UltraB Δεκέμβριος 31, 2014 #181 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Είναι καλλιτεχνική φωτογραφία, το πραγματικό χρώμα είναι αυτό που φαίνεται στις άλλος φωτογραφίες. Αλλά ναι, από το λάδι έχει πάρει αυτό το χρώμα. Στις άλλες φωτογραφίες αναφερόμουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 31, 2014 #182 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Έχουμε ένα παλιό corolla του '89, το τελευταίο ΧΩΡΙΣ καταλύτη και πάει ο πατέρας μου να του βάλει βενζίνη. Όποτε έχει ουρά στο βενζινάδικο ή βαριέται να πάει στο συγκεκριμένο (που πουλάει ακόμα σούπερ), πάει σε ένα άλλο και βάζει αμόλυβδη. Βρε τι με το καλό, τι με το άγριο.. δε καταλαβαίνει πως κάνει ΜΕΓΑΛΟ κακό. Άτιμη κενωνία!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Δεκέμβριος 31, 2014 #183 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι η σούπερ είναι καλύτερη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 31, 2014 #184 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Καλύτερη/χειρότερη, όταν καίγεται αμόλυβδη και δεν υπάρχει καταλύτης, το βενζόλιο κ τα άλλα αέρια που βγαίνουν, είναι καρκινογόνα! Δε με νοιάζει το αμάξι.. όσοι εισπνέουν τα αέρια με νοιάζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Δεκέμβριος 31, 2014 #185 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2014 Καλά, αλλά μην περιμένεις η σούπερ να έχει καμιά σπέσιαλ ειδική φόρμουλα, το πιο πιθανό αμόλυβδη με πρόσθετα είτε για τα οκτάνια είτε για την λίπανση να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 1, 2015 #186 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2015 (edited) ελα μωρε...και εμενα χωρις καταλητη ειναι αμολυβδη βαζω δεν υπαρχει αλλη λυση... υπαρχει ακομα σουπερ? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2015 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 1, 2015 #187 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2015 ναι υπάρχει... τουλάχιστον εδώ που ζουν οι δικοί μου (νόοοοοτια λακωνία), έχει ένα από τα 3-4 βενζινάδικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιανουάριος 1, 2015 #188 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2015 Σκαραβαίος του 70 καίει απροβλημάτιστα για τον ίδιο και το περιβάλλον κοντά 15 χρόνια αμόλυβδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 3, 2015 #189 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 (edited) ενας στη γειτονια μου εχει aston martin Θα καμπερωσω εξω απο το σπιτι του οταν τη βγαζει Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2015 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιανουάριος 4, 2015 #190 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) Σε αναμένα κάρβουνα κάθομαι. Προχτές πήρε ο πατέρας μου το αμάξι και εκεί που ήταν σταματημένος χρατς μια ένας στο φτερό. Πινακίδες γιοκ εκείνος και τα γνωστά, "να σου το κάνω, να σου δώσω τηλ μόνον μην πάρεις την τροχαία". Το πάνε με τον πατέρα μου στο μπογιατζή του και του λέει του πατέρα μου με ένα "σβήσιμο θα είναι εντάξει". Δε μου φάνηκαν αυτά που άκουγα όταν ήρθε ο πατέρας μου στο σπίτι με αυτά που έβλεπα στο φτερό καλά και φώναξα το απόγευμα σήμερα έναν παλιό βαφέα που είδε καλά το φτερό. Είναι μεγάλη η "γρατζουνιά" για σβήσιμο. Θέλει βάψιμο όλο το φτερό δλδ ένα 120άρι σε έναν δικό μου μπογιατζή (δικό μου, όχι του φίλου μου που παλιά ήταν μπογιατζής και τώρα "σκοτώνεται" στο δημόσιο) που είναι αστέρι. Με το σβήσιμο θα φαίνεται μπάλωμα. Δεν είπα τπτ στο πατέρα μου μην τον στεναχωρήσω.Ηθικό δίδαγμα. Σε τρώει φτερό, πόρτα κλπ ανασφάλιστο ή χωρίς πινακίδες όχημα; 1ον. Καλείς τον ιδιοκτήτη του αν δεν είσαι εσύ αυτός. Εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου...2ον. Στην ψύχρα στο μάγκα που κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες: για την περίπτωσή μου "τώρα μου σκας 150 ευρώ και τελειώνουμε, αλλιώς τροχαία και μέτρα 500 για πινακίδες και άλλα 500 για ασφάλεια. Σε σώζω με 150 μόνον". 3ον Αν αρνηθεί και αρχίσει να το πάμε σε δικό σου, ή δικό μου μάστορα μην το κάνετε. Τα λόγια είναι λόγια - ξεχνιούνται - παρερμηνεύονται - γράφονται στα παλιά μας τα παπούτσια όταν μπαίνει το χρήμα στη μέση. Ούτε χαρτιά αν λέει πως θα σας υπογράψει "υπεύθυνη δήλωση και του κω.....ου τα ενηάμερα". Τηλέφωνο αμέσως την τροχαία να τον ξυρίσει και ας πληρώσετε και εσείς στο τέλος τη ζημιά. Τουλάχιστον δε θα έχει να λέει μέσα του "την πήδηξα." Και να ξηγηθώ γιατί όχι στο μάστορά μου ακόμη και αν ο άλλος δεχθεί. Μπορεί ο μάστοράς μου να πει 140 ευρώ και ο άλλος να τσινίσει και να αρχίσει να τραγουδάει. Μπορεί και να φύγει. Πλέον το πουλάκι πέταξε αφού δεν φώναξες την τροχαία στον τόπο του συμβάντος εκτός αν θες μετέπειτα να πας να τον καταγγείλεις και να πρέπει να απαντήσεις στην εύλογη ερώτηση του αξιωματικού υπηρεσίας "γιατί δε μας καλέσατε την ώρα που έγινε;" Περαστικά σας θα λέει μέσα τουΌχι στα χαρτιά που θα θέλει να υπογράψει. Γιατί; Σας πετάει ένα μετά από δύο μέρες "κόψε το λαιμό σου, δεν ξέρω τίποτα". Τι κάνεις; Πας σε δικηγόρο και τρέχεις εσύ να πιάσεις αυτόν. Καλό τρέξιμο. Αν φωνάξεις την τροχαία και την 1000αρού θα πληρώσει και τότε αν δε θελήσει να σε πληρώσει, πας στο δικηγόρο έχοντας μέσα σου την ικανοποίηση πως και εσύ τον ξύρισες. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από Alexgk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιανουάριος 5, 2015 #191 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Εαν δεν έχει 150 μαζί του ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 5, 2015 #192 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 1η μάζωξη της χρονιάς(και δεν κατάφερα να πάω ) - εντυπωσιασμένος από την drone-camera 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 6, 2015 #193 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 άλλη μια copια.. όχι τόσο άσχημη όσο η αυστραλέζικη κι η αμερικάνικη.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 7, 2015 #194 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2015 Έχει χιονίσει και δεν ξέρω κάποιο καλό μέρος να πάω να "παίξω".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 8, 2015 #195 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 8, 2015 #196 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Apeleytherwnontai-ta-F-I-X-me-meikto-ews-2,5t-_122426.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 8, 2015 #197 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Από το βίντεο του RootX. Κλασικοί οδηγοί BMW! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 9, 2015 #198 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 Mad skillz! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 9, 2015 #199 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Oratothta-600-metrwn-me-fwta-laser_122734.asp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιανουάριος 9, 2015 #200 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2015 Υπάρχουν σχολές ασφαλούς οδήγησης στην Ελλάδα; Αν ναι, στη Θεσσαλονίκη καμία; Έχω θέμα με την οδήγηση σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Παίζει, βέβαια, μέγιστο ρόλο που δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο και δεν οδηγώ. Αλλά όταν πιάνει έντονη βροχή ψάχνω να βρω από πού ενεργοποιούνται οι υαλοκαθαριστήρες, ενώ τα μαθήματα που έκανα πριν χρόνια για το δίπλωμα ήταν το καλοκαίρι και δεν έχω σχεδόν καθόλου έκθεση στην οδήγηση υπό βροχή. Με χιόνι ή χαλάζι ούτε λόγος. Γενικά θέλω να κάνω κάποια μαθήματα/σεμινάρια ώστε να ξέρω πώς να αντιδράσω σε πρίπτωση που πέσω σε πάγο, δυνατή βροχή/χαλαζλοπτωση, χιονισμένο δρόμο, ισχυρό αντίθετο ρεύμα αέρα κτλ. Για τον πάγο ξέρω ότι δε φρενάρουμε με πέδηση, αλλά αφήνουμε το γκάζι και ελέγχουμε το όχημα με το τιμόνι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts