UltraB Μάϊος 4, 2015 #841 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 5, 2015 #842 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 (edited) πήγα χθες από vw (αν και έχω πει πως θεν θέλω να ενισχύσω γερμανικές εταιρίες) και ειδα το golf sportsvan...Εξωτερικά δεν λέει πολλά ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ απ'όλα όσα έχω μπει ως τώρα. ΑΠΛΕΤΟΙ ΧΩΡΟΙ. Είναι το μοναδικό που όταν ρύθμισα την θέση οδήγησης εκεί που με βολεύει (1.90 είμαι) μπορούσα να κάτσω άνετα ακριβώς από πίσω χωρίς να ακουμπούν τα πόδια μου στο μπροστινό κάθισμα... Χώρος αποσκευών 500 λιτρα που γίνονται 590 λιτρα αν μεταφέρεις τα πίσω καθίσματα μπροστά...Ωραίο σαλόνι...αλλά; γερμανικό. ,με ακριβά service κτλ.κτλ...αυτά..... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 5, 2015 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 5, 2015 #843 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 Το civic το εχεις απορριψει εξαρχης?(επιμενω εε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 5, 2015 #844 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 Εγώ θα σκεφτόμουν κ το Auris Touring Sports Hybrid που είπε ο Mr.Grigas ή το Verso! Οικογένεια κ Toyota για μένα είναι ένα! ;-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 5, 2015 #845 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με την απόσυρση? Έχω ένα παλιό πεζώ 309 και το έβαλα αγγελία 300 ευρώ και με έχουν πάρει 3 τηλέφωνα σε μια μέρα. Μήπως το έβαλα πολύ φτηνά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 5, 2015 Author #846 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 Νομίζω τα αγοράζουν για 500 € σε μάντρες απόσυρσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 5, 2015 #847 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 Ξέρει κανείς τι ακριβώς παίζει με την απόσυρση?Έχω ένα παλιό πεζώ 309 και το έβαλα αγγελία 300 ευρώ και με έχουν πάρει 3 τηλέφωνα σε μια μέρα.Μήπως το έβαλα πολύ φτηνά? αν κάνεις την απόσυρση ο ίδιος θα κερδίσεις περισσότερα χρήματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 5, 2015 #848 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 (edited) Το civic το εχεις απορριψει εξαρχης?(επιμενω εε?) Δεν μου πολυαρέσει το νεο civic...από honda περιμένω το hrv Εγώ θα σκεφτόμουν κ το Auris Touring Sports Hybrid που είπε ο Mr.Grigas ή το Verso! Οικογένεια κ Toyota για μένα είναι ένα! ;-)Θα πάω να το δω το touring sports...απ'την άλλη τα station vagon -νεκροφόρες δεν χαίρουν εκτίμησης από το έταιρο ήμισυ Θα περάσω από SEAT (αν και γερμανικών συμφερόντων) για να δω γενικά τι παίζει και από εκεί...βασικά για το leon xperience Από hyundai μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το tucson που αναμένεται τέλη του έτους (έτσι είπαν)...ούτε αυτό χαίρει εκτίμησης ..ειδικά όταν η γνώμη τους δεν περιορίζεται στο χρώμα.... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 5, 2015 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Μάϊος 5, 2015 #849 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 τσεκαρε και το fiat doblo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάϊος 5, 2015 #850 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 τσεκαρε και το fiat doblo! Αυτό είναι καλό για εταιρία που μεταφέρει τους υπαλλήλους της Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Μάϊος 5, 2015 #851 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 ειδικα αν ειναι και ευτραφεις!!! φαντασου ποσα λιτρα παιρνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 5, 2015 #852 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 @sstav, ας το ξαναβάλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 5, 2015 #853 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 (edited) οδηγάς Peugeot είσαι maniac όπως λένε και στο Top gear! http://www.dailymotion.com/video/x2if9gy ξαναλέω κοίτα και αυτό - skoda Rapid Έγινε επεξεργασία Μάϊος 5, 2015 από ARMAGEDDON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 5, 2015 #854 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2015 Άλλαξα υγρό φρένων και έπλυνα το παγουράκι την περασμένη εβδομάδα. Και εξαέρωση εννοείται. Καθαρό! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 6, 2015 #855 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 εξαέρωση μόνος; φοβάμαι μη πέσει υγρό στις πλάκες. δώσε κανα τιπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 6, 2015 #856 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Και να πέσει, δεν της κάνει τίποτα, το ξεπλένεις με νερό. Όπως είναι ο εξαερωτήρας, κουμπώνεις ένα σωληνάκι 4-5 πόντους και το υγρό από την εξαέρωση τρέχει σε ένα ποτήρι και δε λερώνεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 6, 2015 #857 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Ειχαμε φερει ενα τετοιο σωληνακι για να κανεις εξαερωση μονος.Στην ουσια ηταν σωληνακι-->κυλινδρος με μια μπιλια μεσα του--> σωληνακι.Οταν ξαναερθει θα δειξω φωτος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 6, 2015 #858 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 Ορίστε, σιγά την επιστήμη. (generic photo) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 6, 2015 #859 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 @PetrosD, χρυσές δισκόπλακες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 6, 2015 #860 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2015 (edited) Ορίστε, σιγά την επιστήμη. (generic photo) άλλωστε εγώ φοράω χειρουργικά γάντια όταν κάνω δουλειά στο αμάξι, δε θέλω να πάει γράσο κάτω από το νύχι! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2015 από PetrosD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts