το πόσο προσεγμένη και "αναπαλαιωμένη" είναι... ;)

Έχω την εντύπωση, δεν είμαι 100% σίγουρος, ότι η ταινία που αναφέρεσαι είχε τον Μπάρκουλη :p

Τελικά την αγαπήσαμε πολύ την 2002 

Ακόμα βέβαια δεν βρίσκω ακόμη μία  ταινία που είχα κατα νου,

που ο Κούρκουλος οδηγεί βράδυ σε μια διαδρομή που θυμίζει τα στροφιλίκια στα λιμανάκια και να τον καταδιώκουν

2 άτομα σε άλλο αυτοκίνητο 

• Like 1

7 hours ago, Lakisss said:

Έχω ένα τέτοιο σε λίγο καλύτερη κατάσταση :p

Είναι το μεθεπόμενό μου πρότζεκτ (πρώτο είναι να φτιάξω το γκαράζ του γιατί είναι περίπου όπως αυτό που δείχνει στο video). 

Δεν έχω καταφέρει να μπω μέσα γιατί μου έχουν κολλήσει οι κλειδαριές οδηγού - συνοδηγού, η μεγάλη σκουριά που έχει είναι στην ένωση στη μούρη πίσω από τον προφυλακτήρα. 

• Like 4

έχεις φάει την μέρα στο συνεργείο και όταν γυρίζεις προς στο σπίτι κατά την διαδρομή σου ανάβει κινητηράκι  ....

facepalm.jpg

πάλι καλά που έχω obd ... το έσβησα και θα δω αν το ξανακάνει !
(πληροφορίες σφάλματος)

Spoiler

15128701_1617838501575247_1509292531_n.p

15134352_1617838484908582_235410739_n.pn

• Like 1

On 15/11/2016 at 7:18 ΠΜ, το μέλος sotiris έγραψε:

Έχω ένα τέτοιο σε λίγο καλύτερη κατάσταση :p

Είναι το μεθεπόμενό μου πρότζεκτ (πρώτο είναι να φτιάξω το γκαράζ του γιατί είναι περίπου όπως αυτό που δείχνει στο video). 

Δεν έχω καταφέρει να μπω μέσα γιατί μου έχουν κολλήσει οι κλειδαριές οδηγού - συνοδηγού, η μεγάλη σκουριά που έχει είναι στην ένωση στη μούρη πίσω από τον προφυλακτήρα. 

Kαθε μερα εαν ειναι κοντα σου παρε ενα μπουκαλι πετρελαιο και πανια και μπαμπακωνε το

και αστο.Καντο αυτο για καθε μερα η εστω μερα παρα μερα και στο τελος θα δουλευουν σαν καινουργιες  ;)

Αν εισουν εδω πανω και ειχες ορεξη (χωρος εργαλεια υπαρχουν ) καθε μερα λιγο λιγο θα το καναμε κουκλα.

Oταν δουλευα στον λαμαρινα ενα Τ2 pickup το ειχαμε κανει σχεδον πληρη ανακατασκευη σαπιλας.

Ξηλωσα ολη την καροτσα, απο κατω ειχε ενα σαν χωροδικτυωμα με τετραγωνους σωληνες καθαριστηκαν (ευτυχως η σαπιλα εμεινε στην καροτσα)

ασταρωθηκαν και μαζι με το αφεντικο καναμε καροτσα.Ειχε κουρμπαδορο για λαμαρινα και μεσα σε ενα σ/κ την καναμε με τις καμπυλες οπως την γνησια.

Μπηκε επανω κολληθηκε , η καταλληλη προστασια γυρω και στους αρμους και μετα επιασα την καμπινα.Ευτυχως ειχε μονο στις γωνιες απο την λασπη των

χωραφιων , τα πατωματα του ηταν αθικτα (συνηθως ολα τα αγροτικα εκει σαπιζαν)και μικρολεπτομερειες (γυρω απο τα φαναρια , στο παμπριζ περιμετρικα,)

πηγε μπογιατζη βαφτηκε στο σκατουλοπορτοκαλι χρωμα του πισω για μονταρισμα και ο παππους το σ/κ εβγαλε γκομενακι :p

Mετα πιασαμε το σκαραβαιο....και ακομα μεχρι σημερα ...

• Like 6

πριν 2 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

έχεις φάει την μέρα στο συνεργείο και όταν γυρίζεις προς στο σπίτι κατά την διαδρομή σου ανάβει κινητηράκι  ....

πολυ το ψαχνεις, αισθητηρας λ

6 minutes ago, UltraB said:

Ένας δεν είναι;

ενας πανω πριν τον καταλυτη και ενας κατω μετα το καταλυτη

εδω αναφερε το ερρορι sensor 1 bank 1 οπου στο στο lacetti ειναι ο πανω πριν τον καταλυτη

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 1

1 hour ago, slalom said:

3 μηνες ειναι εντος εγγυησης ανταλλακτικου

Σήμερα που το έσκισα 6000rpm+ και έκανα όλα τα πιθανά σενάρια (επίσης προσπάθησα να προσομοιώσω την ίδια διαδρομή - σημείο που άναψε λαμπάκι) δεν έκανε κιχ ....

Θα το τεστάρω και αύριο αλλά όχι με τόσο σκίσιμο όσο σήμερα  ...

Αν ο αισθητήρας έχει πρόβλημα πρέπει να ξαναπετάξει σφάλμα μέσα στις επόμενες μέρες (μέχρι την Παρασκευή 25/11/2016) , δηλαδή σε 7 μέρες να ανάψει δύο φορές και πάνω , άλλαξα λάμδα το καλοκαίρι διότι μέσα σε μια εβδομάδα τρεις φορές είχε ανάψει κινιτιράκι (έτσι μα αρέσει να το λέω :D ) ...

Το τι μπορεί να ήτανε από όλα και από τίποτα :D , και αυτά έχουν ψυχή :p

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

πριν 2 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Σήμερα που το έσκισα 6000rpm+ και έκανα όλα τα πιθανά σενάρια (επίσης προσπάθησα να προσομοιώσω την ίδια διαδρομή - σημείο που άναψε λαμπάκι) δεν έκανε κιχ ....

Ε τοτε ειναι απο ποιοτητα βενζινης

• Like 1

^

το αυτο .

Και εμενα με αναψε μια στο ξεκαρφωτο το σβησαμε με after market διαγνωστικο περναει

λιγος καιρος τσουπ να το παλι.Το πηγα και με το σβησαν με γνησιο διαγνωστικο ακομα να αναψει..

Φυσικα αλλαξα βενζιναδικο και πλεον οσο το μπορω βαζω μονο ΕΚΟ.(σορυ για την διαφημιση).

6 hours ago, PetrosD said:

Καλά, εσένα "κινιτιράκι" δεν είναι μόνο αυτό που ανάβει λαμπάκι, είναι και το άλλο.:hehe:

χαχαχα

κοίτα να δεις αν πήγαιναν τα τέλη 400 ευρά , mercedes θα το μετονόμαζα ( mercedes lacetti :hehe: )