Dolly Νοέμβριος 20, 2014 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Το παλιό που θυμάσαι είναι το RS2, εγώ λέω αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_RS_4 Ποια χρονιά θες στο χέρι (και τσέπη σου). Ξερό γκάζι, safe, φρένα, "λογικό" running cost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 20, 2014 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Δεν παίζει το συγκεκριμένο με τίποτα. Βγαίνει πιο πολλά λεφτά κι από S8 του 2007 το οποίο προτιμώ με τα 1000...Για προτείνετε και τίποτα άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 20, 2014 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Ok, να το πάρω αλλιώς, δώσε / στείλε ένα rough budget να σου πω Δεν ξέρω και πόσο πάνε οι τιμές εκεί βέβαια εμείς εδώ έχουμε πολύ ισχυρή δευτερογεννή αγορά... δες πχ autotrader.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 20, 2014 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Ζάχο ντίζελ απο μένα. Πιο αξιόπιστα long run, λιγότερη κατανάλωση, σε μερικά μέρη πιο φθηνό καύσιμο. Αλλά ΑΝ χαλάσει πονάει πιο πολύ η επισκευή. Θα στα πει και ο Γιάγκος καλά αναλυτικά @ΓιαγκΤ. Τα είπες όλα.Εκτός του ότι χαλάνε το ίδιο γρήγορα μην πω γρηγορότερα από τους βενζινοκινητήρες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 20, 2014 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Χωρια με το που ακουνε ντιζελ ολοι (μηχανικοι,ανταλλακτικατζηδες,τσιρακια των μηχανικων,πιτσαδοροι,ρεκτιφιατζηδες,μηχανουργοι) τριβουν τα χερια τους σε στυλ "ηρθε το δολλαριο", 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 20, 2014 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Άρα τελικά συμφέρει το diesel; Μπορεί να γλυτώνεις σε κατανάλωση και σαν φτηνότερο καύσιμο αλλά αν τα σκας για επισκευές μήπως έρχονται στα ίδια χρήματα; Εκτός του ότι χαλάνε το ίδιο γρήγορα μην πω γρηγορότερα από τους βενζινοκινητήρεςΕννοείς ότι αντέχουν λιγότερα χιλιόμετρα (overall) ή σαν ζημιές που θα προκύψουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 20, 2014 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 http://oppositelock.jalopnik.com/a-4-wd-what-is-awd-4wd-and-how-does-it-work-1650386909 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 22, 2014 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Επίσης.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 22, 2014 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Με αφορμή το πρώτο βίντεο: http://youtu.be/Nc4nXFAStu4 Δείτε τα 30άρια!! Δείτε και τα station wagon! Δείτε και το 30άρι station wagon!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 23, 2014 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 26, 2014 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 27, 2014 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 27, 2014 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Τα κατευθυνόμενα φώτα LED της Toyota Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 27, 2014 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Αν δεν κάνω λάθος και η Mercedes έχει κάτι ανάλογο. Μπορεί να είναι κάποιο μελλοντικό standar όσο αφορά την γενικότερη ασφάλεια των αυτοκινήτων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 27, 2014 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 audi και ηλεκτρονικά δεν πάνε μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 27, 2014 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Ας κανω και εγώ μια ερωτησούλα καθώς είμαι σε φάση που κοιτάω γενικά. VW Golf του 2012 1.6 TDI αξίζει για αγορά μτχ με περίπου 32.000 χλμ ; Είναι αξιόπιστα αυτά ; (κυρίως η αξιοπιστία με νοιάζει γιατί τόσα χρόνια με το Nissanaκι καλόμαθα). Από καταναλώσεις σε πετρέλαιο ξέρουμε περίπου που παίζει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 27, 2014 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Τα κατευθυνόμενα φώτα LED της Toyota Αν δεν κάνω λάθος και η Mercedes έχει κάτι ανάλογο. Μπορεί να είναι κάποιο μελλοντικό standar όσο αφορά την γενικότερη ασφάλεια των αυτοκινήτων. Τί λέτε ρε παιδιά!! Εδώ οι δικοί μας κοιτάνε να βάλουνε μόνοι τους φτηνά σετ xenon για να βλέπουν αυτοί καλά και στα @@ τους αν στραβώνουν τον μπροστινό τους, τον αντίθετα ερχόμενο ή τους πεζούς... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 27, 2014 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Τί λέτε ρε παιδιά!!Εδώ οι δικοί μας κοιτάνε να βάλουνε μόνοι τους φτηνά σετ xenon για να βλέπουν αυτοί καλά και στα @@ τους αν στραβώνουν τον μπροστινό τους, τον αντίθετα ερχόμενο ή τους πεζούς...Ισχύει, ούτε οι μισοί των μισών που έχουν xenon στην Ελλάδα δεν τα έχουν τοποθετήσει "σωστά".Το αποτέλεσμα το είπες, δε χρειάζεται να το ξαναναφέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 27, 2014 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Μου έχει τύχει ταξιτζής στην εθνική οδό από πίσω μου να με πλησιάζει, να φωτίζει ΟΛΟ το εσωτερικό του BMW και το φως του να φτάνει μέχρι τις πινακίδες την εθνικής οδού που βρίσκονται ψηλά στις μεταλλικές κατασκευές και να λαμποκοπάει ο τόπος. Απλά προσπάθησα να κάνω στην άκρη να περάσει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 28, 2014 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Ας κανω και εγώ μια ερωτησούλα καθώς είμαι σε φάση που κοιτάω γενικά.VW Golf του 2012 1.6 TDI αξίζει για αγορά μτχ με περίπου 32.000 χλμ ; Είναι αξιόπιστα αυτά ; (κυρίως η αξιοπιστία με νοιάζει γιατί τόσα χρόνια με το Nissanaκι καλόμαθα). Από καταναλώσεις σε πετρέλαιο ξέρουμε περίπου που παίζει ;Κανείς ρε; :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts