Jump to content

Ποδηλατό-thread v2.0

astrolabos

Recommended Posts

η recon δε νομίζω να βγαίνει σε κάτι αλλο εκτός απο αέρος.βέβαια δεν ειμαι σίγουρος.αλλα Εγώ εχω την tora sl και μετά απο σερβις ήταν πιο βούτυρο και απο φοξ που λεει ο λόγος.

• Like 1

Α ξέχασα να αναφέρω. Μιας που πιασανε οι ζεστες για κοιτάξτε λιγάκι την πίεση των πηρουνιων. Χτες το έκανα έτσι από περιέργεια και είδα ότι χάνουν με τον καιρό. Να μην νιώθουμε μετά από κατάβαση ότι κρατούσαμε κομπρεσερ

Sent from my E6653 using Tapatalk

Παιδια απο αctivity tracker τι χρησημοποιειτε? Προς το παρον ειμαι με το κινητο, με Sports-tracker αλλα και strava, μιας και ακομα κοιταζω να δω ποια απο τις δυο μαρεσει πιο πολυ. Κλινω προς Strava μιας και βλεπω εχει μεγαλυτερο community, αλλα και υποστιριξη για garmin. Σκεφτομαι για καποιο garmin edge...

αν και δεν ασχολούμαι με το σπορ πλέον-η το κάνω ελάχιστα,μπορώ να σου πω ότι το δικό μου edge αποδείχθηκε σκύλος μαύρος,δεν μάσησε πουθενά και συνεχίζει να δουλεύει ακριβώς όπως το πήρα,στα + η ευκολία μεταφοράς δεδομένων-το βαζεις στην usb και στα μεταφέρει όλα αυτόματα,πας στο garmin.com και έχεις όλες τις προπονήσεις σου με συγκρίσεις,  με συγκρίσεις με άλλους και γενικά ότι θες

αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα,παρτο με κλειστά μάτια 

• Like 1

oapJN5k.jpg?1

Μετά από ένα πλυσιματάκι, φαίνεται η λασπουρίλα που φάγαμε κάτω. Θέλει σέρβις το reverb παλουκόσελο, δεν ανεβαίνει και ακόμα και με φουλ πίεση δεν σκέκεται όρθια. Ρώτησα ένα μαγαζί και μου είπαν ότι θέλει 2 διαφορετικά κιτ για σερβις που έχουν κανά 180άρι σύνολο :o Θα ψάξω να τα βρω μόνος μου, πόσο δύσκολο μπορεί να 'ναι.

• Like 4

πριν 7 ώρες, το μέλος ApolloTonKosmo έγραψε:

Ωραια ευχαριστω πολυ για τις προτασεις. Η ψαλιδα κλινει προς το Garmin Edge 25 Bundle (HB sensor.) ΕΙναι στα 175 ευρώ οπότε δεν ειναι και αμαν τα λεφτα...

Πολλα δεν ειναι? Οθονη και το heart rate sensor αν καταλαβα καλα

Επικοινωνει με κινητο?

16 hours ago, slalom said:

Πολλα δεν ειναι? Οθονη και το heart rate sensor αν καταλαβα καλα

Επικοινωνει με κινητο?

Ναι εχει και σενσορα, επικοινωνει με κινητο μεσω bluetooth, συνεδεται και με το pc οποτε κανεις συνκ και με usb. Δεν δειχνει και χαρτη, αλλα δειχνει διαδρομη (Γραμμη σκετη, εαν την εχεις ανεβασει).

Έγινε επεξεργασία από ApolloTonKosmo

Οι μεγαλες αλλαγες ολοκηρωθηκαν.

Full xt το cannondale μου πλεον, φρενα, ζαντες tubeless και σειρα 1x10 με κασετα 11-36 προς το παρων (θα μπει 42 καποια στιγμη) και μπροστα race face narrow wide 32t. Αργοτερα μπορει και 34t.

Εχω ηδη παραγγειλει και carbon παλουκοσελο, μετα σειρα εχει το τιμονι και ο λαιμος.

Αλλη αισθηση γενικα!!

e3526fd8ec284c73d9d4c7042703fd30.jpgc96af7f75fc26f9cb46cf0e2aee01e72.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 6

Αναρτηση ειναι αλλαγμενη αλλα δεν εχωσα λεφτα πολλα περυσι και ειναι αυτη τωρα, rockshox xc32.

Δε ξερω εαν θα την ξαναλλαξω. Αναλογα τα οικονομικα.

Πριν φορουσε μια suntour xcm.

Αυτη τη στιγμη νομιζω το αδικει η αναρτηση οντως.

Sent from my iPhone using Tapatalk